BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

NASA Παρατηρητήριο της Γης Εικόνα της Ημέρας

Δημοσίευση την: 24, Ιουνίου, 2014 15:21 UTC-5
Βρίσκεται στην άκρη των Άνδεων κατά του Ειρηνικού ακτή της Χιλής, η δυτική έκταση της Βόρειας Παταγονίας Ice Field είναι ένα από τα πιο έντονα glaciated icefields μέσου γεωγραφικού πλάτους στη Γη. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από την κάμερα ISERV στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αποκαλύπτει ότι Glaciar San Quintin χύνει μάζα και γρήγορα υποχωρούν, όπως και οι άλλοι παγετώνες της περιοχής.NASA Earth Observatory χαρακτήρισε την εικόνα ως τους Εικόνα της Ημέρας στις 24 Ιουνίου 2014.
Η εικόνα είναι πραγματικά ένα μωσαϊκό από εννέα καρέ ISERV και καλύπτει το κεντρικό και μεσαία όπλα και το τέρμα της Glaciar San Quintin όπως εμφανίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι στις 2 Ιουνίου 2014.
San Quintin είναι ο μεγαλύτερος από τους παγετώνες της Laguna San Rafael Εθνικό Πάρκο της Χιλής, ένα από τα μνημεία που έχουν χαρακτηριστεί Παγκόσμιας Βιόσφαιρας. Στο αριστερό σε αυτή την εικόνα, η λίμνη στο τέρμα είναι γεμάτη με παγόβουνα γεννήσει από τον παγετώνα.

Image San Quintin παγετώνα ISERV αποκαλύπτει την ύφεση. Κατεβάστε υψηλής ανάλυσης [ 9.1MB JPG ]
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 
SERVIR συνεργάστηκε με το πρόγραμμα της NASA ISS, η διαχείριση κατά τη NASA Johnson Space Center, και Teledyne Brown Engineering, που εδρεύει στο Huntsville, Alabama, να αναπτύξουν ISERV. 
SERVIR, επίσης γνωστή ως η Περιφερειακή οπτικοποίησης και την παρακολούθηση του συστήματος, παρέχει δορυφορικά δεδομένα και εργαλεία για τους υπεύθυνους χάραξης περιβαλλοντικής αποφάσεων στις αναπτυσσόμενες χώρες. Είναι μια NASA / USAID έργο οδήγησε από την NASA Marshall Space Flight Κέντρο και λειτουργεί μέσω περιφερειακών "hubs" στο Ναϊρόμπι, Κένυα? Κατμαντού, Νεπάλ? και την Πόλη του Παναμά, Παναμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!