BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Nuclear Iran same as nuclear-armed al-Qaeda': Netanyahu calls for Iran 'red line'


Πυρηνική Ιράν ίδια με πυρηνικά όπλα της Αλ Κάιντα»: Ο Νετανιάχου καλεί για «κόκκινη γραμμή» το Ιράν

Δημοσιεύθηκε: 27 Σεπ, 2012, 23:05

Βενιαμίν Νετανιάχου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, χρησιμοποιεί ένα διάγραμμα όπως ο ίδιος μιλάει για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της 67ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. (AFP PHOTO / Stan Honda)
Βενιαμίν Νετανιάχου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, χρησιμοποιεί ένα διάγραμμα όπως ο ίδιος μιλάει για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της 67ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. (AFP PHOTO / Stan Honda)
Το Ιράν θα μπορούσε να εμπλουτιστεί αρκετά ουράνιο για την κατασκευή πυρηνικού όπλου από το επόμενο καλοκαίρι, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε κατά τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.Προέτρεψε τη συλλογή για να σχεδιάσετε μια "κόκκινη γραμμή" για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.
Είναι να πάρει " αργά, πολύ αργά »για να σταματήσει η Ισλαμική Δημοκρατία από το να έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν μια ατομική βόμβα, ο Νετανιάχου τόνισε στη συνέλευση της Νέας Υόρκης.
Ιράν είναι 70 τοις εκατό του τρόπου εκεί, και είναι καλά μέσα στο δεύτερο στάδιο. Με το επόμενο καλοκαίρι, σε τρέχουσες τιμές εμπλουτισμού, θα έχουν τελειώσει το μέσο εμπλουτισμού και να προχωρήσουμε στο τελικό στάδιο. Από εκεί είναι μόνο μερικές ακόμα εβδομάδες πριν έχουν εμπλουτιστεί αρκετά για μια βόμβα » , είπε.
Pointedly κουνώντας σε εκθέσεις του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είπε ότι ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί το Ιράν από την απόκτηση πυρηνικού οπλοστασίου είναι να το απαγορεύσει από συσσώρευση υψηλού βαθμού εμπλουτισμού ουρανίου. Μια χώρα όπως το Ιράν χρειάζεται χιλιάδες φυγοκεντρωτές για την παραγωγή της ουσίας, και οι εγκαταστάσεις δεν μπορεί να κρυφτεί, είπε ο Νετανιάχου.
Ενώ μιλάμε, ο Νετανιάχου έβγαλε ένα βασικό διάγραμμα που απεικονίζει μια βόμβα χωρίζεται σε τρία τμήματα, με τις επισημάνσεις που δείχνουν 70 τοις εκατό και 90 τοις εκατό της προόδου.
Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός έβγαλε ένα δείκτη και συνέταξε τη δική του κόκκινη γραμμή στο γράφημα τονίζοντας το σημείο χωρίς επιστροφή - η ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου και 90 τοις εκατό εμπλουτισμό.
Πιστεύω ότι αντιμετωπίζουν με σαφή κόκκινη γραμμή, το Ιράν θα υποχωρήσει - και θα δοθεί περισσότερος χρόνος για την επιβολή κυρώσεων και τη διπλωματία », κατέληξε, προσθέτοντας ότι το Ισραήλ είναι ήδη σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με το πώς να χαράξει μια πορεία για την πρόληψη της Περσική χώρα να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
Βενιαμίν Νετανιάχου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, μετά την κατάρτιση παύσεις μια κόκκινη γραμμή σε ένα γραφικό από μια βόμβα, ενώ τη συζήτηση του Ιράν κατά τη διάρκεια μιας διεύθυνσης στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. (AFP PHOTO / Mario Tama)
Βενιαμίν Νετανιάχου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, μετά την κατάρτιση παύσεις μια κόκκινη γραμμή σε ένα γραφικό από μια βόμβα, ενώ τη συζήτηση του Ιράν κατά τη διάρκεια μιας διεύθυνσης στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. (AFP PHOTO / Mario Tama)
Ο Νετανιάχου έχει αναλάβει σειρά δράσεων για μια " σαφή κόκκινη γραμμή "για τη μείωση δήθεν πυρηνικών φιλοδοξιών του Ιράν από τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Η σκληρή πίεση προφανώς κόστισε μια συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Ο Αμερικανός ηγέτης αρνήθηκε να καθίσει σε συνομιλίες με τον Νετανιάχου για τις κατευθυντήριες γραμμές της 67ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ μετά την ισραηλινή μμ επιτέθηκε στην απροθυμία της Ουάσιγκτον " να καθορίσουν προθεσμίες »για το Ιράν.
Η διεύθυνση για την παγκόσμια ηγέτες μπορεί να είναι η τελευταία προειδοποίηση πριν το Ισραήλ παίρνει τα πράγματα στα χέρια του. Ηγεσία της χώρας έχει αδυσώπητα την έκδοση προειδοποιήσεων ότι μπορεί να οργανώσει σύντομα μια μονομερή επίθεση κατά του Ιράν, περιφρονώντας ακόμη και αμερικανικές επιθυμίες.
Το Ισραήλ θεωρεί το Ιράν μια "υπαρξιακή" κίνδυνο, δεδομένου του ρητορική που προέρχεται από τους ηγέτες της Ισλαμικής Δημοκρατίας ότι το Ισραήλ θα eliminited.
Παρ 'όλα αυτά, το Ιράν επιμένει ότι το πυρηνικό του πρόγραμμα επιδιώκει να ανταποκριθεί ενεργειακού εφοδιασμού και ιατρικές ανάγκες.
Οι ΗΠΑ, ενώ προσπαθεί να κρατήσει μακριά από το Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν, πιστεύει ότι η Τεχεράνη δεν έχει ακόμα να κάνει μια τελική απόφαση για το αν θα χρησιμοποιήσει τα αποθέματα της σε ουράνιο για την κατασκευή όπλων. Μέχρι στιγμής, κατά τη γνώμη της Ουάσιγκτον, η Ισλαμική Δημοκρατία δεν φαίνεται να διαθέτει την απαραίτητη infrascture να το πράξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!