BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Ρωσικός στρατός μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο μέσα σε 7 ώρες



Ρωσικό στρατό στο μέλλον μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο μέσα σε 7 ώρεςΈννοια Αλεξέι Komarov, ο Πελάτης και Τεχνικός Διευθυντής Βόλγα-Dnepr Ομάδαρωσικό στρατό στο μέλλον μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο μέσα σε 7 ώρες

Ελήφθη είδηση ​​λέει ότι ο ρωσικός στρατός στο μέλλον θα έχει ένα στόλο των βαρέων μεταγωγικών αεροσκαφών, μπορεί να μεταφέρει μια στρατηγική μονάδα αποτελείται από 400 πλήρη δεξαμενή της Αρμάτας και πυρομαχικά, οπουδήποτε στον κόσμο.
Ίσως αυτά τα αεροσκάφη που πετούν σε υπερηχητικές ταχύτητες, επιτρέποντας τη Ρωσία να ανταποκριθεί σε τυχόν παγκόσμιες στρατιωτικές εξελίξεις σε χρόνο ρεκόρ.
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές των νέων σχεδίων των στρατιωτικών βιομηχανιών του σώματος στη Μόσχα, η μεταφορά αυτή Aftaúrat θα ονομάζεται το όνομα PAK ΤΑ, και θα πετάξει με υπερηχητική ταχύτητα (μέχρι την τελική ταχύτητα 2.000 km / h), και θα είναι σε θέση να μεταφέρουν μεγάλα φορτία έως και 200 ​​τόνους, και θα φτάσει πάνω Αυτά τα αεροσκάφη σε τουλάχιστον 7.000 χιλιομέτρων.
Αλεξέι KomarovΑλεξέι Komarov
Αλεξέι KomarovΑλεξέι Komarov
Αναμένεται ότι η κατασκευή του προγράμματος PAK ΤΑ περιλαμβάνει περίπου 80 νέες αεροπλάνο φορτίου, που θα κατασκευαστούν όλα το 2024 και πριν, αυτό σημαίνει ότι μέσα σε μια δεκαετία θα είναι η κεντρική στρατιωτική ηγεσία της Ρωσίας είναι σε θέση να βάλει ένα ολόκληρο στρατό της πανοπλίας έτοιμη για πόλεμο οπουδήποτε στον κόσμο, όπως Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα σε απευθείας σύνδεση αναφέρει, επικαλούμενο πηγή του ρωσικού στρατού παρακολούθησαν τη συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών.
Θα είναι ένα από τα κύρια καθήκοντα του προγράμματος PAK ΤΑ είναι η μεταφορά της Αρμάτας βαριές δεξαμενές και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό, όπως οι βαλλιστικοί οπλικά συστήματα και συγκροτήματα αντιαεροπορικούς πυραύλους και τακτικής φορείς πυραύλων, και πολλαπλά συστήματα εκτόξευσης πυραύλων, και οχήματα μάχης πυραύλων, αντι-δεξαμενή.
ακόμη από το YouTube βίντεο με arronlee33ακόμη από το YouTube βίντεο με arronlee33
Cargo αεροπλάνα του PAK ΤΑ θα είναι ένα πολυ-επίπεδο, με ένα φορτωμένο μέσα στο φορτίο, και θα είναι για το αεροσκάφος την ικανότητα να σταγόνες αέρα του εξοπλισμού και του προσωπικού πάνω από οποιοδήποτε τύπο εδάφους.
Η πηγή μοίρα, οι οποίοι παρακολούθησαν το σώμα του κεκλεισμένων των θυρών στρατιωτικές βιομηχανίες στη Μόσχα συνάντηση, οι λεπτομέρειες της συνάντησης με τα μέσα ενημέρωσης, υπό τον όρο της ανωνυμίας, είπε ότι "σοκαρίστηκε" από το επίπεδο των απαιτήσεων του στρατού.
Σύμφωνα με την πηγή, το πρόγραμμα PAK ΤΒ έχει συνεχίζεται εδώ και πολλά χρόνια, και θα πρέπει να αντικατασταθεί στο μέλλον να αντικαταστήσει στρατιωτικά αεροσκάφη εμπορευματικών αερομεταφορών που λειτουργούν σήμερα.
Η πηγή πρόσθεσε ότι αυτό σημαίνει τη μεταφορά των δυνάμεων στο μέγεθος του ΝΑΤΟ και αμερικανικές δυνάμεις εισήλθαν στο Ιράκ, μέσα σε λίγες ώρες, σε κάθε ήπειρο του κόσμου.
Πηγή: RT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!