BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Madain'Saleh Μικρή Πέτρα Madain'Saleh Η Μικρή Πέτρα

Madain'Saleh
Μικρή Πέτρα Madain'Saleh Η Μικρή Πέτρα

ΤΑΦΟΙ ΜΕ ΣΒΗΣΒΕΝΕΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΜΕ ΣΦΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ;;Madain'Saleh, επίσης γνωστή ως Al-Hijr αραβικά και Hegra στην αρχαιότητα, είναι ένα από τα πιο γνωστά αρχαιολογικά μνημεία στη Σαουδική Αραβία. Αλλά δεν είναι μακριά! Μια ομάδα Γάλλων αρχαιολόγων έχει γίνει δεκτή από την ιστοσελίδα μόνο το 2002. Και η ιστοσελίδα μόλις έχει αναγνωριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, στις 6 Ιουλίου, 2008. Έχουμε επισκεφθεί δύο φορές. Το 1999 και το 2001. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι εκείνη την εποχή ήμασταν μόνο σκοπό στο χώρο του ξενοδοχείου. Οι φωτογραφίες που βλέπετε εδώ ήταν, για την πλειοψηφία, ελήφθη το 1999. Είχαμε λάβει λιγότερο το 2001, επειδή είχαμε κάνει ένα βίντεο, μπορείτε να δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.
Madain'Saleh, γνωστή και ως Al-Hijr στα αραβικά, και Hegra στην αρχαιότητα, είναι ένα από τα πιο γνωστά αρχαιολογικό χώρο στη Σαουδική Αραβία. Αυτός ο στόχος είναι πολύ πρόσφατη. Μια ομάδα Γάλλων αρχαιολόγων-έχουν-εγκριθεί στην ιστοσελίδα της μόνο το 2002. Έχει όσπρια και μόλις reconnu ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO στις 6 Ιουλίου 2008. Εμείς, ήταν εκεί δύο φορές. Το 1999 και το 2001. Δεν χρειάζεται να πω ότι ήμασταν στο χρόνο μόνος επί τόπου. Οι εικόνες που πρόκειται να δείτε εδώ, έχουν ως επί το πλείστον, έχουν ληφθεί το 1999. Το 2001 πήραμε πολύ λιγότερα φωτογραφίες γιατί ήμασταν γυρίσματα ενός βίντεο, μπορείτε να δείτε ότι στο κάτω μέρος της σελίδας.



Madain'Saleh βρίσκεται βορειοδυτικά της Σαουδικής Αραβίας. Madain'Saleh Βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Σαουδικής Αραβίας




Είμαστε καλά εξοπλισμένα για κάμπινγκ στην έρημο. Είμαστε καλά εξοπλισμένοι για να στρατόπεδο στην έρημο.





Περνώντας Buraydah, μία από τις πόλεις πιο
φονταμενταλιστική της Αραβίας, Lise έχει επικαλυφθεί το πέπλο.Όταν διαπερνά Buraydah, μία από τις πιο φονταμενταλιστική πόλεις της Σαουδικής Αραβίας, θα μπορούσε Lise είναι το πέπλο της.






Η περιοχή είναι διάσπαρτη με αυτές τις τεράστιες βραχώδεις σχηματισμούς ψαμμίτη. Η περιοχή είναι διάσπαρτη με ψαμμίτη εκείνα τα τεράστια βράχια.
Θα κατασκηνώσουμε μακριά από μία από αυτές. Βρήκαμε ένα απάνεμο κάμπινγκ.




Εντοπίσαμε 116 τάφους λαξευμένες στο βράχο από ψαμμίτη.
Μερικοί είναι πιο συγκρατημένη, ενώ άλλοι είναι πολύ εξελιγμένα.
Σας παραθέτουμε-116 τάφους λαξευμένες στο βράχο από ψαμμίτη.
Μερικοί από 'em είναι πολύ απλή, ενώ άλλα είναι αρκετά πολύπλοκα.





Madain'Saleh βρίσκεται βορειοδυτικά της Σαουδικής Αραβίας, κοντά στην πόλη της Al Ula, 400 χιλιόμετρα βόρεια της Medina.
Κατοικήθηκε από Ναβαταίοι υπάρχουν 2.000 χρόνια. Αυτό το ίδιο πολιτισμό που κατασκεύασε ο μυθικός Πέτρα, Ιορδανία.
Αλλά όταν τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Πέτρα, Madain'Saleh παραμένει έρημη,
γιατί η Σαουδική Αραβία δεν εκδίδουν τουριστικές θεωρήσεις.
Έχουμε το προνόμιο να να είναι σε θέση να επισκεφθείτε αυτή την εξαιρετική τοποθεσία από 13 τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Madain Σάλεχ βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Σαουδικής Αραβίας, κοντά στην πόλη του Al Ula, περίπου 400 χιλιόμετρα βόρεια της Medina.
Η πόλη ήταν κάποτε κατοικούνταν από Ναβαταίοι περίπου 2000 χρόνια πριν,
Πέτρα (βρίσκεται στην Ιορδανία) είναι λευκό η πρωτεύουσα του Ναβαταίων βασίλειο.
Καθώς τα εκατομμύρια των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Πέτρα, Madain'Saleh παραμένει έρημη, για τη Σαουδική Αραβία δεν μπορεί να ανταποκριθεί τουριστικών θεωρήσεων.
Θεωρούμε τους εαυτούς μας πολύ προνόμιο να-να-ήταν αξιόπιστη ρίχνουμε voir cette εξαιρετική ιστοσελίδα της 13 τετραγωνικών χιλιομέτρων.


Οι Nabateans ήταν ένας λαός της αραβικής καταγωγής που πλούτισε χάρη στο μονοπώλιο του εμπορίου λιβάνι και μπαχαρικά.
Είχαν δίκιο στο δρόμο των καραβανιών και των φόρων που επιβάλλονται επί των προϊόντων που πέρασε στο έδαφός τους. Οι Ναβαταίοι είναι αραβικής καταγωγής Ποιος est devenu πλούσιοι με το μονοπώλιό τους σχετικά με το εμπόριο του θυμιάματος και μπαχαρικά. βασίλειό τους ήταν στο δρόμο τροχόσπιτα και αφαιρουμένων των φόρων από όλα τα εμπορεύματα που διέρχονται στο έδαφός τους.



Εδώ βλέπουμε τους τάφους. Και εμείς διακρίνουμε πολύ καλά ο ένας τον ανάποδο ψαλίδι στο ψαμμίτη.
Υπάρχουν πολλές κοιλότητες του σώματος για ενήλικες, και μικρότερα για το σώμα των παιδιών.
Εδώ μπορούμε να δούμε το εσωτερικό των τάφων. Όταν ψάχνετε πιο κοντά μπορούμε να δούμε κάθε σήμα σμίλη στο ψαμμίτη.
Υπάρχουν μεγαλύτερες κοιλότητες για ενήλικα πτώματα, και μικρότερες για τα παιδιά του.


Σκάβοντας τάφοι είναι σε κομμάτια.
Αυτό δεν είναι σαφώς πάνω. Το σκάψιμο των τάφων γίνεται κομμάτι από το δωμάτιο. Αυτός δεν έχει τελειώσει προφανώς.






Σκαλιστή λεπτομέρεια ανακούφιση ακριβώς πάνω από την είσοδο του τάφου. Στο κέντρο, υπάρχουν ένα κουτί με δύο φίδια μάσκα, το σύμβολο της προστασίας από τα Ναβαταίοι. Λεπτομέρεια από το γλυπτό του εδάφους πάνω από την είσοδο του τάφου. Στη μέση μπορούμε να δούμε μια μάσκα πλαισιώνεται από δύο φίδια,σύμβολο προστασίας για την Nabaeteans.





Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις .... τόσο εδώ είναι μερικά από αυτά. Το ένα λέει ότι μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις .... τόσο εδώ είναι μερικές κορυφές.







Ο πρώτος Ευρωπαίος για να δει το φως των ματιών του ήταν η περιοχή Madain'Saleh Άγγλος περιηγητής Charles Doughty το 1876. Ο πρώτος Ευρωπαίος για να δει-Madain'Saleh με τη δική του μάτια ήταν ο Βρετανός περιηγητής Charles Doughty το 1876.






Το γλυπτό πάντα ξεκίνησαν από την κορυφή.
Εδώ μπορούμε να δούμε το τεράστιο τάφο ημιτελές,
το έργο σταμάτησε
στα δύο σκάλες που αντιμετωπίζει.
Ο τάφος αυτός ήταν ο μεγαλύτερος όλων.
Πάντα ξεκίνησε το έργο από την κορυφή του λόφου.
Εδώ μπορούμε να δούμε αυτή την τεράστια ημιτελή τάφο.
Το έργο έχει σταματήσει στο επίπεδο της σκάλας.
Ο τάφος αυτός-να-είναι η μεγαλύτερη ήταν μία. Τα αγάλματα που εξακολουθούν να έχουν τα κεφάλια τους είναι πολύ σπάνιες.
Οι περισσότεροι υπέστησαν βανδαλισμό, επειδή μουσουλμανική τελωνειακές θέλετε η αναπαράσταση ενός όντος απαγορεύεται. Τα αγάλματα qui-έχουν τα κεφάλια τους εξακολουθούν να σπανίζουν στην περιοχή. Οι περισσότεροι από 'em-έχουν-ήταν βανδαλισμούς, για την Ισλαμική έθιμο λέει ότι απαγορεύεται να sculpt ή να σχεδιάσετε το πρόσωπο ενός είναι λευκό.










Qasr Al Farid. Ακόμη και την ημέρα το 1999, αργά το απόγευμα
Qasr Al Farid. Αυθημερόν, το 1999 αργά το απόγευμα
Qasr Al Farid. Photo taken το 1999, νωρίς το πρωί
Q ASR Al Farid. Εικόνα που ελήφθησαν το 1999, στις αρχές του moring

Al Qasr Farid τάφος είναι μοναδικό στο ότι είναι τεράστιο,
και το μόνο που χτίζονται απομονωμένες από τους άλλους σε ένα βράχο, με μεσοδιάστημα πρόσοψη του, η οποία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
Είναι επίσης η " . σύμβολο "της Madain'Saleh, γιατί είναι η πιο φωτογραφημένη περιοχή των τάφων Qasr Al Farid είναι ένα ενιαίο τάφο για να είναι λευκό και μοναχικά βρίσκεται λαξευμένο βράχο ήταν απομονωμένο ενιαίο σύνολο, και: έχει μια διακεκριμένη ελλιπή μπροστά.Είναι aussi Madain» σύμβολο του Σάλεχ, γι 'αυτό είναι το πιο φωτογραφημένο τάφος ολόκληρης της περιοχής.




Qasr Al Farid. Photo taken το 1999, αργά το απόγευμα
Qasr Al Farid. Εικόνα που ελήφθησαν το 1999 αργά το απόγευμα


Qasr Al Farid. Εικόνα που ελήφθησαν το 2001, έχουμε-έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το μέγεθος

Antonin Jaussen και Raphael Savignac, Δομινικανών της Γαλλικής Βιβλικής και Αρχαιολογική Σχολή της Ιερουσαλήμ, είχε, μεταξύ 1907 και 1910, φανταζόταν ότι αυτή η τεράστια σπηλιά σκαμμένη στο βράχο και γεμίζουν με άμμο στην εποχή τους,
ήταν ένα τρικλίνιο (μεγάλο δωμάτιο με ένα πάγκο στις τρεις πλευρές), παρόμοια με αυτή της Πέτρας. Η οποία επιβεβαιώθηκε το 1980.Antonin Jaussen και Ραφαήλ Savignac, Δομινικανών από τη γαλλική βιβλική και arechaeological Σχολή της Ιερουσαλήμ, είχε μαντέψει, entre 1907 και το 1910. Το ότι αυτή η τεράστια κάβα σκαμμένα στο βράχο και γεμάτο άμμο Εκείνη την εποχή, ήταν ένα "τρικλίνιο" (μεγάλη αίθουσα με ένα παγκάκι ήταν τρεις πλευρές) παρόμοια με εκείνη στην Πέτρα. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί, το 1980.



Ακριβώς δίπλα στο τρικλίνιο, αυτή η παρέλαση των 40 m μήκος είναι αρκετά εντυπωσιακό. Είμαστε εδώ στο υψηλότερο σημείο του χώρου,
Jebel Ithlib. Απλά Εκτός από το τρικλίνιο, μπαίνουμε αυτό μήκους 40 m στενό πέρασμα qui είναι αρκετά εντυπωσιακή. Είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο του χώρου, μπορούμε Jebel Ithlib.



Τα ύψη του Jebel Ithlib Τα ύψη του Jebel Ithlib
Ένα μαγευτικό τοπίο που διεγείρει τη φαντασία. Ένα μαγευτικό τοπίο που μαστίγια μέχρι τη φαντασία.


Κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψής μας το Σεπτέμβριο του 2001 ήμασταν με τους φίλους μας, τη Nicole και ο Michael Baxter
και με τη Μάρθα, τη μητέρα της Lise, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του 78ου στο site! Από το δεύτερο ταξίδι μας τον Σεπτέμβριο του 2001 υπάρχουν, Ήμασταν με καλούς φίλους μας Nicole και ο Michael Baxter, και aussi με τη μητέρα Lise, η Μάρθα, 78η ημέρα των γενεθλίων της, που πανηγύρισε στο χώρο του ξενοδοχείου.



Madain'Saleh μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πάντα. Θα θυμόμαστε πάντα Madain'Saleh.

ΠΗΓΗ

http://www.desertsail.com/madain_saleh.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!