BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας πέτυχε τρία γκολ (σε 15 λεπτά) σε εγκαίνια γηπέδου στην Πόλη

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας πέτυχε τρία γκολ (σε 15 λεπτά) σε εγκαίνια γηπέδου στην Πόλη

Το κατόρθωμά του θα ζήλευαν πολλοί ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως και πολλοί πολιτικοί! Για λόγους επικοινωνιακούς, βέβαια. Με ένα χατ τρικ μέσα σε μόλις 15 λεπτά ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εγκαινίασε το στάδιο Φατίχ Τερίμ στην Κωνσταντινούπολη, ενώ ταυτόχρονα πέτυχε να προβάλει με έναν διαφορετικό τρόπο την υποψηφιότητά του για την προεδρία της χώρας, εν όψει των εκλογών του Αυγούστου.

Η φανέλα με το 12

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Ερντογάν -που παλιότερα έπαιζε ερασιτεχνικά στην Κασίμπασα- φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο 12, κάνοντας σαφή αναφορά στην ελπίδα του να γίνει ο 12ος πρόεδρος της Τουρκίας τον επόμενο μήνα, ενώ συμπαίκτες του με την πορτοκαλί ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Καντίρ Τοπμπάς, ο πρώην ποδοσφαιριστής Ριντβάν Ντιλμέν, ο πρώην παίκτης του NBA Χινταγέτ Τούρκογλου, ο γιος του Ερντογάν, Μπιλάλ Ερντογάν κ.ά. Ο Τούρκος πρωθυπουργός έβαλε το πρώτο γκολ τη δεύτερη φορά που ακούμπησε την μπάλα, ενώ ολοκλήρωσε την... ποδοσφαιρική παράστασή του με άλλα δύο γκολ, μέσα σε διάστημα 15 λεπτών. Πάντως, δεν έλειψαν οι χρήστες του twitter που είπαν ότι το παιχνίδι ήταν «στημένο» για να βάλει γκολ ο Ερντογάν.

Oπως και να 'χουν τα πράγματα, από προχθές ξεκίνησαν να ψηφίζουν για τις προεδρικές εκλογές στη χώρα οι Τούρκοι που ζουν στο εξωτερικό. Στελέχη της εκλογικής επιτροπής άνοιξαν 42 εκλογικά τμήματα σε σημεία χερσαίας διέλευσης, αεροδρόμια και λιμάνια που θα παραμείνουν ανοιχτά για τους ψηφοφόρους έως τη 10η Αυγούστου, την ημερομηνία δηλαδή κατά την οποία οι εκλογείς οι οποίοι ζουν στη χώρα θα κληθούν να προσέλθουν στις κάλπες για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών

.