BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Χάος και πολλαπλά θύματα στην Καλιφόρνια

Χάος και πολλαπλά θύματα: όλα για την μαζική γυρίσματα στην Καλιφόρνια

Δημοσιεύθηκε: 2η Δεκεμβρίου 2015 20:36 GMT | Τελευταία ενημέρωση: 2 Δεκεμβρίου, 2015 21:49 GMT
Το χωριό του San Bernardino (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) έχει ζήσει ένα σουτ στην οποία έχασαν τη ζωή τους, τουλάχιστον 12 άνθρωποι, ενώ οκτώ άλλοι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις μονάδες που αναφέρονται φωτιά.
Στις 11:00 τοπική ώρα, οι αμερικανικές αρχές απάντησαν στις προειδοποιήσεις σχετικά με ένα shooter άνοιξαν πυρ κατά του πλήθους.
Η αστυνομία δήλωσε ότι υπάρχει η πιθανότητα ότι οι δράστες είναι τρεις λευκούς άνδρες με στρατιωτικές στολές, η οποία θα  οπλισμένοι με AK 47 και θα μπορούσε να φορέσει αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Λίγα λεπτά αργότερα μια έκρηξη-απόδειξη μονάδα πήγε  στη σκηνή για να προβεί σε ελεγχόμενη έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού που βρέθηκαν αρχές στη σκηνή του πυροβολισμού. Επίσης, η ελίτ μονάδα SWAT έχει αναπτυχθεί για να δώσει τους επιτιθέμενους.
Στις εικόνες της σκηνής είναι θωρακισμένα οχήματα και αρκετά μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλαπλά θύματα δει στο δρόμο. Οι αρχές εκκένωσαν άνθρωποι και έχουν καταργήσει την κυκλοφορία στην περιοχή.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το FBI έρχεται στη σκηνή. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, γνωρίζετε τις λεπτομέρειες του συμβάντος, όπως διαβεβαίωσε το NBC.
Πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση του ατυχήματος ποικίλουν. Σύμφωνα με το AP, οι ύποπτοι εισήλθε στο κτίριο του Φόρου Περιφερειακό Κέντρο και άρχισαν να πυροβολούν?Ωστόσο, άλλα στοιχεία υποδεικνύουν ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από το κτίριο. Είναι πιθανό ότι οι σκοπευτές αριστερά της σκηνής σε ένα SUV σε μαύρο και μέχρι στιγμής, η αστυνομία αναγνωρίζουν ότι δεν ξέρετε πού βρίσκονται.
Δύο ώρες αργότερα το San Bernardino αστυνομία ανέφερε μια άλλη πιθανή γυρίσματα, επικοινωνεί  την πύλη Raw Story. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε ένα εμπορικό κέντρο προορισμού 16 χιλιόμετρα από την ενδοχώρα Περιφερειακό Κέντρο.
Επίσης, μια αρθρογράφος του BBC, Τρέι Yingst αναφέρει ότι Κρατικό Νοσοκομείο Patton στο San Bernardino, Καλιφόρνια, υπήρξε η σκηνή  ενός δεύτερου πυροβολισμού 20 λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!