BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: τερατώδες κύματα καταστρέφουν τις ακτές της Χιλής καταβροχθίζουν τα πάντα στο πέρασμά του El Niño

Πλημμύρισαν δρόμοι, καταστήματα καταστράφηκαν και ανέτρεψε και αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα κύματα κάνει μια ζοφερή προοπτική στις ακτές της Χιλής.

Οι σκηνές έζησε στην ακτή της Χιλής αυτό το Σαββατοκύριακο είναι κόβει την ανάσα. Στην πόλη της Βίνια ντελ Μαρ κύματα μέχρι και πέντε μέτρα ύψος καταγράφηκαν, ανεβάζοντας τη στάθμη του νερού στις λεωφόρους για σχεδόν ένα μέτρο. Ένα από τα γιγαντιαία κύματα τυλίχθηκε οχήματος Δημόσιας Ασφάλειας διενέργεια ελέγχων στον τομέα, ο οδηγός υπέστη πολλαπλές εκχυμώσεις, σύμφωνα Onemi (Εθνική Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης του Υπουργείου Εσωτερικών), αναφέρει τοπική εφημερίδα La Tercera.
Επίσης, ένα άτομο πέθανε στην πόλη της Καλντέρας στην περιοχή Atacama, λόγω της παλίρροιας. "Είμαι χτύπησε με τη δύναμη και το μέγεθος των κυμάτων καταιγίδας που μετακινήσει ορισμένους κάδους και οχήματα", δήλωσε ένας μάρτυρας. 
Ο περιφερειακός διευθυντής των Onemi Valparaiso Guillermo de la Maza, ανακοίνωσε η αστυνομία και οι άνθρωποι των δήμων συντονίζονται »για να κρατήσει τους ανθρώπους εκτός κινδύνου". Ανέφερε, επίσης, ότι το Πολεμικό Ναυτικό είχε προειδοποιήσει ότι το βράδυ του Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας θα είναι η ημέρα πιο έντονη καταιγίδες.
Μετά από έντονη κύματα που έπληξαν τις ακτές της Βίνια ντελ Μαρ, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί ειδικός προτείνει τοίχους του κτιρίου για να αποτραπεί η περαιτέρω ζημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!