BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Κίνα σκοτώνει 28 μέλη της τρομοκρατικής ομάδας με φλογοβόλο

Κίνα τελειώνει με ισλαμιστές τρομοκράτες με φλογοβόλο

Δημοσιεύθηκε: 24 Νοέμ, 2015 11:16 GMT
Η κινεζική στρατιωτική χρησιμοποίησε φλογοβόλα να εξαλείψει τα μέλη μιας ριζοσπαστικής ομάδας των ισλαμιστών εξτρεμιστών επιτέθηκαν σε ανθρακωρυχείο στην Xinjiang Uygur Αυτόνομη Περιφέρεια, βορειοδυτικά της χώρας, αναφέρει η επίσημη κινεζική στρατιωτική εφημερίδα PLA Daily ».
Κινέζικα στρατιωτικές δυνάμεις που χρησιμοποιείται φλογοβόλα για να αναγκάσει περισσότερους από δώδεκα τρομοκράτες από μια σπηλιά στην Sinkiang στο οποίο κρύβονταν από τις κινεζικές αρχές, σύμφωνα με το κινεζικό στρατιωτικό περιοδικό επικαλείται η Daily Mail.
Πρόθυμοι να αναγκάσει τους τρομοκράτες να παραδοθούν, οι ειδικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν ένα χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα αρχή. Ωστόσο, δεν είναι αποτελεσματική ανώτερος αξιωματικός διέταξε το φλογοβόλο χρησιμοποιήθηκε. Αργότερα, τα μέλη του φερόμενου ως τρομοκρατική οργάνωση που χρηματοδοτείται από το εξωτερικό προσπάθησαν να επιτεθούν με ένα μαχαίρι προς τις κινεζικές δυνάμεις, αλλά ήταν «καταστράφηκε ολοσχερώς».

Στις 20 Νοεμβρίου του περασμένου Αστυνομία Αυτόνομη Περιοχή Xinjiang Uygur εξαλειφθεί 28 τρομοκράτες της ριζοσπαστικής εξτρεμιστικής οργάνωσης. Ένας από τους τρομοκράτες για να τους αστυνομικούς και τους υπόλοιπους από αυτούς σκοτώθηκαν παραδόθηκε. Επικοινωνεί ότι η οργάνωση επιτέθηκε τον περασμένο 18η Σεπτεμβρίου ορυχείο άνθρακα Άλπεων. Ως εκ τούτου, 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 18 τραυματίστηκαν.
Xinjiang, το σπίτι της μουσουλμανικής μειονότητας των Ουιγούρων και είναι μια στρατηγική περιοχή, στην ανατολική άκρη της Κεντρικής Ασίας, είναι η σκηνή του σποραδικές συγκρούσεις για πολλά χρόνια. Η κινεζική κυβέρνηση ευθύνεται για τέτοια περιστατικά εξτρεμιστές και αυτονομιστές που θέλουν να εγκατασταθούν στην περιοχή ένα ανεξάρτητο κράτος που ονομάζεται Ανατολικό Τουρκεστάν, ενώ Ουιγούρους ακτιβιστές αποδίδουν σε εθνοτικές εντάσεις και πιέσεις από την κυβέρνηση, η οποία περιορίζει την πρακτική της Ισλάμ και των Ουιγούρων πολιτισμό και τη γλώσσα. 

Κινεζική αστυνομία χρησιμοποιεί ένα φλογοβόλο για να καπνίζουν έξω μουσουλμάνους τρομοκράτες



Κινεζική αστυνομία χρησιμοποιεί ένα φλογοβόλο σε «μουσουλμανική υπόπτων για τρομοκρατία» μετά από χειροβομβίδες και δακρυγόνα αποτυγχάνουν να τους παρασύρει από το σπήλαιο

  • Δυνάμεις δηλώνουν ότι χρησιμοποίησαν αρχικά χειροβομβίδες και δακρυγόνα για να στοχεύσετε επιτιθέμενους
  • Πεκίνο λέει ότι είναι το κυνήγι «ξένων ηγεσία εξτρεμιστές» στο Xinjiang 
  • Ομάδες δικαιωμάτων λένε αναταραχές λόγω των ελέγχων σχετικά με τις μουσουλμανικές Ουιγούροι 
Με Μπρένταν Κόουλ Για Mailonline και το Reuters  |
Κινεζικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν ένα φλογοβόλο για να αναγκάσει περισσότερους από 10 «τρομοκράτες» από μια σπηλιά στη δυτική περιοχή Xinjiang στο κυνήγι για ό, τι το Πεκίνο έχει καλέσει ξένων ηγεσία εξτρεμιστές.
Η Κίνα ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν 28 μέλη πρόσφατα από μια ομάδα που πραγματοποίησε θανατηφόρα επίθεση σε ένα ανθρακωρυχείο στην Aksu τον Σεπτέμβριο.
Στο λογαριασμό του, το οποίο δεν θα μπορούσε να επαληθεύονται από ανεξάρτητους φορείς, η επίσημη Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού Καθημερινή είπε ένοπλοι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τους εισβολείς μέσα στα βουνά », όπως τους αετούς να ανακαλύψετε τη λεία τους».
Στο κυνήγι: Ένοπλες αξιωματικούς πέρασε 56 ημέρες κυνήγι ομάδα του Πεκίνου δήλωσε ότι έγιναν «μουσουλμάνους τρομοκράτες». Αυτή η εικόνα είναι από το Σεπτέμβριο, καθώς ακονίσετε το για τους στόχους τους.
Κάψιμο: Ένα φλογοβόλο σαν ένας από αυτούς φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό στρατιώτες για να καθαρίσουμε υπόπτων τρομοκρατών στο Xinjiang. Εδώ χρησιμοποιούνται στα σύνορα της Κίνας με το Βιετνάμ στις αρχές Νοεμβρίου.
Trek: Πριν πήραν τους στόχους τους, τις δυνάμεις οδοιπορικό για πάνω από ένα μήνα, σε υψόμετρο πάνω από 2.600 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας για να εντοπίσουν εκείνους που λένε ήταν τρομοκράτες.
Ένοπλες λειτουργία: Η ειδική ομάδα εργασίας κυνήγι του ομίλου όπως ακριβώς είναι έτοιμος να εισβάλει στην σπηλιά.
Το PLA Daily ανέφερε ότι οι ειδικές δυνάμεις έκαναν χρήση χειροβομβίδων λάμψης και δακρυγόνα για να αναγκάσει τους επιτιθέμενους από τις κρυψώνες τους, αλλά όταν οι μέθοδοι αυτές απέτυχαν, ένας ανώτερος αξιωματικός είπε: «Χρησιμοποιήστε το φλογοβόλο».
Μετά από αυτό, η εφημερίδα ανέφερε ότι οι επιτιθέμενοι βγήκαν στους στρατιώτες κρατώντας μαχαίρια και ότι ήταν τότε «πλήρως εκμηδενιστεί».
Η κυβέρνηση της Κίνας λέει ότι αντιμετωπίζει μια σοβαρή απειλή από ισλαμιστές αυτονομιστές και σε ενεργειακά πλούσιες Xinjiang, στα σύνορα της κεντρικής Ασίας, όπου εκατοντάδες έχουν χάσει τη ζωή της βίας τα τελευταία χρόνια.
____________________

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Ουιγούροι ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ φιλοδοξίες τους;

Οι Ουιγούροι είναι μουσουλμάνοι οι οποίοι βλέπουν τους εαυτούς τους ως πιο πολιτιστικά και εθνικά δεμένα σε χώρες της Κεντρικής Ασίας από ό, τι στην Κίνα
Αποτελούν αυτόχθονες ομάδα που μιλούν μια γλώσσα Τουρκικές
Ζουν στην περιοχή Xinjiang στη Δυτική Κίνα και είχαν μια μακρά ιστορία της συγκρούονται με τις κεντρικές αρχές της Κίνας.
Οι Ουιγούροι περίπτωση για μεγαλύτερη αυτονομία ενισχυθεί μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και είδαν τη σύσταση ανεξάρτητων μουσουλμανικών κρατών της Κεντρικής Ασίας
Πεκίνο κατηγορείται από ορισμένους ομάδες για τα δικαιώματα των καταστολής διαδηλώσεων από τις Ουιγούρων
____________________
Ομάδες δικαιωμάτων λένε η Κίνα δεν έχει παρουσιάσει ποτέ πειστικές αποδείξεις για την ύπαρξη ενός συνεκτικού μαχητική ομάδα αγωνίζονται την κυβέρνηση.
Μεγάλο μέρος της αναταραχής, υποστηρίζουν, οφείλεται στην απογοήτευση των ελέγχων σχετικά με την κουλτούρα και τη θρησκεία των ανθρώπων μουσουλμανικής Ουιγούρων που ζουν στο Xinjiang.
Πεκίνο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες για παραβιάσεις των δικαιωμάτων, αν και ανεξάρτητη επαλήθευση της κατάστασης στο Xinjiang είναι δύσκολο λόγω των αυστηρών ελέγχων της κυβέρνησης σχετικά με τις επισκέψεις από ξένους δημοσιογράφους.
Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος για την ομάδα εξορία το Παγκόσμιο Κογκρέσο Ουιγούρων Dilxat Raxit, δήλωσε: «Οι επιθέσεις του Παρισιού έδωσε στην Κίνα μια πολιτική δικαιολογία για να χρησιμοποιεί ασύστολα φλογοβόλα για να πατάξει την άοπλων Ουιγούροι που δεν έχουν μόνο νομική προστασία και οι οποίοι επιδιώκουν να αποφύγουν τη σύλληψη.»
Ανώτεροι Κινέζοι αξιωματούχοι έχουν όλο και περιέγραψε τις προκλήσεις ασφαλείας στην Xinjiang ως ένα σημαντικό μέτωπο στον παγκόσμιο αγώνα κατά της τρομοκρατίας.
Δυτικά έθνη, ωστόσο, ήταν απρόθυμοι να συνεργαστούν για την εκστρατεία κατά της τρομοκρατίας Κίνας εκεί, νευρικοί για να εμπλακεί σε πιθανές καταχρήσεις των δικαιωμάτων.
Προετοιμασία: κινεζική αστυνομία πέρασε εβδομάδες παρακολούθηση στόχων τους, πριν πυροβόλησαν και σκότωσαν ή έκαψαν τουλάχιστον 28 μέλη της «τρομοκρατικής» συμμορία ήθελε ένας μουσουλμάνος για να επιτεθεί ένα ανθρακωρυχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!