BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βρει μια συμβιβαστική λύση στο ζήτημα της Συρίας




Στρατιωτική Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βρει μια συμβιβαστική λύση στο ζήτημα της Συρίας















Στρατός των ΗΠΑ και της Ρωσίας τηλεδιάσκεψης συζητήθηκε η ασφάλεια των αεροπορικών δραστηριοτήτων στη Συρία. Ο κύριος σκοπός των διαβουλεύσεων - να αποφευχθούν οι πιθανές αεροπορικά επεισόδια μεταξύ των δύο χωρών κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων εναντίον της ομάδας «Ισλαμικό Κράτος» στη Συρία. Αυτό αναφέρθηκε στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας.



Συζήτηση για το βίντεο διήρκεσε περίπου μία ώρα και ένα μισό.



"Οι συζητήσεις ήταν επαγγελματίες και είχαν ως στόχο αποκλειστικά την εφαρμογή ειδικών μέτρων ασφαλείας», - δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου ένα Peter Cook μετά τις συνομιλίες.



Κατά τη διάρκεια της επαφής τα μέρη κατόρθωσαν να επιτύχουν πρόοδο, και οι Ηνωμένες Πολιτείες συμφώνησαν να συνεχίσουν τις συζητήσεις με τη Ρωσία στο εγγύς μέλλον, κατέληξε στο συμπέρασμα Cooke.



Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει στείλει αμερικανούς συναδέλφους σχέδιο εγγράφου σχετικά με τις δράσεις στον εναέριο χώρο της Συρίας.



Ανάκληση της Ρωσικής τηλεδιάσκεψης άρχισε να εντοπίσουμε απεργίες σε στόχους στη Ρωσία απαγόρευσε την τρομοκρατική οργάνωση "Ισλαμικό Κράτος» στη Συρία, 30 Σεπτεμβρίου. Η επιχείρηση ξεκίνησε μετά από τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε την εντολή του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας σχετικά με τη χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων έξω από τη χώρα. Το αίτημα για στρατιωτική βοήθεια για την αντιμετώπιση της IG στη Μόσχα ζήτησε από τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Άσαντ.



Φωτογραφία: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!