BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Σάο Πάολο,Βραζιλια η Χωρα με την μεγαλυτερη εγκληματικοτητα (ληστεια βιντεο)

Δημοσιεύτηκε στις 7 Απρ 2016
Εικόνες που λαμβάνονται αποκλειστικά δείχνουν τη δράση της συμμορίας που λήστεψε μια εταιρεία κινητών αξιών στην Σάντος, στην ακτή του Σάο Πάολο, τη Δευτέρα (4). Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και εγκληματίες. 
Η επίθεση σημειώθηκε στη γειτονιά Macuco γύρω από τέσσερις Δευτέρα (4), όταν οι ένοπλες υπόπτων έσπασε μέσα στην εταιρεία. Τα στρατιωτική αστυνομία κλήθηκαν, και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στη σκηνή. 
Η αστυνομία και εγκληματίες αντάλλαξαν πυροβολισμούς και υπήρχε διώξεις. Όλες οι εγκληματίες κατάφεραν να διαφύγουν μετά που διέρχεται από τα πολυσύχναστους δρόμους της πόλης και να έρθουν προς Anchieta, προς Σάο Πάολο. Δύο αστυνομικοί και ένας άστεγος πέθανε κατά τη διάρκεια της δράσης. 
Οι ύποπτοι που χρησιμοποιούνται ως οδός διαφυγής, τη διαδρομή Anchieta. Bus Στρατιωτική Αστυνομία διεξήγαγε μια κλειδαριά και δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, οι εγκληματίες διέφυγαν προς Σάο Bernardo do Campo. 
Στις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε το φορτηγό που χρησιμοποιείται από τους εγκληματίες να χτυπήσει κάτω από την πύλη της εταιρείας και πιέζει ένα ισχυρό αυτοκίνητο που σταματά την πρόληψη εισβολών. Λίγο μετά, οι ληστές άρχισαν να πυροβολούν το φυλάκιο, όπου ήταν η εταιρεία «sφρουρούς ασφαλείας. 
Δύο ληστές, εισάγετε τις εγκαταστάσεις, που φέρει ένα πιάτο, ένα είδος προστατευτική ασπίδα που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των εκρήξεων λίγο μετά. Όλη η δράση διήρκεσε περίπου 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!