BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 7,3 βαθμών έπληξε την Ιαπωνία


News of the World
15 σκότωσε ένα ιαπωνικό νέο σεισμό 15 σκότωσε ένα ιαπωνικό νέο σεισμό
Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ Σάββατο, 16 Απρ. περιοχή / Απρίλιο Κιούσου, νοτιοδυτικά της Ιαπωνίας, η ίδια περιοχή πλήττεται από μια ισχυρή γείωση τρόμο την Πέμπτη.
Όπως πολλοί ως 19 άνθρωποι σκοτώθηκαν, και δέχεται πάνω από ένα χιλιάδες ασθενείς για θεραπεία σε ιατρικές εγκαταστάσεις. Σύμφωνα με το σεισμό στην Ιαπωνία Μετεωρολογική Υπηρεσία συνέβη περίπου μία ώρα και είκοσι - . Πέμπτο λεπτό το πρωί του Σαββάτου φορά την Ιαπωνία έχουν καταχωρηθεί στο Νομό Κουμαμότο ανακινείται ζωηρά «έξι συν" κλίμακα των ιαπωνικών σεισμούς που κυμαίνονται από το μηδέν σε επτά, και οι μετασεισμοί που συνεχίζονται.




Το μόνο εργοστάσιο πυρηνικής ενέργειας είναι σήμερα λειτουργούν στην Ιαπωνία , που βρίσκεται στο Kyushu, δήλωσαν αξιωματούχοι των δύο πυρηνικών αντιδραστήρων εκεί ήταν λειτουργεί κανονικά. Αυτό έχει εκτοπίσει περίπου 69.000 ανθρώπων από τα σπίτια τους στο Νομό Kumamoto. Η περιοχή είναι βιώνει μια διαταραχή των πολλών βασικών δημοσίων υπηρεσιών, όπου ο ίδιος παρέμεινε σχεδόν 160 χιλιάδες σπίτια χωρίς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου ήταν διαταράσσεται σε ορισμένες περιοχές της επαρχίας επηρεάζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!