BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μαλδίβες, Anantara Kihavah και Gili Lankanfushi • 360 ° Aerial Πανόραμα


Μαλδίβες, Anantara Kihavah και Gili Lankanfushi • 360 ° Aerial Πανόραμα


Αυτό το πανόραμα μπορεί να ανοίξει σε διάφορες αναλύσεις. Υψηλής ανάλυσης πανόραμα με την καλύτερη ποιότητα είναι περίπου 7 Mb μεγάλο και είναι κατάλληλο για γρήγορες συνδέσεις στο διαδίκτυο και τους σύγχρονους υπολογιστές. Για πιο αργό internet και παλιά αδύναμη υπολογιστές που δημιούργησε το μικρότερο χαμηλή ανάλυση πανόραμα. Ορισμένες μικρές λεπτομέρειες έχουν θυσιαστεί, αλλά το μέγεθος της χαμηλής ανάλυσης πανόραμα nomore από 2 Mb.
Open Aerial Πανόραμα (υψηλή ανάλυση)









Οι Μαλδίβες νησιά συνδέονται συχνά με ηρεμία και τεμπέλης αναψυχής γεμάτο απόλυτη ευδαιμονία και ήσυχη μοναξιά. Απομόνωσής τους από την Ευρώπη (η πτήση από τη Μόσχα, για παράδειγμα, διαρκεί 8-9 ώρες), καθώς και υψηλή και, κατά συνέπεια, τα πρότυπα των υπηρεσιών μη-οικονομία δεν είναι διαθέσιμα για τους περισσότερους τουρίστες οι οποίοι, για παράδειγμα, μπορούν να αντέξουν οικονομικά να ταξίδια γύρω από την Τουρκία ή την Αίγυπτο.

Πολλές διεθνείς θέρετρα προσφέρουν στους επισκέπτες τους "αρχέγονη καθαρότητα, μοναδική φύση, χιόνι, παραλίες με λευκή άμμο» και ούτω καθεξής, όταν στις Μαλδίβες όλα αυτά είναι τέλεια με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Αυτό το νησιωτικό κράτος αποτελείται από περίπου 1.190 νησιά. Από 90 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα, που συνθέτουν περιοχή της χώρας, η γη καταλαμβάνει μόνο 298 τετραγωνικά χιλιόμετρα, δηλαδή λιγότερο από το 1 τοις εκατό!



Τα νησιά βρίσκονται στο έδαφος από 815 χλμ. από το Βορρά προς το Νότο και 130 χλμ. από την Ανατολή προς τη Δύση στον Ινδικό Ωκεανό. Μερικά από αυτά είναι κάτω από τον ισημερινό. Η ακριβής ποσότητα των νησιών είναι άγνωστη τώρα οφείλεται σε κάποια από αυτά, από καιρό σε καιρό, χωρίζονται σε δύο μέρη και, αντιστρόφως, μπορούν να συμμετάσχουν ο ένας τον άλλο και να πάει κάτω από το νερό, ένα άλλο εμφανίζεται.



Οι άνθρωποι ζουν μόνο για περίπου 200 νησιά, όταν τα υπόλοιπα είναι ακατοίκητα. Υπάρχουν εντελώς μικροσκοπικά νησιά? την ίδια στιγμή, το μεγαλύτερο νησί απέχει μόλις 8χλμ. Τα πιο απομακρυσμένα νησιά μπορεί να επιτευχθεί με ένα υδροπλάνο ή ένα κανονικό αεροπλάνο. Τα πιο κοντινά νησιά μπορεί να επιτευχθεί από τις τοπικές καραβάκια που ονομάζεται Dhoni ή ένα μηχανοκίνητο σκάφος.

Η μοναδική ιδέα των Μαλδίβων θέρετρα είναι «ένα νησί-θέρετρο ένα-ένα ξενοδοχείο" (photo Τα πανοράματα μας έχουν δημιουργηθεί σε Gili Lankanfushi καιAnantara Kihavah ). Κάθε θέρετρο διαφέρει με μοναδική ατμόσφαιρα και το σχεδιασμό του. Αλλά δεν είναι εύκολο να αφήσει το νησί σας όποτε θέλετε: η ειδική άδεια απαιτείται συχνά και, επιπλέον, θα πρέπει να πληρώσει γι 'αυτό κάποιο χρηματικό ποσό. Εκτός αυτού, θα υποχρεούται να επιστρέψει πίσω στο ξενοδοχείο, προκειμένου να περάσουν εκεί τη νύχτα.



Με την ευκαιρία, σχετικά με τις Μαλδίβες υπάρχουν και άλλοι περιορισμοί που διαφέρουν από πολλά διεθνή θέρετρα. Το αλκοόλ και το χοιρινό κρέας απαγορεύεται εκεί και δεν μπορεί να ληφθεί από τους τουρίστες. Απαγορεύεται όχι μόνο το μπάνιο τους στον ήλιο τόπλες (δεν λέμε κουβέντα για γυμνισμό σε όλα), αλλά επίσης μια τέτοια αβλαβής επάγγελμα, όπως βλέποντας πορνό είναι έξω από τα πλαίσια του νόμου. Όλα αυτά είναι συνέπεια της ισλαμικής θρησκείας που κυριαρχεί εκεί. FYI, οι Μαλδίβες είναι η μικρότερη ισλαμική χώρα του κόσμου!



Παρά το μέγεθός του, η οικολογία είναι τόσο σημαντικό εκεί που οι αναζητήσεις είναι πολύ συχνά παρέχονται με ειδικές σακούλες σκουπιδιών, προκειμένου στη συνέχεια να παίρνουν τα σκουπίδια μακριά από το νησί. Έτσι, χάρη σε όλα αυτά τα μέτρα οι Μαλδίβες είναι αυτό το είδος του τόπου με καθαρό παραλίες με λευκή άμμο, τροπική βλάστηση πλούσια, πολύμορφη υποβρύχια ζωή και σχεδόν πιο γραφικές παραλίες του πλανήτη.



Εδώ είναι οι συνδέσεις με άλλες πανοραμικές μας Μαλδίβες:

1. Μαλδίβες, One & Only Reethi Rah-. Split-πανοράματα

2. Μαλδίβων Νήσων

3. Υποβρύχια Μαλδίβες. Stingray

4. Υποβρύχια Σκοποβολή σχετικά με τις Μαλδίβες. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι

5. Υποβρύχια Σκοποβολή σχετικά με τις Μαλδίβες. Διάφορος

6. Νύχτα Μαλδίβες

7. Μαλδίβες από το αεροπλάνο

Parrot Bebop Drone - Official video

Take aerial video and pictures like a pro!
Parrot Bebop Drone, the ultra-light drone with a full HD camera digitally stabilized on its 3-axis!

With Bebop Drone, Parrot demonstrates its technological expertise and confirms its commitment to the civil drone market. The Bebop Drone is a super-high-tech leisure quadricopter with features of a professional one!
Equipped with a 14 mega pixels fish-eye camera, the Parrot Bebop Drone takes video and pictures of the world in a 180° field with remarkable image quality. Endowed with a fully digital technology of image stabilization, the Bebop Drone captures video despite the movements inherent in aerial footage.
The combination of numerous sensors gives it impressive stability and great maneuverability when piloting with a smartphone or a tablet.
The use of the latest Wi-Fi 802.11ac MIMO and of four ceramic antennas 2.4GHz and 5GHz ensures an unequalled reach.
For extreme sensations, the Parrot Bebop Drone can be piloted with an optional controller compatible with FPV glasses.
Parrot extends its range of leisure drones with the Bebop Drone that takes professional-quality images.