BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Το FBI έχει εκδοθεί βίντεο από τα γυρίσματα της μαχητικής Όρεγκον

Το FBI έχει εκδοθεί βίντεο από τα γυρίσματα της μαχητικής Όρεγκον

Δημοσιεύτηκε: 29 Γενάρη, 2016 2:29 GMT Τελευταία ενημέρωση: 29 Ιανουαρίου, 2016 2:45 GMT
Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν με την πρόθεση να εξουδετερώσουν μερικές από τις αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το τι συνέβη την περασμένη Τρίτη.
Το FBI έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο του περιστατικού μεταξύ των αρχών και των ένοπλων πολιτοφύλακες άφησε Όρεγκον, ως αποτέλεσμα ενός διαδηλωτή πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τους ομοσπονδιακούς πράκτορες.
Η στιγμή που ο εθνοφρουρός που πυροβολήθηκε από το FBI μπορεί να παρατηρήσει λεπτό της εγγραφής 5,42 σήματος. 
Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν με την πρόθεση να εξουδετερώσουν μερικές από τις αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το τι συνέβη την Τρίτη και να δώσει μια άποψη «αφιλτράριστο» το περιστατικό.
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης μεταξύ του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ (FBI) και η Αστυνομία μέλος του Όρεγκον για να κρατούν πολλές μαχητές  που εμπλέκονται στην παραγωγή ενός ομοσπονδιακού γραφείου Malheuren Forest Reserve, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της, ο Έντουαρντ Άμμωνα Bundy.
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας ένα πέναλτι εξερράγη σκοτώνοντας έναν μαχητικό και τραυμάτισε άλλο. Bundy και τέσσερις άλλοι έχουν συλληφθεί. Σε μια παράλληλη λειτουργία, το FBI συνέλαβε εθνοφρουρός Ιωσήφ Donald O'Shaughnessy.
Στις 2 Ιανουαρίου, η ομάδα με επικεφαλής τον Bundy ανέλαβε τα καθήκοντά της Federal Reserve και η κυβέρνηση απαίτησε την επιστροφή των εδαφών σε διάφορες τοπικές αρχές.Η δράση του είχε ζητηθεί από τη σύλληψη των δύο κτηνοτρόφοι οι οποίοι έβαλαν φωτιά σε ομοσπονδιακό γη.
Το FBI κατηγορεί Bundy και οι συνεργάτες του ότι συνωμοτούν για να αποτρέψει τις δυνάμεις των ΗΠΑ επιτελέσουν το έργο τους με τη χρήση βίας, εκφοβισμού ή απειλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!