BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Tesla Motors παρουσιάζει το πιο γρήγορο και «φτηνά» ηλεκτρικό όχημα (βίντεο)

Η εταιρεία εισήγαγε του πολυαναμενόμενο μοντέλο 3, το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα high-end "για τη μαζική αγορά» σε προσιτή τιμή.
Tesla Motors Reuters
ΗΠΑ ηλεκτρικό αυτοκίνητο maker Tesla Motors παρουσίασε τελικά του άκρως αναμενόμενο Μοντέλο 3, η πρώτη όλα - ηλεκτρικό όχημα υψηλών - τέλος »για τη μαζική αγορά» με προσιτή τιμή, αναφέρει το Reuters .
Το Tesla Model 3 θα είναι στην τιμή των $ 35.000, μια τιμή πολύ χαμηλότερη από εκείνη του μοντέλου Χ και Model S άνω των $ 80.000. «Δεν κάνουμε τα αυτοκίνητα αργή , " δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Elon Musk  κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου οχήματος του που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Καλιφόρνια, ΗΠΑ
Σύμφωνα με Musk, αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100 χιλιόμετρα σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτα και έχει μια σειρά από 345 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Μπορεί να φιλοξενήσει πέντε ενήλικες "κάθεται άνετα», αν και αυτό είναι 25% μικρότερο από το Model S, η οποία κληρονομεί την εικόνα της και να είναι εφοδιασμένα με αυτόματο πιλότο »υλικού».
Tesla Motors Reuters
Είναι το πρώτο αυτοκίνητο Tesla Motors  που προορίζονται για τη μαζική αγορά. "Γιατί το κάνουμε αυτό; Επειδή είναι πολύ σημαντικό να επιταχυνθεί η μετάβαση προς τη βιώσιμη μεταφορά. Είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον του πλανήτη μας, που επηρεάζονται από τα επίπεδα ρεκόρ του διοξειδίου του άνθρακα που συνεχίζει, δυστυχώς, να αυξήσουν , " δήλωσε ο Musk.
Σε Επιπλέον, η τεχνολογία μοντέλο 3 έχει μπότες  υψηλής ταχύτητας που μπορεί να επαναφορτίσει την μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ, και Tesla Motors θα διπλασιάσει τον αριθμό των σταθμών φόρτισης. Αυτό το όχημα έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες στην τηνΗΠΑ, όπου το μέλλον τους ιδιοκτήτες των Tesla Model 3 σχηματίζονται μεγάλες ουρές για να κλείσω ένα αυτοκίνητο παρόμοια κατάσταση συμβαίνει συνήθως όταν η Apple λανσάρει ένα νέο iPhone.
Μέχρι στιγμής Tesla Motors έχει ήδη λάβει πάνω από 130.000 παραγγελίες με προκαταβολή ύψους μόνο $ 1.000, αν και οι παραδόσεις Μοντέλο 3 αρχίσει μόνο στα τέλη του επόμενου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!