BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε στις 26 Δεκεμβρίου την ημέρα εθνικού πένθους για την απώλεια ζωών στη συντριβή του Tu-154

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε στις 26 Δεκεμβρίου την ημέρα εθνικού πένθους για την απώλεια ζωών στη συντριβή του Tu-154 αεροπλάνο που δεν απέχει πολύ από το Σότσι, αναφέρει TASS.
"Αύριο η Ρωσία θα πρέπει να κηρυχθεί ημέρα εθνικού πένθους ... μια ενδελεχή έρευνα για τα αίτια της συντριβής θα πρέπει να διενεργούνται και κάνει τίποτα για να στηρίξει τις οικογένειες των θυμάτων», - δήλωσε ο αρχηγός του κράτους.
Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ανέθεσε να δημιουργήσει μια επιτροπή για να διερευνήσει την τραγωδία, με επικεφαλής τον Υπουργό Μεταφορών.
Όπως αναφέρθηκε Ruposters, εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Άμυνας Υποστράτηγος Ιγκόρ Konashenkov επιβεβαίωσε την πτώση του τμήματος αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα. Οι διασώστες έχουν ήδη βρει αρκετά πτώματα στην περιοχή της συντριβής και τεκμηριώνει τους δημοσιογράφους του "First Channel". Στο πλοίο επέβαιναν 92 άνθρωποι, ανάμεσά τους - τα οκτώ μέλη του πληρώματος, 68 ηθοποιοί τραγουδιού και του χορού Ensemble του Αλεξάντροφ και εννέα ρωσικά δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!