BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ NABI ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ RAMALA 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015(VIDEO)


Παλαιστίνιοι συμπλοκή με έναν ισραηλινό στρατιώτη που προσπαθεί να τον αποτρέψει από την κράτηση ένα αγόρι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη χωριό της Nabi Saleh, κοντά στη Ραμάλα, 28 Αυγούστου 2015. © Mohamad Torokman
Ένας Ισραηλινός στρατιώτης προσπαθεί να βάλει μια πιθανή προ-εφήβων-πέτρα ρίπτης στη Δυτική Όχθη σε headlock ξυλοκοπήθηκε εκτός από τις συλλογικές προσπάθειες της παλαιστινιακής οικογένειας του. IDF έχουν καλέσει το περιστατικό μια «βίαιη πρόκληση» από μια οικογένεια ακτιβιστές διασημότητα.
Μια ιογενή βίντεο έχει προκύψει από έναν ανώνυμο Ισραηλινού στρατιώτη κυνηγήσει ένα αγόρι του οποίου το χέρι είναι σε μια σφεντόνα έξω από το χωριό Nabi Saleh, συχνό σημείο ανάφλεξης για διαμαρτυρίες. Όπως ο ίδιος καρφώνει το ουρλιάζοντας 12-year-old Μοχάμεντ Tamimi κάτω, ο στρατιώτης βρίσκεται πάνω από την οικογένεια του αγοριού, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του, η θεία, αδελφή.
Στο κλιπ, ο στρατιώτης προσπαθεί να ξεγλιστρήσουν από την κατανόηση του πνιγμού και δάγκωμα συγγενείς πριν διασωθεί από έναν άλλο στρατιώτη, που τον τραβά έξω, διώχνεις ένα σμήνος από συγγενείς και ακτιβιστών που φθάνουν στη σκηνή. Όπως ο ίδιος οδηγείται μακριά, η εμφανώς εκνευρισμό IDF ιδιωτικό ρίχνει μια χειροβομβίδα κρότου-λάμψης.
Ο πατέρας του 12-year-old, Bassem Tamimi, ο οποίος παρατήρησε ολόκληρο το περιστατικό πίσω από την κάμερα, δήλωσε  στο Facebook ότι ο γιος του έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, και κατηγόρησε τους Ισραηλινούς γυρίσματα άλλο ένα 9-year-old γιος δύο ημέρες νωρίτερα.
"Έχουμε προστατεύσει την οικογένειά μας και η γη μας μέσα από την αντίσταση," Tamimi είπε σε άλλη θέση. "Οι άνθρωποι του κόσμου, να σταθεί με την Παλαιστίνη. Σταθείτε με τα ανθρώπινα δικαιώματα. "
Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ χαρακτηρίζεται από το περιστατικό της Παρασκευής με διαφορετικό τρόπο, αποκαλώντας την «βίαιη διατάραξη της ειρήνης στο Nabi Saleh, κατά την οποία οι Παλαιστίνιοι πέταξαν πέτρες στο IDF δυνάμεις που βρίσκονταν στο χώρο."
Ένας Ισραηλινός στρατιώτης έχει θέσει υπό κράτηση έναν Παλαιστίνιο αγόρι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη χωριό της Nabi Saleh, κοντά στη Ραμάλα, 28 Αυγούστου 2015. © Mohamad Torokman
"Η νεολαία που φωτογραφήθηκε ταυτίστηκε με τη δύναμη επιφυλακή ως μια πέτρα-ρίπτη, και γι 'αυτό αποφασίστηκε να τον θέτουν υπό κράτηση. Κατά τη στιγμή της σύλληψης, η βίαιη πρόκληση από έναν αριθμό των Παλαιστινίων που αναπτύχθηκε, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά. Υπό το πρίσμα των βίαιων φιλονικία, ο διοικητής αποφάσισε να μην προχωρήσει με την κράτηση, "είπε σε μια ηλεκτρονική δήλωση.
Ενώ δραματικές εικόνες από την εκδήλωση έχουν ηλεκτρονικά κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο,πολλές  προ-Ισραήλ bloggers έχουν κατηγορήσει την οικογένεια Tamimi της δημιουργίας μια προκλητική κατάσταση, και στη συνέχεια τη μαγνητοσκόπηση και την επεξεργασία του με έναν τρόπο που απαξιώνει τους ισραηλινούς στρατιώτες και προσελκύει συμπάθεια για την παλαιστινιακή υπόθεση . Αυτή είναι μια πρακτική που είναι γνωστή ως Pallywood και Bassem Tamimi επισημαίνεται ως έναν από τους κύριους υποστηρικτές της, με την κόρη του να δοθεί το παρατσούκλι Shirley σκωπτική διάθεση.
Παλαιστίνιοι συμπλοκή με έναν ισραηλινό στρατιώτη που προσπαθεί να τον αποτρέψει από την κράτηση ένα αγόρι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη χωριό της Nabi Saleh, κοντά στη Ραμάλα, 28 Αυγούστου 2015. © Mohamad Torokman
Tamimi έχει συλληφθεί 8 φορές, αλλά αυξήθηκε σε φήμη όταν ο τότε 12-year-old

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!