BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΕΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ!

"Δεν μπορούμε να κάνουμε θρησκευτικά κράτη ... η θρησκεία δεν είναι φανατισμός ... ο Θεός δεν είναι Βασιλεύς Επίγειος": είπε προφητικά, ανάμεσα σε άλλα πολύ σημαντικά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος στην τελευταία του συνέντευξη που παραχώρησε στην Πεμπτουσία, όταν είχε επισκεφθεί το Άγιον Όρος και πριν από τον εμφύλιο πόλεμο στην Συρία και την απαγωγή του.


Συμπληρώθηκαν 1000 μέρες από την απαγωγή του Σεβ. Μητροπολίτου Χαλεπίου κ. Παύλου, ο οποίος απήχθη στις 22 Απριλίου του 2013 μαζί με τον Συρακωβίτη Μητροπολίτη Γρηγόριο στα σύνορα Τουρκίας.
Να αναφερθεί ότι οι δύο ιεράρχες απήχθησαν από ένοπλους αντάρτες, ενώ νεκροί είναι ο οδηγός και ο διάκονος του μητροπολίτη που τους συνόδευαν.
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης ο οποίος είναι κατά σάρκα αδελφός του Μητροπολίτη Χαλεπίου, καθημερινά κάνει έκκληση για τον Μητροπολίτη Παύλο για τον οποίο μέχρι σήμερα δεν έχουν καμία πληροφορία.
Παραθέτουμε παρακάτω μερικά βίντεο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλεπίου, ώστε να ακούσουμε την φωνή του και να μην τον λησμονούμε στην καθημερινή μας προσευχή!
Σεβασμιώτατε ευχόμαστε να σας ξαναδούμε μια μέρα και να λάβουμε την ευχή σας, από τα άγια χέρια σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!