BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Tropillas entabladas en el Festival de Jesús María 2016 Argentina

Εθνικό και Διεθνές Φεστιβάλ ημέρωμα και Λαογραφίας του Ιησού Μαρία

Το  Εθνικό και Διεθνές Φεστιβάλ ημέρωμα και Λαογραφίας του Ιησού Μαρία  είναι ένα από τα φεστιβάλ της λαϊκής μουσικής της Αργεντινής (πίσω από το Φεστιβάλ των Cosquin), και η πιο διάσημη περίπτωση εκγύμναση ροντέο στη χώρα και στη Νότια Αμερική. Λαμβάνει χώρα στην πόλη ofJesus Μαρία, που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα βόρεια της επαρχιακής πρωτεύουσας της Κόρδοβα, στο Αμφιθέατρο Jose Hernandez, ο οποίος έχει ένα στάδιο και ένα ροντέο Gaucho γκολφ, όπου τρεις εκπροσώπους από κάθε επαρχία της Αργεντινής και τρεις αναβάτες που συμμετέχουν Ουρουγουάη, Βραζιλία και τη Χιλή, όπου σε κάθε κατηγορία θα διαγωνιστούν για τις δέκα ημέρες αυτού του φεστιβάλ ..
Το φεστιβάλ έχει αναπτύξει συνεχώς από το 1966 κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, πάνω από δέκα νύχτες, που συνδυάζει τις ικανότητες του ροντέο και έκθεση Gaucho δεξιοτήτων, folk και λαϊκή μουσική και δοκιμάζοντας παραδοσιακά πιάτα της Κρεόλ κουζίνα.
Είναι ένα τεράστιο φεστιβάλ το 2007, συμμετείχαν πάνω από 400.000 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που παρακολουθούν το αμφιθέατρο και να επισκεφθείτε τα βράχια και βιοτεχνία δίκαιη.



Η Ιστορία του Φεστιβάλ

Κατά το μήνα Μάιο του 1965, όταν η Συνεργατική Σχολείο 1 ος  υπολοχαγός Morandini του Ιησού Μαρία, από την επιτακτική ανάγκη να αντλήσει κεφάλαια για να στηρίξει τη φροντίδα των παιδιών, συνεδρίασε στις 19 αυτού του μήνα. Σε αυτό, Juan Manuel Corrales προτείνει μία Φεστιβάλ της υπερβατικότητας. Υπήρχαν διάφορες απόψεις για το πώς να το κάνουμε, αλλά ήταν η ιδέα που προτάθηκε από τον Enrique Jarbas Περέιρα η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα: εκτελεί ένα φεστιβάλ εκγύμναση.
Είναι πεπεισμένος για τη σημασία που θα έχει το γεγονός, πνευματικό τέκνο του κου Ιωσήφ R. Καστίγιο, επιλύει να καλέσει όλους τους συνεργαζόμενους Σχολής του Ιησού Μαρία.
10 συνεργαζόμενες εντάχθηκε αρχικά, στη συνέχεια, τηρούσαν την Κολωνία Caroya Caroya και το σταθμό, που αποτελούν αυτό που ονομάζεται «Ένωση Συνεργαζόμενες Σχολή". Η συντονιστική επιτροπή υπό την προεδρία του Juan Manuel Corrales.
Η κοινή εργασία όλων των διαθηκών διαχείριση συνεχίσει με απόλυτη επιτυχία το πρώτο φεστιβάλ που άνοιξε τον Ιανουάριο του 1966.


Ο τελετάρχης, Ρικάρντο Smider κατά μήκος του μαζορέτα Λίζα Ferrer και των ραδιοτηλεοπτικών φορέων Ulises Carlos de Negri Guerrieri και ήξερε να διασκεδάσει ένα κοινό 45.000 ανθρώπων. Η καλλιτεχνική πινακίδα σχηματίστηκε από τους τραγουδιστές της καρίνας Huasi, Alberto Merlo, την Κόρδοβα, το Suquía, Hector Roca, Jorge Cafrune, El Chango Nieto και Abel Figueroa και άλλα. Η παράσταση εκγύμναση, εν τω μεταξύ είχε το κινούμενο ιστορία του Ραούλ Romanutti. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από $ 7,643,700 του εθνικού νομίσματος που ίσχυε εκείνη την εποχή, περισσότερο από ό, τι επιτύχει τον στόχο.
Αυτά τα όνειρα γύρισε το Φεστιβάλ στην μεγαλύτερη έκθεση του είδους της στην Αμερική, αξιοποιώντας κάθε θέμα σε πάνω από 300.000 ανθρώπους που ζουν σε αυτό το πρόσωπο και τα αμέτρητα φεστιβάλ θεατές και ακροατές που τον ακολουθούν από τα σπίτια τους σε όλη τη χώρα .


Το Rodeo

Με τον Ιησού Μαρία, η Colts διατηρούνται ροντέο, όπου οι αναβάτες πρέπει να υπομείνουν bagual στο πίσω μέρος (ένα άλογο αδάμαστη) για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα θα εξαρτηθεί από την κατηγορία που δείχνει τις ικανότητές του το Gaucho γίνεται.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες

Κατηγορία «Α» - Καθαρίστε Crina ή Πότρο Pelado. Κατηγορία «Β» - Grupa νότια ή δέρμα. Κατηγορία "C" - Bastos με εστίες χωρίς bolas.

Η Crina Λυμπιών

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αγορά που πηγαίνει γύρω από το λαιμό του ζώου ως τη μόνη ισχυρή υποστήριξη του αναβάτη, ο οποίος δεν μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί το ζώο με σπιρούνια. Οδηγώντας ώρα: 8 δευτερόλεπτα.

Η Νότια Gurupa ή Surera

Σε αυτή την κατηγορία, δεν συνδετήρες χρησιμοποιούνται, αλλά μια προβιά και να κλείνουν με cinchón χρησιμοποιούνται. Ο αναβάτης πρέπει να κρατούν τα ηνία στο ένα χέρι και το μαστίγιο (huasca, Talero, κ.λπ.) με το άλλο.
Οδηγώντας ώρα: 12 δευτερόλεπτα


Η Basto με Surface

Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να χάνει την ψυχραιμία του ή "charquear" (σε επαφή με το ζώο με τα χέρια του). Στις υπόλοιπες κατηγορίες ο charqueo επίσης αφαιρεί πόντους.
Οδηγώντας ώρα: 15 δευτερόλεπτα.
Μόλις άγγιξε το κουδούνι ανακοινώνει την ολοκλήρωση της δοκιμής, ο αναβάτης δεν θα πρέπει να συνεχίσει την τιμωρία ή επίσπευσης και εάν το πράξει, εφαρμόζεται σημεία έκπτωση.

Κατάταξη με βαθμολογίες

 Rider:. Κατ 'ανώτατο όριο 10 βαθμούς  Pony:. Κατ' ανώτατο όριο 5 πόντους Spur:  κατ 'ανώτατο όριο 5 πόντους.  Elegance:  κατ' ανώτατο όριο 5 πόντους.
Το πουλάρι θα πρέπει να είναι μακριά με το ισχίο προς τα κοράλλια. Στο ρόπαλο (αρένα), θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο: οι palenqueros, ο αναβάτης και ένας βοηθός του ιδίου. Τα ηνία είναι μοναδικό, ωμά ή επεξεργασμένο δέρμα, λείο, μη-πλεγμένο χωρίς κόμπους. Η χρήση του είναι υποχρεωτική, γυρίζοντας στο βουνό, με την πλάτη στο χέρι του αναβάτη. Το μαστίγιο ή guacha, χρησιμοποιήστε το manijera λαμβάνονται στις κατηγορίες Grupa και Bastos.

Ο Επίτροπος Track

Είναι η μόνη αρχή στον τομέα της ροντέο και οι αποφάσεις τους πρέπει να γίνεται σεβαστή από τους αναβάτες και όλους εκείνους οι οποίοι πρέπει να παραμείνουν εντός της τροχιάς.

Βραβεία jineteada

Αναβάτες λάβουν σημαντικά βραβεία κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Λάβετε όλα τα χρηματικά έπαθλα στους νικητές της κάθε νύχτα και πρωταθλητές επίσης να λάβουν χρηματικά έπαθλα με σημαντικά δώρα.
Το Φεστιβάλ έχει οριστεί για την 47η έκδοση του το έτος 2012, τα ακόλουθα βραβεία.

Βραβεία ανά διανυκτέρευση

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία νύχτα για τις τρεις κατηγορίες των βάσεων θα απονεμηθούν τα παρακάτω έπαθλα για τους αναβάτες που ταξινομούνται ανά βαθμολογία.

\


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!