BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ συμμοριών μοτοσικλετιστών στο Τέξας

Δημοσιεύτηκε: 30 Οκτ, 2015 12:31 GMT
Τα γυρίσματα των συμμοριών μοτοσικλετιστών σε Ουάκο
Το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης της Waco, Τέξας, έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα σημειώνοντας πέναλτι τον περασμένο Μάιο στο εστιατόριο Twin Peaks, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους εννέα άνθρωποι και 177 μέλη τοπικών συμμοριών μοτοσικλετιστών συνελήφθησαν.
Το βίντεο από μια κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης εμφανίζει εικόνες από βίαιη μάχη μεταξύ των εκπροσώπων των αντίπαλων ομάδων των μοτοσικλετιστών: ληστών και Κοζάκοι.Το περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Μάιο, 17 και κανείς δεν έχει καταδικαστεί παρά 9 άτομα σκοτώθηκαν και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν. 
Οι παράγοντες που έφτασαν στη σκηνή, ο οποίος εντάχθηκε στο γυρίσματα, δεν τραυματίστηκαν. Όταν η αστυνομία άρχισε να αφοπλίσει το παρόν, συνειδητοποίησαν ότι σχεδόν όλοι ήταν οπλισμένος εκεί. Αξιωματικοί που βρέθηκαν περισσότερα από 1.000 όπλα, συμπεριλαμβανομένων των πυροβόλων όπλων 151, πολλά μαχαίρια και σιδερογροθιές.
Και οι δύο φυλές που κατηγορούνται ο ένας τον άλλον από την έναρξη της συμπλοκή. Τους δικηγόρους τους είπε ότι μαζικές συλλήψεις ήταν αδικαιολόγητη δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους αναβάτες πήραν καταφύγιο από τη βροχή από σφαίρες μέσα στο εστιατόριο και δεν είχα πυροβολήσει κανείς. 
Ετικέτες: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!