BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η έκρηξη της μυστικό όπλο του Πενταγώνου

Η έκρηξη της μυστικό όπλο του Πενταγώνου 

ξεπεράσει την ταχύτητα του ήχου, 

προκαλώντας μια μυστηριώδης βολίδα, 

Αλάσκα

Η έκρηξη της μυστικό όπλο του Πενταγώνου ξεπεράσει την ταχύτητα του ήχου, προκαλώντας μια μυστηριώδης βολίδα, Αλάσκα

APέκρηξη μυστικό όπλο το Πεντάγωνο ξεπεράσει την ταχύτητα του ήχου, προκαλώντας μια μυστηριώδης βολίδα, Αλάσκα

Καταστράφηκαν όπλο της υψηλής ποιότητας του απορρήτου που αναπτύχθηκε από τον αμερικανικό στρατό μετά από τέσσερα δευτερόλεπτα από την έναρξή του στην περιοχή την εκτόξευση ρουκετών, χρόνος Αλάσκα νωρίς το πρωί Δευτέρα, 25 Αυγούστου / Αύγουστο.
Είπε ότι το Πεντάγωνο «Πεντάγωνο» ότι η καταστροφή των όπλων ήρθε μετά από την ανακάλυψη του προβλήματος των μονάδων παρακολούθησης στο λειτουργικό σύστημα.
Το μυστικό όπλο είναι μέρος ενός προγράμματος για την κατασκευή ενός πυραύλου ικανού να καταστρέψει στόχους οπουδήποτε στην επιφάνεια του πλανήτη σε λιγότερο από μία ώρα, και μπορεί να πετάξει σε ταχύτητες άνω των 5.631 χιλιομέτρων ανά ώρα, ή αυτό που είναι γνωστό ως Mach 5.
Defense Advanced Research Projects Agencyη έκρηξη της ένα μυστικό όπλο το Πεντάγωνο ξεπεράσει την ταχύτητα του ήχου, προκαλώντας μια μυστηριώδης βολίδα, Αλάσκα
Αυτό δεν είχε ως αποτέλεσμα το περιστατικό, το οποίο συνέβη στις 4:00 μ.μ. EDT, για τυχόν τραυματισμούς, και όλα αυτά συνέβησαν στην ένωση του Κόντιακ στην Αλάσκα, σύμφωνα με όσα είπε η Maureen Schumann, μια εκπρόσωπος του Πενταγώνου.
Schumann, δήλωσε: «Εμείς έπρεπε να τελειώσει το πείραμα, το όπλο που εξερράγη κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης και έπεσε στον ωκεανό σε όλα τα πολύπλοκα, και προκάλεσε το ατύχημα στο ποσό των μη ειδικών βλάβη στις εγκαταστάσεις των 30 χλμ από την πόλη της Κόντιακ."
Schuman πρόσθεσε: "Οι ειδικοί ανακάλυψαν κάτι ασυνήθιστο στην αρχή του έργου, αυτό που τους έκανε να πάρει την απόφαση να καταστρέψουν τον πύραυλο για να διασφαλίσει τη δημόσια ασφάλεια."
Αυτό, σύμφωνα με το αμερικανικό εμπειρογνώμονες, αυτό το είδος των πυραύλων που προορίζονται για την απεργία των τρομοκρατικών στόχων που έχουν εντοπιστεί μέσω δορυφόρου χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή να καταστρέψει τα όπλα μαζικής καταστροφής, τα οποία μεταφέρονται σε ανοιχτούς χώρους.
Πηγή: RT + "Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!