BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Σκοτώνοντας πέντε στρατιώτες και τραυματίζοντας 10 ένοπλη επίθεση στο βόρειο Μεξικό(video)


News of the World
Μεξικού δυνάμεις ασφαλείας Μεξικού δυνάμεις ασφαλείας
Τοπικό γραφείο αντιπροσωπείας αξίωση στο Μεξικό ανακοίνωσε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου / Σεπτεμβρίου ότι μια ένοπλη επίθεση σε στρατιωτική φάλαγγα στην πολιτεία Σιναλόα βόρειο τμήμα της χώρας, σκοτώνοντας πέντε στρατιώτες και τραυματίζοντας 10 άλλους, τουλάχιστον.
Η επίθεση έλαβε χώρα νωρίς το πρωί στα περίχωρα της πόλης της Κουλιακάν προπύργιο της συμμορίας «Σιναλόα», με επικεφαλής τον Joaquin Guzman El Chapo, ο οποίος συνελήφθη εκ νέου τον περασμένο Ιανουάριο.
Ένας υπάλληλος στο γραφείο του εισαγγελέα: «Ήταν μια ενέδρα προφανώς, πιστεύουμε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μια τοπική συμμορία."
Guzman, τη στιγμή κρατείται σε μια φυλακή στη Σιουδάδ Χουάρες, μια βόρεια πόλη στα σύνορα των ΗΠΑ, εν αναμονή της έκδοσης με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες απαιτεί την παράδοση του Joaquin Guzman, τον αρχηγό της συμμορίας των «Σιναλόα», κατηγόρησε σε ένα μεγάλο αριθμό αδικημάτων, όπου η συμμορία του λαθραία ναρκωτικά αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων στις Ηνωμένες Πολιτείες, που θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων λόγω του εθισμού και της βίας που προκαλούνται από πρακτικές της συμμορίας.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ζητήσει Μεξικό Guzman παραδοθεί στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, μόλις λίγες εβδομάδες πριν από την απόδρασή του από την περίεργη φυλακή υψηλής ασφαλείας μέσω μιας σήραγγας επεκταθούν σε περισσότερες από ένα χιλιόμετρο και ένα μισό και ακόμα κελί του.
Πηγή: Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


NO COMMENTS!