BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Σε απόσταση αναπνοής η Φ/Γ «Σπέτσαι» απο την Τουρκική Κορβέτα TCG Bodrum (F-501)



Σε απόσταση αναπνοής η Φ/Γ «Σπέτσαι» απο την Τουρκική Κορβέτα TCG Bodrum (F-501)


2422823A2EEEA5877BDCEB1F9189B4C8Ως κίνηση αμφισβήτησης της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο γίνεται αντιληπτή η παρέμβαση τουρκικής κορβέτας στο έργο ιταλικού πλοίου το οποίο ποντίζει καλώδιο σύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος μεταξύ Κρήτης και Κύπρου.
Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες, η τουρκική κορβέτα  TCG Bodrum (F-501) έπλευσε στα διεθνή ύδατα Νότια της Ρόδου και Νοτιοανατολικά της Καρπάθου και δι’ ασυρμάτου ειδοποίησε το ιταλικό σκάφος «Odin Finder» ότι παρανόμως επιχειρεί σε μια περιοχή η οποία – κατά τον πάγιο ισχυρισμό της Άγκυρας – ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα.
Από την Αθήνα είχε εκδοθεί νωρίτερα ναυτική ειδοποίηση (NAVTEX) για τα έργα στην περιοχή.1
Λίγο μετά την παρέμβαση της τουρκικής κορβέτας, στην περιοχή έπλευσε και η ελληνική φρεγάτα «Σπέτσαι» η οποία βρισκόταν στην Κίναρο στο πλαίσιο των ερευνών για το δυστύχημα του ελικοπτέρου Agusta Bell.
H Τουρκική κορβέτα δεν έχει απομακρυνθεί απο την περιοχή …Αλλά η Ελληνική Φρεγάτα  είναι σε απόσταση 4 μιλίων απο την Τουρκική Κορβέτα ,ενώ στην περιοχή δεν υπάρχει άλλη κίνηση τουλάχιστον στην επιφάνεια της θαλάσσης!
Αυτή τη στιγμή οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά με τα πολεμικά πλοία να βρίσκονται σε απόσταση 4-5 ναυτικών μιλίων από το Ιταλικό σκάφος χωρίς οι Τούρκοι να κάνουν κινήσεις ή ελιγμούς !
Σημειώνεται ότι η πόντιση ηλεκτρικού καλωδίου περιλαμβάνεται στις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου και Ισραήλ στην τελευταία τριμερή Σύνοδο, στο πλαίσιο της ενεργειακής συνεργασίας.


Ετοιμάζονται να εισβάλουν στην ΣΥΡΙΑ και οι Ρώσοι κάνουν ¨πλάκα¨ στον Σουλτάνο.


putin-erdogan (2)
0
Αυτό αναμεταδίδει η Pravda.Ru. 02/12/2016
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν πέφτει θύμα τηλεφωνικής φάρσας.
¨Οι Ρώσοι φαρσέρ Vovan και Lexus έκαναν φάρσα στον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σε μια φάρσα τηλεφωνικής κλήση ς προς την τούρκο πρόεδρο, οι δύο τους υπαινίχθηκαν ότι ήταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας Petro Poroshenko και ο πρωθυπουργός Arseny Yatsenyuk.
Ο Ερντογάν μάλιστα στην διάρκεια της κλήσης αποκάλεσε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας αγαπητό φίλο του .
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι δυο πλευρές συζήτησαν την πρόθεση να χτίσουν ένα διάλογο μεταξύ των δύο χωρών σχετικά με το θέμα τι επιπτώσεις έχουν για τις δυο χώρες οι ρωσικές κυρώσεις.
Ο φαρσέρ μάλιστα που υπαινισσόταν τον Poroshenko κάλεσε τον Ερντογάν να συντονίσουν τις ενέργειές τους εναντίον της Μόσχας.
Ο Τούρκος πρόεδρος χαιρέτισε την ιδέα να συνεργαστούν κατά της Ρωσίας.
Οι Vovan και Lexus ανέβασαν το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας στο διαδίκτυο στο παρελθόν, Οι δύο Ρώσοι αυτοί φαρσέρ στο παρελθόν έχουν ξεγελάσει τον Elton John , τον Μιχαήλ Σαακασβίλι, Vitali Klitschko, Ιγκόρ Kolomoisky και άλλους.¨ .http://www.pravdareport.com/video
Turkish President Erdogan falls victim of prank call
Τελικά αν το γεγονός αυτό δεν είναι μέσα στα πλαίσια της παραπληροφόρησης αλλά στα πλαίσια του ψυχοτρονικού πολέμου που διεξάγεται ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε θα λέγαμε στον Σουλτάνο
¨ που πας βρε κακομοίρη ξυπόλητος στα αγκάθια της Συρίας¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!