BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Εικόνες αποκαλύψει την ακριβή ώρα της δολοφονίας του αδελφού του Κιμ Γιονγκ-un (VIDEO)

Κυριακή κυκλοφόρησε στο YouTube ένα βίντεο που αποκαλύπτει την ακριβή στιγμή που ο Κιμ Γιονγκ-ναμ, ο ετεροθαλής αδελφός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-un , έχειδολοφονήθηκε στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Μαλαισίας, στις 13 Φεβρουαρίου.
Όπως αναφέρθηκε από τη Μαλαισία μέσα μαζικής ενημέρωσης , οι εικόνες που αντιστοιχούν σε έναβίντεο του κυκλώματος CCTV αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ. Σε αυτούς ένα θέμα το οποίο υποτίθεται για να Κιμ Γιονγκ-ναμ, πάνω στην ώρα για να εκπλαγείτε από τη γυναίκα ο οποίος πιστεύεται ότι τοποθετείται στο στόμα ιστό του εμποτισμένο με δηλητήριο, ενώ ο ίδιος ήταν έξαλλος με Εμφανίζεται συνεργός του.
Σε ένα άλλο κομμάτι της εγγραφής φαίνεται καθαρά Kim προσεγγίσει τις αρχές μετά την επίθεση, εξηγώντας ότι ένιωθε μια απότομη τσίμπημα στα μάτια του. Στη συνέχεια, οι εικόνες συλλάβει τη στιγμή αντιμετωπίζεται σε ένα ιατρικό κέντρο στο αεροδρόμιο.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερις υπόπτους σε σχέση με αυτή τη δολοφονία. Η αστυνομία συνεχίσει την αναζήτηση για άλλους τρεις άνδρες που θα μπορούσαν να συμμετέχουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!