BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ!3/10/2015--HOW ARE THE ELECTIONS IN SAUDI ARABIA!

ΣΥΝΗΜΕΝΟΝ 3/10/2015
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ( βλ. δημιους κ.λ.π.).
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΔΗΜΟΨΗΣΜΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΗ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ!



«Ήταν πολύ γρήγορη και πολύ διαφανής"
Μια αργή αλλά σταθερή στάλα των ψηφοφόρων έφτασε να ρίξουν την ψήφο τους για το Ομοσπονδιακό Εθνικό Συμβούλιο (FNC) γενικές εκλογές το Σάββατο το πρωί.
Το κλίμα ήταν περιχαρής στο Ντουμπάι το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου - ένα από τα 36 εκλογικά τμήματα σε όλη την ΗΑΕ - όπως οι άνθρωποι έφτασαν να ψηφίσουν για ευνόησε τους υποψήφιο.
"Στα ΗΑΕ και στο Ντουμπάι, η κυβέρνηση μας παρέχει τα πάντα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό," ψηφοφόρων Tareq Majjan είπε Khaleej Times. "Αλλά τέτοιες διαδικασίες και οι διαδικασίες αυτές (όπως οι εκλογές) μπορεί να σας βοηθήσει να εξομαλύνει κάποιες καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των ΗΑΕ και μπορεί να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση.
Στο σταθμό ψήφου, Εμιράτων εκλογική εργάτες ήταν σε ετοιμότητα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κάνουν check-in και να τους καθοδηγήσει σε μία από τις πολλές δεκάδες αφής οθόνη μηχανήματα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Οι περισσότεροι ψηφοφόροι ολοκληρωθεί η διαδικασία μέσα σε λίγα λεπτά.
«Ήταν πολύ γρήγορη και πολύ διαφανής. Το προσωπικό ήταν πολύ γρήγορη και πολύ φιλόξενο, από την στιγμή που ήρθα στην μέχρι πότε Ψήφισα," Majjan πρόσθεσε.
Συνολικά 330 υποψήφιοι, μεταξύ των οποίων 60 από το Ντουμπάι, μάχονται για 20 θέσεις FNC. Από τους 224.279 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους, 37663 ψηφίσουν κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ημερών της ψηφοφορίας αυτή την εβδομάδα.
Majjan - ο οποίος είπε ότι ήταν ως επί το πλείστον ασχολούνται με χρηματοοικονομικό και τραπεζικό τομέα μεταρρυθμίσεις - είπε ότι πιστεύει πως οι εκλογές είναι καλό για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
"Αυτό είναι καλό. Τώρα ο καθένας ξέρει για τα ζητήματα», είπε. "Αυτές οι (υποψήφιοι) είναι άνθρωποι που μπορούμε να φτάσουμε για να μιλήσω για τα πράγματα."
Προκαταρκτική νικητές θα ανακοινωθούν αμέσως μετά τις κάλπες κλείνουν το Σάββατο το βράδυ, και η Εθνική Εκλογική Επιτροπή θα εγκρίνει την τελική λίστα των νικητών στις 11 Οκτωβρίου.
- Bernd Debushmann Jr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!