BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Το εσφαγμένο αρνίο της Αποκάλυψης στη Συρία….(video+21)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΦΑΞΑΝΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;;
csk-gmruiaajxzt
Επί Χουσείν Μπαράκ Ομπάμα μονοκράτορα ……Αποκάλυψη με οσμή αίματος αμερικανικού θρίλερ…. To Iσλαμικό Κράτος καταδίκασε σε θάνατο πάνω από μια δεκάδα ανθρώπους στην περιοχή της Deir Ezzor στην Α Συρία.Σφαγείο πραγματικό.Άνθρωποι είναι κρεμασμένοι ανάποδα με την καταηγορία της κατασκοπείας την α΄ημέρα της μουσουλμανικής γιορτής Aïd al-Adha.
 Το γραφείο επικοινωνίας της οργάνωσης διέδωσε ένα βίντεο μέσω της ISIS al-Khayr με φρικτές εικόνες αποκεφαλισμούς εκτελέσεις βασανιστήρια.Ένας κάποιος αριθμός ατόμων βρίσκονται εντός σφαγείου  αλυσοδεμένοι οι μεν με τους δε,σιδεροδέσμιοι  που έπειτα σφαγιάζονται σαν αρνιά.
Το εσφαγμένο αρνίο της Αποκάλυψης στη Συρία….
Άλλες εικόνες δείχνουν ομοίως κάποιον αριθμό ατόμων δεμένων που αποκεφαλίζονται.Η κατηγορία που αποδόθηκε στα θύματα που φέρουν πορτοκαλί στολές σε στιλ Γκουαντάναμο είναι ότι ασκούσαν κατασκοπεία υπέρ της διεθνούς συμμαχίας.Συνελήφθηκαν αφότου σύμφωνα με τους τρομοκράτες εξαρθρώθηκε το δίκτυό τους.Τους κατηγορούν ότι διοχέτευαν φωτογραφίες και πληροφορίες μέσω Internet.
Η οργάνωση αναφέρει ότι ο εγκέφαλος του δικτύου είναι ένας ονόματι Haider που ζει στην Τουρκία και δούλευε για το ΥPG πριν εργαστεί για την διεθνή συμμαχία.raialyoum 12/9/16
csljoupuaaaamizcsljouiukaa8-upcsk-gmjuaaaolxkcsk-gmfukaambs1csk-gl4uaaaxjzkcsk5ic4vuaarrpncsljovvviaapwgj
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!