BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Mitsubishi XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo (GT 6, 2014)



Ένα πρωτότυπο Evolution από τη Mitsubishi

Το αυτοκίνητο διαθέτει plug-in hybrid EV τεχνολογία

Με αφορμή το Gran Turismo, η Mitsubishi παρουσίασε την Evolution εκδοχή του πρωτότυπου crossover XR-PHEV, το οποίο κάνει χρήση υβριδικής plug-in τεχνολογίας. Πρόγευση από το Evo του μέλλοντος; Θα δείξει…

Ακολουθώντας τα βήματα του XR-PHEV concept, το XR-PHEV Evolution είναι ένα μοντέλο υψηλών επιδόσεων, το οποίο διαθέτει ένα αμάξωμα από μείγμα ανθρακονημμάτων και ενισχυμένου πλαστικού, ενώ στην πίσω όψη του κυριαρχεί η τεράστια αεροτομή. Άκρως επιθετική είναι και η εμπρόσθια όψη του οχήματος, ενώ το concept της Mitsubishi διαθέτει αεροδυναμικά πλευρικά μαρσπιέ και ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Φειδωλή ήταν η Mitsubishi σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του XR-PHEV Evolution. Ωστόσο, το αυτοκίνητο διαθέτει plug-in hybrid EV τεχνολογία, ενώ φέρει και ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων (DCT), το οποίο στέλνει την κίνηση και στους 4 τροχούς.

Το Concept XR-PHEV Evolution Vision Gran Turismo είναι διαθέσιμο μόνο στο video game Gran Turismo 6. Μπορεί να αποκτηθεί είτε συμπληρώνοντας έναν γύρο στο νέο Seasonal Event, είτε απευθείας μέσω του τμήματος «Cars» του παιχνιδιού.

Το θέμα, όμως, μοιάζει να είναι μεγαλύτερο από ένα video game, καθώς το εν λόγω πρωτότυπο αποκαλείται η Evolution εκδοχή του περσινού πρωτότυπου σπορ SUV XR-PHEV της ιαπωνικής φίρμας. Αν αυτό συνδυαστεί με παλαιότερα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως ο διάδοχος του Lancer Evolution μπορεί να είναι ένα υβριδικό crossover επιδόσεων, μπορεί να κοιτάμε μια πρώτη εκδοχή του μοντέλου που θα αναλάβει το ρόλο του Evo στη μελλοντική γκάμα της Mitsubishi. Μια σχετική είδηση της τελευταίας στιγμής, έρχεται από το αμερικάνικο κομμάτι της Mitsubishi και αναφέρει πως το Lancer Evolution θα «επιβιώσει» και το 2015.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!