BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

2014 Chevrolet Corvette Z06 - Exterior Walkaround - 2014 Toronto Auto Show

Meet Migaloo: Extremely rare white whale spotted off Australia coast

Μερικά στοιχεία για τις λευκές φάλαινες: H beluga ή λευκή φάλαινα, με επιστημονική ονομασία Delphinapterus leucas, αποτελεί ένα Αρκτικό και υπο-Αρκτικό κητοειδές . Είναι ένα από τα δύο μέλη της οικογένειας τωνMonodontidae, μαζί με τη φάλαινα μονόκερο (σ.σ. pentapostagma.gr narwhal), και το μοναδικό μέλος του γένουςDelphinapterus. Το θαλάσσιο αυτό θηλαστικό αναφέρεται  συνήθως ωςbeluga  ή καναρίνι της θάλασσας εξαιτίας της υψηλής συχνότητας ήχων που παράγει. 

Έχει προσαρμοσθεί στη ζωή στην Αρκτική, και για αυτό εμφανίζει αρκετά ανατομικά και φυσιολογικά χαρακτηριστικά που την διαφοροποιούν από τα υπόλοιπα κητοειδή. Ανάμεσα σε αυτά τα χαρακτηριστικά συγκαταλέγεται το ολόλευκο χρώμα της, και η απουσία ραχιαίου πτερυγίου. 

Albanian police burn more than 10 tonnes of marijuana

ΑΝΑΚΩΧΗ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ: Ουκρανία στρατό και αυτοάμυνας φορείς ανταλλαγής πολιτοφυλακή σε σύντομο κατάπαυση του πυρός (VIDEO)

Δημοσιευμένη ώρα: 19, Ιούν 2014 11:14
Lugansk πολιτοφύλακες σε δρόμο περιμένοντας για την ουκρανική στρατεύματα.  Ακόμα από AP βίντεο
Lugansk πολιτοφύλακες σε δρόμο περιμένοντας για την ουκρανική στρατεύματα. Ακόμα από AP βίντεο

Κουνώντας ένα λευκό πανί, αυτοάμυνα δυνάμεις του Λούγκανσκ Λαϊκής Δημοκρατίας, φορώντας καμουφλάζ και μάσκες, συναντήθηκε ουκρανική στρατεύματα σε έναν δρόμο.
 Το τελευταίο ήταν επίσης να κατέχουν μια λευκή σημαία με μια μαύρη κορδέλα πάνω του.Σε μια πρωτοφανή κίνηση, ουκρανικές δυνάμεις αυτοάμυνας και τα στρατεύματα του Κιέβου έχουν πραγματοποιηθεί ανταλλαγή πτώματα κοντά στο Ντόνετσκ. Ωστόσο, η εύθραυστη εκεχειρία που επιτεύχθηκε για την ανταλλαγή διακόπηκε από τα γυρίσματα.
Η δραματική ανταλλαγή έλαβε χώρα τα ξημερώματα στην ανατολική πόλη της Karlivka, λίγο έξω από το Ντόνετσκ.
Οι πολιτοφύλακες Lugansk πήραν τα σώματα των εννέα από τους συντρόφους τους σκοτώθηκαν και 12 τραυματίστηκαν στρατεύματα και παρέδωσε τα λείψανα περισσότερων από 100 μαχητές του στρατού του Κιέβου με τις ουκρανικές δυνάμεις, "δεν υπολογίζουμε αυτούς στο αεροδρόμιο."
Φορτηγό περιέχει τα σώματα περνούν στο δρόμο προς την ουκρανική πλευρά.  Ακόμα από AP βίντεο
Φορτηγό περιέχει τα σώματα περνούν στο δρόμο προς την ουκρανική πλευρά. Ακόμα από AP βίντεο

Οι δύο πλευρές κατάφεραν να κανονίσουμε μια σύντομη ανακωχή για να παραδώσει τα σώματα των ουκρανικών στρατευμάτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έχασαν τη ζωή τους όταν τα αντι-Κίεβο στρατεύματα κατέρριψαν ένα επίπεδο μεταφοράς κατά το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ως μέλος των αντι-Κίεβο στρατεύματα, ο οποίος συστήθηκε ως Sova, λέει στο βίντεο, ένα από τα φορτηγά "κατέχει το 49 φορείς της Ουκρανίας αλεξιπτωτιστές που έχασαν τη ζωή τους κοντά στο αεροδρόμιο Λούγκανσκ. Εμείς δεν λαμβάνουν τίποτα ως αντάλλαγμα σε αυτό το handover, "είπε AP. Οι φορείς που έχουν μεταφερθεί στην πόλη της Dnepropetrovsk για μεταθανάτια εξέταση.
Ένας εθνοφρουρός Lugansk για κράτημα στο δρόμο λευκή σημαία, ουκρανική στρατιώτες να πλησιάζουν από την περαιτέρω κάτω από το δρόμο.  Ακόμα από AP βίντεο
Ένας εθνοφρουρός Lugansk για κράτημα στο δρόμο λευκή σημαία, ουκρανική στρατιώτες να πλησιάζουν από την περαιτέρω κάτω από το δρόμο. Ακόμα από AP βίντεο

Δεδομένου ότι τα λευκά φορτηγά διέσχισαν de-facto σύνορα, και οι δύο πλευρές επέστρεψαν στις αντίστοιχες θέσεις τους. Η εύθραυστη εκεχειρία ήταν ένα προσωρινό μέτρο χωρίς σετ χρονισμού.
Σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, τα γυρίσματα ξέσπασε ακόμη και πριν από την ανταλλαγή αυγή ήταν πλήρης.
«Έχουμε συμμορφωθεί πλήρως με τους όρους της συμφωνίας, επιτρέποντάς τους να πάρει τους νεκρούς τους," Lugansk Λαϊκή Δημοκρατία εκπρόσωπος Valery Bolotov είπε, προσθέτοντας ότι "αυτό που συνέβη στην περιοχή Ντόνετσκ και στα νότια σύνορά μας».
Πολιτοφύλακες σε ένα σημείο παράδοσης.  Ακόμα από AP βίντεο
Πολιτοφύλακες σε ένα σημείο παράδοσης. Ακόμα από AP βίντεο

Μετά τη μεταβίβαση, Bolotov ισχυρίστηκε ότι η ουκρανική ένοπλες δυνάμεις "απαίτησε 5,000 δολάρια για κάθε οργανισμό."
Οι ουκρανικές αυτοάμυνα δυνάμεις θέλουν να συλλέγουν φορείς από άλλη περιοχή - κοντά στην πόλη της Shchastye - αλλά αυτό είναι αδύνατο μέχρι στιγμής, δήλωσε ο Όλεγκ Tarasyuk, ένας εκπρόσωπος του Λούγκανσκ Λαϊκής Δημοκρατίας.
Οι δύο πλευρές έχουν επίσης κατέχουν οι διαπραγματεύσεις για την ανταλλαγή κρατουμένων, Bolotov είπε.
"Ουκρανοί αξιωματούχοι του στρατού και τους συγγενείς των κρατουμένων συνεχώς μας ζητούν για τις ανταλλαγές. Εξετάζουμε τις προσφορές τους, " είπε.

Kirkuk Kurdish Special Forces attack ISIS

Απο οτι φαινεται ενα κουρδικο κρατος ονειρο τοσων χρονων αρχισε να γινετε πραγματικοκτητα.