BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Περίληψη των γεγονότων στη Συρία για την 5η Απριλίου 2015

Сводка событий в Сирии за 5 апреля 2015 года

 Новость
Guta 1


(21+) σε παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό του Γιαρμούκ την πέμπτη ημέρα των ένοπλων συγκρούσεων με παλαιστινιακές ένοπλες ομάδες IG ομάδες με την ενεργό συμμετοχή του πυροβολικού, πυραύλων και της αεροπορίας υπολογισμούς της Συρίας ισλαμιστές σήμερα ωθήθηκαν προς τον αριθμό των θέσεων που καταλάμβαναν. ATS Πολεμική Αεροπορία επιτέθηκε στους οδών εφοδιασμού ισλαμιστών από τη γειτονική περιοχή του Hajar al-Aswad και τις θέσεις τους και τα ισχυρά σημεία μέσα σε αυτό.
Εκτός Tadamuna με τη βοήθεια της Εθνικής Άμυνας της Yarmuk εκκενώθηκε περίπου 2 χιλιάδες. Αμάχων. Όλες οι πρόσφυγες στη συνέχεια αποστέλλονται σε ειδικά κέντρα περίθαλψης που δημιουργήθηκε στην Ζαχίρ.
Εν τω μεταξύ, στο στρατόπεδο συνέχισαν τις σφαγές των αμάχων και των μελών της οργάνωσης Αλ-Μπέιτ Aknaf Makdes. Σήμερα αγωνιστές απήχθησαν και μεταφέρθηκαν στο γιατρό Hajar al-Aswad και δύο νοσοκόμες. Εκθετική ποινή που υπέστη, σύμφωνα με τους τρομοκράτες, 21 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των γνωστών θρησκευτική φιγούρα στο Yarmouk, ένα τζαμί, ο Σεΐχης Al Safadi, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία επίτευξης εκεχειρίας και την παύση της βίας, καθώς και στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας του τοπικού πληθυσμού, Abu Salah Taha . Sheikh, καθώς και άλλες, που κατηγορήθηκαν ότι έχουν σχέσεις με τις συριακές αρχές, έκοψαν το κεφάλι του (βλέπε φωτογραφία 4) Σύμφωνα με τοπικές πηγές, μία μόλις ημέρα ισλαμιστές σκότωσαν τουλάχιστον 70 ανθρώπους, οι περισσότεροι από αυτούς -. Πολίτες.
Την ίδια στιγμή περισσότερα από 100 μέλη των ομάδων Aknaf Beit Makdes παραδόθηκε σήμερα στις ένοπλες δυνάμεις και τις μονάδες του στρατού, προσφέροντας τον εαυτό του ως ένα Παλαιστίνιοι μαχητές στρατεύματα, που αρχικά ήταν για το συντονισμό και τη συνεργασία με τις αρχές της ΕΔΠ, που αντιμετωπίζουν σήμερα ριζοσπάστες ισλαμιστές IG στο Yarmouk.
Συγκρούσεις στην Ανατολική Guta πραγματοποιήθηκε μόνο σε Dzhobre.
Savage φύση είχε αγώνες που έλαβαν χώρα μετά το bandgruppirovok επίθεση από γειτονιές kiswa τη θέση του στρατού. Για να αποκρούσει τις επιθέσεις συμμετείχαν αεροπορικές δυνάμεις και το πυροβολικό, η οποία επιτέθηκε επίσης τις θέσεις των τρομοκρατών στην περιοχή του χωριού και Teyba Derhabiya στο Dareye - Δυτική Guta - και σε περιοχές Arbigny, Ain Τέρμα, Zamalka, Marj Al-Sultan - Huta Ανατολή.
Σήμερα στην Ανατολική Guta εκκενώθηκε άλλη ομάδα των κατοίκων της περιοχής, η οποία αριθμεί δεκάδες άνθρωποι. (Βλέπε φωτογραφία 1,2,3)
Τεράστια πυρκαγιά συνέχισε να κλειδωθεί σε Zabadani μαχητικές ομάδες.
Στο Χαλέπι καταπολέμηση του συγκεντρώνεται στην περιοχή της κεφαλής, καθώς και η γραμμή επαφής των δυνάμεων μέσα στην πόλη.
Σε κατοικημένες περιοχές που ελέγχονται από το στρατό, και πάλι εξερράγη πυραύλων και όλμων που τροφοδοτούνται από μαχητές. Θραύσματα τους προκάλεσαν τραύματα τουλάχιστον 10 άτομα.
Στην πόλη Χομς Χριστιανός - Ορθόδοξοι και Καθολικοί - έχουν συνεργαστεί για να γιορτάσουν το Πάσχα. Θεία υπηρεσία κρατήθηκε στην εκκλησία της Παναγίας Ζώνη.
Εν τω μεταξύ, στα ανατολικά της περιοχής να συνεχίσει να αγωνίζεται μονάδες του στρατού και ομάδες IG και βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες και η IG Dzhebhat An-Nusra. Σε μέρη όπως εκείνοι, και άλλες μάχες εργάστηκε δραστήρια αεροπορίας αεροσκαφών.
Μαζικές απεργίες αέρα ήταν επίσης στο ανατολικό και βόρειο-δυτικό τμήμα της επαρχίας Χάμα, ομάδες εργασίας IG και άλλες ένοπλες ομάδες.
Στην επαρχία Idlib μονάδες του στρατού κατάφερε να αποκρούσει την τρομοκρατική επίθεση στο χωριό Αλ-βάσης και Mastuma. Μετά υπέστησαν σοβαρές απώλειες, (σύμφωνα με ορισμένες πηγές, μόνο για σήμερα σε αυτό το τμήμα της επαρχίας σκοτώθηκαν περίπου 100 μαχητές καταστράφηκε αρκετές μονάδες που ανήκουν bandgruppirovkam τεθωρακισμένα οχήματα και τα οχήματα με βαριά πολυβόλα), οι διοικητές των ενόπλων ομάδων των τρομοκρατών διέταξε να υποχωρήσουν.
Στη γραμμή επαφής των δυνάμεων που είναι πολύ απομακρυσμένα από την επίθεση πριν από δύο ημέρες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, εξακολουθούν να υπάρχουν περιοδικές αψιμαχίες με τη χρήση των πολυβόλα μεγάλου διαμετρήματος.
Σημαντικό ρόλο στην απόκρουση της επίθεσης έπαιξε πυροβολικού, πυραύλων στρατεύματα και επιθετικά ελικόπτερα και τα αεροπλάνα των ενόπλων δυνάμεων, η οποία υποβλήθηκε σε ένα μπαράζ θέση βολής των αντιπάλων για την καταπολέμηση του εδάφους, καθώς και σε διάφορες άλλες περιοχές της επαρχίας, συμπεριλαμβανομένης της πόλης του Idlib. Έχει αναφερθεί ότι η θέση των μαχητών στην Idlib μόνο για σήμερα χτύπησε τουλάχιστον 32 βόμβες.
Ενεργά τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου Γισρ Αλ-Shugur ότι μαχητές λίγο νωρίτερα ανακοίνωσε ένας από τους στόχους της.
Δεκάδες IG τρομοκράτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής της Συρίας αεροσκαφών μέχρι τη θέση τους στο βόρειο τμήμα της επαρχίας της Raqqa, ιδίως στους τομείς του Τελ Abyad και Tabka. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταξύ των σκοτωμένων ήταν πολέμαρχοι ισλαμικές ομάδες - τους αλλοδαπούς.
Allied αεροσκάφος για άλλη μια φορά γαργαλιούνται ισλαμιστές, αυτή τη φορά - στην πόλη Αλ-Gol στα ανατολικά της επαρχίας Αλ-Hasaka. Τοπική ακτιβιστές ανέφεραν ότι στην άκρη του ως αποτέλεσμα των επιδρομών τους καταστράφηκε από τις μπουλντόζες με την οποία μαχητές έσκαψαν χαρακώματα και σκοτώθηκαν 2 μέλη της ομάδας IG.
Εν τω μεταξύ, στο χωριό του Τελ-Nusra, η οποία ήταν και πάλι υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών, μετά την υποχώρηση του κουρδικού Peshmerga, ο ναός κάηκε Σαγίντ Αλ Αζρά.
Στην επαρχία Νταράα αισθητά υποχωρήσει συγκρούσεις σε περιοχές Gedeh και Κέρφι, και, αντίθετα, η κατάσταση επιδεινώθηκε στο Al-καναλιών στην πόλη Νταράα, όπου bandgruppirovki πήγε για την επίθεση στις θέσεις του στρατού.
Δεύτερη θέση, μαζί με την επαρχία Idlib, όπου εξαιρετικά μαζικές δυνάμεις που χρησιμοποιούνται στρατιωτικά αεροσκάφη, έγινε σήμερα η νότια περιοχή της χώρας. Όλα κατέλαβε περιοχές bandgruppirovkami επλήγησαν από τους υπολογισμούς αεροπορικές επιθέσεις και πυροβολικό και πυραυλικές δυνάμεις. Είναι γνωστό ότι σε μία από τις απεργίες αέρα Nava κατέστρεψε ένα μυστικό αρχηγείο εντολή τρομοκράτες Dzhebhat An-Nusra.Υπάρχουν ενδείξεις ότι είχε εξαλειφθεί σε αρκετούς σημαντικούς διοικητές της τρομοκρατικής οργάνωσης, κυρίως - οι αλλοδαποί υπήκοοι. Η σκηνή έγινε αμέσως απέκλεισε από μαχητές, οι οποίοι δεν θέλησε να δώσει δημοσιότητα στο ποσό των ζημιών τους.
Yarmuk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!