BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Αυτή είναι η ζωή - New Official Song-Video 2013 Πρεσβ. Σάββας Κυράζογλου

Αυτή είναι η ζωή

Δάκρυσαν τα μάτια μου ράγισε η ψυχή μου
μέτρησα κομμάτια μου όταν σ' αντίκρισα παιδί μου
να ζεις πια δίχως όνειρα ίσως κάποιο ψέμα 
μ' αυτό είναι το θέμα

αυτή είναι η ζωή που χτίζω για σένα 
ρωτάω γιατί μα από κανένα
απάντηση δε παίρνω τι κι αν επιμένω
αυτή είναι η ζωή λυπάμαι τόσο 
που θα σε πληγώσω μ' αυτή είναι η ζωή

Ένοιωσα το άγγιγμα από κάποιο χέρι
μια φωνή να τραγουδά δίκοπο μαχαίρι
φώναζε ψιθυριστά δεν αντέχω άλλο
δεν αμφιβάλλω 

μ' αυτή είναι η ζωή που χτίζω για σένα
ρωτάω γιατί μα από κανένα
απάντηση δεν παίρνω τι κι αν επιμένω
αυτή είναι η ζωή φοβάμαι όπως κι εσύ
μα θα 'μαστε μαζί






Καλώς ήλθατε στον διαδικτυακό μας τόπο, καλώς ορίσατε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Παληού Καβάλας… ευχόμαστε από βάθους καρδιάς η Υπεραγία Θεοτόκος και Μητέρα Του Χριστού να ευλογεί και να σκέπει τη ζωή και κάθε θεάρεστο έργο σας!!!
Χρόνια τώρα, γινόμαστε όλοι αυτόπτες μάρτυρες δραματικών και συγκλονιστικών γεγονότων, με πρωταγωνιστές-θύματα, παιδιά από όλο τον κόσμο… δυστυχώς όμως, ακόμη και σήμερα υπάρχουν παιδιά που βιώνουν τον πόνο, το φόβο, την αδικία, την εκμετάλλευση, την πείνα και τη δίψα, παιδιά που δεν ονειρεύονται αλλά αγωνιούν, που στερούνται στοργής και αγάπης, παιδιά που ενώ όπως όλοι έχουν δικαίωμα στη ζωή, δεν προλαβαίνουν ποτέ να ζήσουν… Όταν μάλιστα για κάποια άλλα παιδιά… τα δικά μας παιδιά… είναι αυτονόητο το καθημερινό φαγητό, το νερό, η μάθηση, ένα παιχνίδι, μια ζεστή αγκαλιά… και δεν υπάρχει μεγαλύτερη Χριστιανική αλήθεια από αυτήν αδελφοί μου, πως…Όλου του κόσμου τα παιδιά είναι παιδιά μας!!!
…και είναι η ευθύνη μεγάλη, η ίδια ευθύνη που φέρουμε όλοι, κληρικοί και λαϊκοί, να εφοδιάσουμε «τα παιδιά μας» με υλικά και πνευματικά εφόδια. Πρωτίστως όμως πνευματικά, μαθαίνοντάς τα να θησαυρίζουν θησαυρούς ουράνιους επί της γης, όπου δεν θα μπορεί να τους αφανίσει ούτε ο σκόρος, ούτε η σκουριά κι όπου δε θα μπορούν οι κλέφτες να κάνουν διαρρήξεις και να τους κλέβουν. (Ματθ. 6, 19-20) Τέτοιους θησαυρούς αδελφοί μου, μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, κάνοντάς τα συνειδητά μέλη, της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, της Ορθοδόξου Εκκλησίας, τίμια μέλη του Σώματος του Χριστού, σωστούς Χριστιανούς και συνεπώς σωστούς ανθρώπους, γιατί όπου θα είναι ο θησαυρός τους εκεί θα είναι και η καρδιά τους (Ματθ. 6,21). Μπορούμε όλοι λοιπόν και πρέπει με κάθε τρόπο να στρέψουμε την καρδιά κάθε παιδιού, να θησαυρίζει ζωή από την Πηγή της Ζωής και φως από το Φως του κόσμου, που είναι ο ίδιος ο Χριστός!!!
Με αυτές τις  σκέψεις λοιπόν, να  έχουν  κατακλύσει το νου και τη καρδιά μας, αναλογιζόμενοι την ευθύνη που φέρουμε ως πνευματικοί πατέρες και αισθανόμενοι για μια ακόμη φορά την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά μας ουσιαστικά… Αποφασίσαμε να τα πλησιάσουμε… ακολουθώντας τους ρυθμούς που αυτά ακολουθούν, μιλώντας τη γλώσσα που αυτά μιλούν, χωρίς όμως να θέλουμε διόλου να αλλοιώσουμε την Εκκλησιαστική Παράδοση της Αγίας μας Εκκλησίας που σώζεται ανά τους αιώνες…
Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε – προς δόξαν Θεού – ένα Cd, μία μικρή Μουσική Κιβωτό που περιέχει έξι τραγουδάκια Εκκλησιαστικού – Κατηχητικού χαρακτήρα, σε στίχους-μουσική και ερμηνεία δική μου – τα οποία και μπορείτε, είτε να τα ακούσετε στην επιλογή ”Η μουσική μας”, είτε να τα προμηθευτείτε επικοινωνώντας μαζί μας, με όποιον από τους τρόπους επικοινωνίας εσείς επιλέξετε στην επιλογή ”Επικοινωνία” – έξι τραγουδάκια – για μικρούς και μεγάλους – πλαισιωμένα από σύγχρονους ρυθμούς και μελωδίες.
Σκοπός  και ταπεινή πρόθεσή μας είναι να προσθέσουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι σε όλη αυτή τη προσπάθεια που γίνεται με πολυποίκιλους τρόπους, να διατηρηθεί ζωντανή η Ελπίδα για τη ζωή, η σιγουριά για το αύριο και η εμπιστοσύνη προς όλους εμάς στα πρόσωπα των παιδιών μας!!!
Με αγάπη Χριστού
† Πρεσβύτερος Σάββας Κυράζογλου




http://www.worldschildren-ourchildren.gr/world/

Top 10 NBA Plays: April 4th