BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

LIVE--ΗΠΑ:. Αρκετοί τραυματίστηκαν σε μια έντονη μάχη σε μια κλινική στο Κολοράντο Σπρινγκς

Δημοσιεύθηκε: 27 Νοεμβρίου, 2015 19:11 GMT | Τελευταία ενημέρωση: 27 του Νοέμβρη 2015 23:48 GMT
Planned Parenthood κλινική γονιμότητας στο Colorado Springs, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής / Maps.google.com
Στην πόλη του Colorado Springs ένοπλοι πυροβόλησαν εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερις αστυνομικοί, και στη συνέχεια, οχυρωμένος μέσα στην κλινική γονιμότητας Οικογενειακού Προγραμματισμού, ανέφερε η αστυνομία.
Εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν στη σκοποβολή, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων αξιωματικών, οι οποίοι πυροβολήθηκαν όταν έφτασαν στο πάρκινγκ της κλινικής, αναφέρει η εφημερίδα Κολοράντο Σπρινγκς ΦΕΚ »επικαλούμενο αστυνομικές πηγές. Πέντε τραυματίες έχουν εγκαταλείψει τη σκηνή με ασθενοφόρο.
Ακόμα άγνωστο εάν ο πυροβολισμός προκάλεσε θανάτους και τον ακριβή αριθμό των τραυματιών.
Ένας αστυνομικός εξασφαλισμένη από το ραδιόφωνο αστυνομία ότι ο δράστης πυροβόλησε το πίσω παράθυρο του περιπολικού του, ενώ προσπαθεί να "ρίξετε μια ματιά".
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία έχει κλείσει τις δύο κατευθύνσεις της Centennial Boulevard και Fillmore Street. Οι αρχές έχουν υποδείξει στους πελάτες της ένα βενζινάδικο και πολλά κοντινά καταστήματα μείνουν σε αυτές τις εγκαταστάσεις και για προληπτικούς λόγους.
Προς το παρόν, ο κίνδυνος παραμένει ότι ο επιτιθέμενος δεν έχει συλληφθεί και συνεχίζει να βάλλουν κατά της αστυνομίας. Όταν το περιστατικό έχουν φτάσει Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ Οι αρχές δεν έχουν αποκλείσει τους ομήρους.
Επί του παρόντος, η αστυνομία εκκένωση ανθρώπους που ήταν μέσα στην κλινική οικογενειακού προγραμματισμού κατά τη διάρκεια της επίθεσης.
Οι τελευταίες εκθέσεις δείχνουν ότι δύο από τους τραυματίες αξιωματικοί έχουν εκκενωθεί, ενώ το τρίτο παραμένει στη θέση του πυροβολισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!