BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

LibraryLook - New Zealand #03

SHAKIRA AND BABY PHOTO

La fecha se acerca! y los invitamos a que participen de nuestro Baby Shower global en asociación con UNICEF http://uni.cf/baby 

Toyota Furia Concept - 2013 Detroit Auto Show

Hollande: French Forces Will 'Destroy' Mali Rebels

French President Francois Hollande says French forces will "destroy" Rebels

Full Story: 
These are just some of the hundreds of French soldiers now on the ground in Mali. Their numbers are expected to swell to 2500 by the end of the week.

Asked what French forces will do when they encounter the rebels --- President Francois Hollande didn't mince words.

[President Francois Hollande]:
"Destroy them. Take them prisoner if that's possible and ensure that they won't be able to be a threat in the future. I have told you the aim is to stop the agression and to allow Bamako to be secured so that the authorties of Mali can be preserved and our nationals protected."

French forces have been carrying out air raids in the northern half of the country and are there to bolster the military in its fight against Islamist fighters. Many in the west fear Al Qaeda and its supporters could use the area to stage attacks on other parts of Africa as well as Europe.

The rapid buildup of forces in the African country also has some worried about the impact on civilians.

Scott Edwards of Ammnesty International believes its time to send international monitors.

[Scott Edwards, Spokeperson Amnesty International]:
"This isn't just risk posed by indiscriminate bombing but Amnesty has documented over the course of the fighting in northern Mali sexual violence, rape of women and children, torture, arbitrary arrests, extra-judicial executions. If there is any hope that civilians aren't going to be bear the brunt of the security operations we have to have monitors in place and it has to bone with very much urgency."

France has vowed to remain in its former colony until it is "stable." Exactly what that means and how long it will take is still unclear.

On Tuesday, the White House also said they are considering offering logistical support to Paris.

Κορίτσι κοπεί το κεφάλι της, ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών

NATO Chiefs of Defence Meeting


Εισαγωγικές παρατηρήσεις

από τον Πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής, Γενική Knud Bartels, 168ος στην συνεδρίαση της Στρατιωτικής Επιτροπής σε συνεδρίαση των Αρχηγών των Προσωπικό

Καλημέρα σας και καλώς ήρθατε στο ΝΑΤΟ Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων και οι στρατηγικοί διοικητές συγκεντρώθηκαν εδώ στις Βρυξέλλες, για την πρώτη Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ σε μορφή Αρχηγών Άμυνας του 2013.
Με την παρούσα μέσα μαζικής ενημέρωσης, θα ήθελα να κάνω μερικές εισαγωγικές παρατηρήσεις να καθορίσει γιατί είμαστε εδώ, τι πρέπει να κάνουμε, και τα αποτελέσματα που σκοπεύουμε να παραδώσει.
Όπως συναντάμε σήμερα, το ΝΑΤΟ και οι Εταίροι του σήμερα έχει πάνω από 110.000 στρατιωτικό προσωπικό, το οποίο αναπτύσσεται σε πέντε επιχειρήσεις και αποστολές σε οκτώ χώρες και στη θάλασσα στη Μεσόγειο και στα ανοικτά του Κέρατος της Αφρικής. Οι προσωπικό, που εργάζονται μαζί σε διάφορες γλώσσες των εθνών, των πολιτισμών και έχουν κεντρικό ρόλο στο έργο του ΝΑΤΟ και των εταίρων της. Μέσα από τη συνεχή δέσμευση και τον επαγγελματισμό τους, αντανακλούν τις πολύ καλύτερες πτυχές της Συμμαχίας και ως εκ τούτου, θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να αποτίσω φόρο τιμής σε κάθε ένα και ο καθένας από αυτούς.
Κατά τη διάρκεια των επόμενων 2 ημερών θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια σειρά από σημαντικά και συγκλίνοντα προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τη Συμμαχία. Στόχος μας σε όλη συζητήσεις μας θα είναι να εξασφαλίσει ότι οι στρατιωτικές δομές του ΝΑΤΟ και τις δυνατότητες να παραμείνουν κατάλληλα για το σκοπό και ταιριάζει με τα βασικά καθήκοντα της Συλλογικής Άμυνας, Διαχείρισης Κρίσεων και Συνεταιρισμός ασφαλείας, όπως καθορίζονται στο Λισαβόνας για το 2010 Στρατηγική Αντίληψη.
Σε στρατηγικό επίπεδο, η συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και τα συναφή μέτρα λιτότητας που έχουν αντίκτυπο στις επενδύσεις της εθνικής άμυνας και ως εκ τούτου ενδέχεται να παρουσιάζουν κίνδυνο για την παροχή δυνατοτήτων του ΝΑΤΟ. Αυτή τη στιγμή η ραγδαία εξέλιξη των γεγονότων κόσμος συνεχίζει να αμφισβητήσει την ικανότητά μας να προβλέψει, να προετοιμαστεί για την αντιμετώπιση και τις αναδυόμενες στρατηγικές απειλές για την ασφάλεια. Πρέπει λοιπόν να συνεχίσουμε να εργαστούν από κοινού, για να παραδώσει στρατιωτικές δυνατότητες πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και πιο οικονομικά. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί μια νέα προσέγγιση και δέσμευση από τους πολιτικούς, τους στρατιωτικούς και τη βιομηχανία να συνεργαστούν πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα για να αγκαλιάσει τις αρχές του Smart Άμυνας για την απόκτηση και με την υποστήριξη της ζωής.
Σε επιχειρησιακό επίπεδο θα πρέπει να αξιοποιήσει την επιτυχία μας μέχρι σήμερα και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για διαρκή σταθερότητα, όπου είμαστε ποτέ αναπτυχθεί. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο Αφγανιστάν, όπου το ΝΑΤΟ και οι εταίροι του έχουν δεσμευτεί να παρέχει υποστήριξη για τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας με εκείνα που λαμβάνουν όλο και περισσότερο το προβάδισμα για την παροχή της ασφάλειας? Ένα ρόλο που επί του παρόντος πληρούν το 76% της χώρας.
Nous avant tout devons garantir succès le de notre εμπλοκή en Αφγανιστάν, tout en que nous les assurant δυνάμεις de l'qui se ΟΤΑΝ redéployent depuis le Théâtre d'λειτουργία puissent récupérer et se reconfigurer AFIN d'être en mesure d'un appréhender φάντασμα συν de μεγάλες απειλές potentielles, au-delà du cadre seul contre-insurrectionnel. Cette μετάβαση constitue un Defi Singulier et μη essentiel moins pour les Εθνών et pour l'ΟΤΑΝ en particulier.
En outre, l'Συμμαχία διαθέτει désormais d'une nouvelle de commandement δομή, ικανή potentiellement de le jouer ρόλος de catalyseur pour le développement de la τυποποίηση, de l'interopérabilité et de la απόδοση des δυνάμεις des πληρώνει Membres de l'Alliance comme de nos partenaires. Ce ne potentiel pourra Toutefois sans s'exprimer pleinement un ανθεκτικό εμπλοκή des Nations se concrétisant par une δομή de commandement entraînée, et dont évaluée tous les Postes honorés sont.
Ces sujets συστατικό Autant de défis pour l'Alliance, particulièrement en de cette διάρκειας χρονικής περιόδου économiques contraintes. Je suis Toutefois πείσει τους συμμάχους que les ainsi que leurs partenaires la même partagent compréhension des difficultés auxquelles nous faire devons πρόσωπο, ainsi qu'un intérêt commun pour les résoudre.
Με αυτό κατά νου, έχω 3 βασικά θέματα για τις συναντήσεις αυτές που πρέπει να καθοδηγούν τις συζητήσεις μας σε όλη αυτές τις δύο ημέρες.
Πρώτον, πρέπει να συνεχίσουμε να παραδώσει την επιτυχία στις τρέχουσες επιχειρήσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στη μετάβαση στη θέση 2014 αποστολή στο Αφγανιστάν.
Δεύτερον, εμείς θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε από τις ισχυρές συνεργασίες που έχει αναπτύξει το ΝΑΤΟ για τις δράσεις και θέματα περιφερειακής ασφάλειας.
Τέλος, θα πρέπει να καθορίσει τον οδικό χάρτη για την ανάκτηση, την αποκατάσταση και τη μεταρρύθμιση του ΝΑΤΟ στρατιωτική παράδοση ικανότητα να διασφαλίσει ότι θα είναι αποτελεσματική, προσιτή και διατίθενται για την υποστήριξη των στρατηγικών στόχων της Συμμαχίας.
Για να αρχίσετε να αντιμετωπιστούν αυτά τα ζητήματα σήμερα θα επικεντρωθεί κυρίως στην δραστηριότητα με κράτη-εταίρους μας, αρχής γενομένης με μια σύνοδο για να εξετάσει την κατάσταση της ασφάλειας στην περιοχή της Μεσογείου Διαλόγου.
Δεύτερη συνεδρία μας θα επικεντρωθεί στην αποστολή στο Αφγανιστάν και η Στρατιωτική Επιτροπή του ΝΑΤΟ θα συνοδεύεται από τον διοικητή της Διεθνούς Δύναμης Αρωγής για την Ασφάλεια (ISAF Com), στρατηγός John Allen, και εκπρόσωποι από 22 ISAF μας εταίρους. Σε αυτή τη συνεδρίαση Γενική Allen θα δώσει μια σύντομη σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση, καθώς και την πρόοδο και τα σχέδια για τη μετάβαση προς την αφγανική ασφάλεια μολύβδου.
Στη συνέχεια, η Στρατιωτική Επιτροπή θα εξετάσει τη θέση 2014 αποστολή στο Αφγανιστάν. Η επιτροπή θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά από τους εκπροσώπους από τα 7 κράτη-εταίρους που έχουν μέχρι στιγμής δεσμεύεται να στηρίξει αυτή την αποστολή. Κατά τη διάρκεια αυτών των συζητήσεων στόχος μας θα είναι να διασφαλίσουμε ότι θα αξιοποιηθεί η δυναμική και η επιτυχία επί του παρόντος να επιτευχθούν προκειμένου να καθορίζει τις προϋποθέσεις για τη μετάβαση της ευθύνης για την ασφάλεια αξιόπιστη, ικανή και βιώσιμη αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας.
Συνεχίζοντας στο θέμα της συνεργασίας με τους εταίρους, η Επιτροπή θα αργότερα σήμερα συνέρχεται στο ΝΑΤΟ Ρωσία μορφή Συμβούλιο και στην Ευρω-Ατλαντική μορφή εταιρικής σχέσης, όπου στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αξιοποιήσει τα κοινά μας συμφέροντα της περιφερειακής ασφάλειας και αμοιβαία κατανόηση.
Το θέμα της εταιρικής σχέσης για την περιφερειακή ασφάλεια θα συνεχιστεί την Πέμπτη το πρωί, όταν η Στρατιωτική Επιτροπή θα συνοδεύεται από εκπροσώπους Εθνών Εταίρος στην αποστολή του Κοσσυφοπεδίου να επανεξετάσει την πρόοδο της αποστολής επικεφαλής του ΝΑΤΟ και την κατεύθυνση και τη μακροζωία του μελλοντικού έργου.
Durant la journée de jeudi, les sujets βρίσκεται à la μεταμόρφωση seront Au Coeur de nos συζητήσεις. Nous établirons tout d'abord compréhension une des κοινότητα défis sécuritaires auxquels nous faire devons avant d'πρόσωπο échanger sur la φασόν dont nous pouvons et nous devons προσαρμογέα à cet Environnement changeant. Au cours de cette συνεδρία, nous passerons en επιθεώρηση les travaux Initiés lors du Sommet de Σικάγο ainsi que les προβληματισμοί en cours au sein des commandements Στρατηγικοί et des Etats-ταγματάρχες. Notre objectif est une d'établir οδικού χάρτη de la μεταμόρφωση soit qui et qui cohérente επιτελείου les deux στοιχεία Cles que sont l'πρωτοβουλία pour l'interconnexion des δυνάμεις et la défense intelligente.
Σε κάθε μία από τις συνεδρίες μας θα βασιστεί στην υποστήριξη από τον SACEUR ναύαρχος Σταυρίδης και Jim SACT Γενική Jean-Paul Palomerous, να επιτρέψει τη συζήτηση μας, με τις ιδέες τους ως στρατηγικοί διοικητές. Θα ολοκληρώσω με κάποιες εσωτερικές σημεία της ημερήσιας διάταξης.
Όπως θα εκτιμήσουν έχουμε μια πολυάσχολη ατζέντα για τα επόμενα 2 ημέρες και τα θέματα που πρέπει να συζητήσουμε είναι πολύπλοκες και επείγουσες. Ως εκ τούτου, προσβλέπουμε σε μια υγιή συζήτηση μεταξύ των Συμμάχων και των Εταίρων και υπενθυμίσω σε όλους μας ότι ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε έγκαιρη, σχετική συναίνεση με βάση συμβουλές για το Βορειο-Ατλαντικό Συμβούλιο για την υποστήριξη των στρατηγικών στόχων του ΝΑΤΟ.
Σας ευχαριστώ.

Helicopter smashes skyscraper crane in central London, 2 dead (PHOTOS, VIDEO)


Helicopter smashes skyscraper crane in central London, 2 dead (PHOTOS, VIDEO)


Published: 16 January, 2013, 12:28
Edited: 16 January, 2013, 15:49

Two people died when a helicopter collided with a crane close to Vauxhall train station in central London during the morning rush hour, reports Scotland Yard. Nine people were also injured in the incident and have been taken to hospital.

Authorities have confirmed that one of the dead was the pilot of the helicopter and the other was inside the high-rise building the crane was attached to. Out of the nine who were injured in the incident, one is in a critical condition and the rest have light injuries.
London authorities told Reuters that although the investigation is in the early stages, there is “no suggestion of terrorism.”
Witnesses describe seeing the helicopter crash into a crane on St George Wharf tower before plummeting to the street below and bursting into flames, showering the surrounding area in rubble. Several cars were also caught in the ensuing fire.
The London Fire Brigade arrived in significant numbers and managed to put out the blaze and rescue a man trapped in a burning vehicle.
A spokesperson for the Fire Brigade said 60 firemen were involved in a “large response.”
Police cordoned off the area as the crane is currently said to be in a "precarious position."
Reports on Twitter also described gridlocked traffic around the crash site blocking the entry of emergency service vehicles.
Wandsworth Road, which runs past Vauxhall Station, has been closed in both directions and people are being evacuated from the surrounding area.
The London Police say that the commercial helicopter had been diverted from its original destination to the nearby Battersea helipad.
image from twitter by user @vctrjmnz
image from twitter by user @vctrjmnz
image from twitter by user @nic0
image from twitter by user @nic0
image from twitter by user @politicseditor
image from twitter by user @politicseditor
Smoke rises from debris as police and emergency services attend the scene of a helicopter crash in Vauxhall, south London January 16, 2013 (Reuters / Stefan Wermuth)
Smoke rises from debris as police and emergency services attend the scene of a helicopter crash in Vauxhall, south London January 16, 2013 (Reuters / Stefan Wermuth)
Members of the emergency services attend to the scene of a helicopter crash in London, on January 16, 2013 (AFP Photo / Carl Court)
Members of the emergency services attend to the scene of a helicopter crash in London, on January 16, 2013 (AFP Photo / Carl Court)
Emergency services attend the scene of a crashed helicopter in Vauxhall, London January 16, 2013 (Reuters / Neil Hall)
Emergency services attend the scene of a crashed helicopter in Vauxhall, London January 16, 2013 (Reuters / Neil Hall)
A damaged crane is seen on the St George′s Tower in Vauxhall, south London January 16, 2013 (Reuters / Stefan Wermuth)
A damaged crane is seen on the St George's Tower in Vauxhall, south London January 16, 2013 (Reuters / Stefan Wermuth)

BMW Group Press Conferences at the 2013 Detroit Motor Show