BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Συνέντευξη Τύπου Αλ. Τσίπρα μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρ 2015
Η κυβέρνηση και οι εταίροι της σέβονται τη συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και η ανάγνωσή της είναι ενιαία, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες.

Όπως είπε, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει η λεγόμενη 5η αξιολόγηση, δεν υποχρεούμαστε σε υφεσιακά μέτρα, ως προς μεταρρυθμίσεις κατέστη σαφές ότι οι ελληνικές αρχές θα έχουν την ευθύνη για τη συγκρότηση της λίστας μεταρρυθμίσεων και ξεκαθαρίσαμε και θέματα διαδικασίας: για θέματα πολιτικής οι συναντήσεις θα γίνονται στις Βρυξέλλες, ενώ στην Αθήνα θα υπάρχουν αποστολές μόνο για συγκέντρωση τεχνικών πληροφοριών.














Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρ 2015
Η οποιαδήποτε εκταμίευση της επόμενες δόσης θα γίνει μόνο εφόσον οι θεσμοί παρουσιάσουν μια αποτίμηση για τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις και αυτή έχει εγκριθεί από το Eurogroup, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, ερωτηθείς για το ελληνικό ζήτημα, μετά τη Σύνοδο Κορυφής.
Επανέλαβε ότι βάση αναφοράς είναι η συμφωνία του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου αυτή η πρόταση καταδεικνύει ότι θα υπάρξει εκταμμίευση αν πραγματικά οι θεσμοί συμφωνήσουν ότι έχουν γίνει μέτρα. Πρέπει να εμφανιστούν και να εγκριθούν από το Eurogroup. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!