BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

President Obama Addresses the United Nations General Assembly

Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπ 2014
President Obama delivered an address to the United Nations General Assembly on September 24, 2014.


Rare skeleton of a woolly mammoth to be sold at auction



Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπ 2014
A rare, intact skeleton of a woolly mammoth is set to raise a big price when it goes under the hammer in November. . Report by Andrea Lilly.

Αγοράστε με 200.000 δολάρια το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο παραγωγής (βίντεο)

Αγοράστε με 200.000 δολάρια το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο παραγωγής (βίντεο)

Η Icon Aircraft θα βγάζει στην κυκλοφορία το A5, το
πρώτο ελαφρού τύπου ιπτάμενο αυτοκίνητο παραγωγής της. Η παρουσίαστη του νέου project της εταιρείας θα γίνει στην EAA AirVenture, το μεγαλύτερο αεροπορικό σόου που γίνεται στο Oshkosh του Wiscosni.
Σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας Kirk Hawkins, η Icon δημιουργήθηκε με σκοπό να παράξει το ιπτάμενο αυτοκίνητο του μέλλοντος, το οποίο αναμένεται να είναι εύκολο στην χρήση, με αεροδυναμικό design.
Η εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει 1.200 παραγγελίες του το αυτοκίνητο-αεροπλάνο και για όποιον επιθυμεί να το κάνει δικό του, πρέπει να έχει υπομονή, αφού στα χέρια του θα το πάρει σε τέσσερα χρόνια.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ήδη εξαγόρασε έκταση 13.000 τετραγωνικών μέτρων στο Vacaville της California, ενώ τα μηχανήματα θα πάρουν μπροστά τον επόμενο χρόνο .Οι πρώτες παραδώσεις θα γίνουν τον Μάιο του 2015.
Το διθέσιο A5 features έχει πτυσσόμενα φτερά για να μπορεί να παρκάρει εύκολα ή να μεταφέρεται με trailer. Είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα για να είναι ελαφρύ ενώ το cockpit έχει σχεδιαστεί για να θυμίζει αγωνιστικό αυτοκίνητο.
Το A5 θα είναι εύκολο στην οδήγηση και θα πετάει με ταχύτητα 120 μιλίων την ώρα. Η αυτονομία του θα φτάνει τα 555 χλμ (345 μίλια).
Το ιπτάμενο αεροπλάνο θα μπορεί να προσγειώνεται ακόμα και στη θάλασσα και κοστίζει περίπου 205.000 δολάρια μαζί με το αλεξίπτωτο.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ