BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Smart Brabus E-Bike







Το Smart Brabus e-bike έκανε το ντεμπούτο του στην Έκθ
Smart Brabus E-Bike

εση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012 αυτό το μήνα. Έχει ένα κομβικό σημείο 500 watt κινητήρα, αρκετή ενέργεια για να χτυπήσει περίπου 25 μίλια/ώρα.

Αυτό είναι διπλή η δύναμη του τακτικού έξυπνο ποδήλατο που έχει πολύ κάτω από κινητήρα 250 watt κινητήρα κόμβο.

Μοιάζει με το έξυπνο θα έρθει με ένα ταμπλό του αυτοκινήτου bionx με ένα κατά παραγγελία iphone κάτοχος προστέθηκε στις. Η bionx συστήματα είναι ένα ευρέως διαθέσιμο πεντάλ βοηθήσει sytem, ​​η οποία τροφοδοτείται ελαφρά και αυτόματα προσθέτει δύναμη στο ρυθμό αναβάτες χωρίς τη χρήση του γκαζιού. Είναι όμως ως ένα wimpy σύστημα e-bike κύκλους. Στα 500 watts, αυτό το έξυπνο ποδήλατο έχει δύο φορές την ισχύ του Smart απόθεμα, να πάρει αυτό το ποδήλατο σε πάνω από 20 μίλια/ώρα ίσως 25 μίλια/ώρα.

Μοιάζει η Brabus χρησιμοποιεί το BionX PL500 σύστημα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με γκάζι ή πεντάλ βοηθήσει και προσθέτει επίσης αναγεννητική πέδηση, ένα δύσκολο επίτευγμα με ένα κινητήρα κόμβο.





Αυτό το ποδήλατο μοιάζει με μια σοβαρή προσφορά e-ποδήλατο με ζάντες έθιμο του άνθρακα γίνεται για ένα κινητήρα κόμβο και δισκόφρενα. Το ποδήλατο έχει επίσης μια γλυκιά σύστημα ιμάντα μετάδοσης κίνησης.

Στόχος Smart με αυτό το ποδήλατο είναι να απελευθερώσει με την Brabus ηλεκτρικό αυτοκίνητο με το ίδιο χρώμα με την ιδέα του περισσότερο στυλ, περισσότερη δύναμη, περισσότερο και αποκλειστικότητα. Το σύνθημα για την Brabus γραμμή είναι "πράσινη καρδιά και την ψυχή μαύρη".

Η Brabus ηλεκτρικό ποδήλατο θα αρχίσει να πωλείται αργότερα αυτό το έτος. Τιμολόγηση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά υποψιαζόμαστε με βάση τις τιμές της τακτικής έξυπνο e-bike, αυτό θα πρέπει να λιανικής σε περίπου $ 5.000.