BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΝΝΗ Κ.Α.




Δημοσιεύθηκε: 11, Δεκεμβρίου του 2012 13:30 PST

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΝΝΗ Κ.Α.




Βόννη αστυνομία επιθεωρεί μια τσάντα που πιστεύεται ότι περιείχε εκρηκτικές ύλες. Φωτογραφία από την ETA .


Στη γύρω στο μεσημέρι χθες στη Βόννη της Γερμανίας, οι εργαζόμενοι σε κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης είχαν ειδοποιηθεί για την παρουσία ύποπτων αποσκευή στην πλατφόρμα 1, που αποδείχθηκε ότι περιέχουν δυνητικά εκρηκτικές ύλες. Μέσα σε λίγες ώρες, η αστυνομία συνέλαβε δύο σομαλών άνδρες που είχαν δει κοντά στο σημείο όπου η τσάντα βρέθηκε.

Der Spiegel αναφορές ότι ο πρώτος ύποπτος, Omar Δ., συνελήφθη σε ένα internet cafe, και η δεύτερη, Abdirazak Β. συνελήφθη κοντά σε μια γέφυρα του Ρήνου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της έκθεσης ασφάλειας Insight , Abdirizak εντοπίστηκε από βίντεο του επιχειρήθηκε βομβιστική επίθεση στο σταθμό.

Ο ύποπτος σακούλα, η οποία άνοιξε με ένα ρομπότ, βρέθηκε να περιέχει αέριο βουτάνιο, το νιτρικό αμμώνιο, μεταλλικό σωλήνα, ένα ξυπνητήρι, μπαταρίες, καθώς επίσης και μεταλλικά δοχεία που γεμίζουν με κάποια λευκή σκόνη. Σύμφωνα με το Τοπικό , αρχές πυροδότησε η εμφανής βόμβα σωλήνα με ένα κανόνι νερού. Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Βόννης παρέμεινε κλειστή μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, διαταράσσοντας σημαντικά ταξίδια σε όλη την περιοχή.

Και οι δύο άνδρες είναι γνωστό ισλαμιστές εξτρεμιστές οι οποίοι είχαν προηγουμένως απαγορευθεί ο απόπλους του 2008 στο αεροδρόμιο Κολωνίας / Βόννης, ενώ την επιβίβαση σε πτήση για το Άμστερνταμ. Παρά το γεγονός ότι κατά το χρόνο υποψία αρχές το ζευγάρι σχεδιάζει να ταξιδέψει μέσω της Ουγκάντα ​​στη Σομαλία ή το Πακιστάν για να συμμετάσχετε σε μια Αλ Κάιντα που συνδέονται ομάδα, που αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα και δεν κατηγορίες απαγγέλθηκαν, εκθέσεις έκθεσης ασφάλειας.

Έκθεσης ασφάλειας αναφέρει επίσης Γιασίν Musharbash της Die Zeit , όπως δηλώνοντας ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν Σομαλίας χθες ήταν υπό αστυνομική επιτήρηση, μαζί με άλλους περίπου 20-25 τοπικές εξτρεμιστές.

Έκθεσης ασφάλειας σημειώνει ότι "Βόννη υπήρξε κέντρο της γερμανικής σκηνής Σαλαφιστών για πολλά χρόνια», και ότι η Αλ Κάιντα Bekkay Harrach, Mounir Chouka, και Γιασίν Chouka είναι όλα από τη Βόννη. Harrach, ο οποίος εντάχθηκε Αλ Κάιντα το 2007, σκοτώθηκε πολεμώντας στο Αφγανιστάν τον Ιανουάριο του 2011 [βλέπε LWJ έκθεση, Senior γερμανική ηγέτης της Αλ Κάιντα σκοτώθηκε στο Αφγανιστάν ]. Η Chouka αδέλφια, που αγωνίζονται με την Αλ Κάιντα-που συνδέονται Ισλαμικό Κίνημα του Ουζμπεκιστάν και πιστεύεται ότι επί του παρόντος βασίζεται στις περιοχές των φυλών του Πακιστάν, προστέθηκαν στον κατάλογο τρομοκρατών των ΗΠΑ τον Ιανουάριο του 2012 [βλέπε LWJ έκθεση,Ζήτηση IMU ηγέτης προτρέπει τις επιθέσεις στη Γερμανία ].

Το 2003, ένα τζαμί της Βόννης και το σχολείο που ιδρύθηκε από Wahhabists από τη Σαουδική Αραβία έγινε πρωτοσέλιδο όταν οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει το σχολείο, το οποίο ήταν ύποπτος για την προώθηση του εξτρεμισμού. Σύμφωνα μεTIME , 10 ή 15 άτομα που σχετίζονται με το τζαμί ήταν υπό επιτήρηση, και μερικοί από τους παρευρισκόμενους είχαν Αλ Κάιντα συνδέσεις.

Πιο πρόσφατα, τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ταραχές ξέσπασαν στη Βόννη και άλλες γερμανικές πόλεις, όταν διαμαρτυρήθηκε σαλαφιστών καρικατούρες του προφήτη Μωάμεθ που από δεξιά γερμανική ομάδα σε μια διαδήλωση. Στην επόμενη σύγκρουση μεταξύ των σαλαφιστών και της αστυνομίας στη Βόννη, 29 αστυνομικοί τραυματίστηκαν? Δύο από αυτούς είχε μαχαιρωθεί.


ΗΠΑ προσθέτει Al Nusrah Front, 2 ηγέτες στην λίστα της τρομοκρατίας

Δημοσιεύτηκε: 11 του Δεκέμβρη 2012 7:51 π.μ. PST


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προστέθηκε το Al Nusrah Μέτωπο για τους ανθρώπους της Ανατολής και δύο από τους ανώτερους ηγέτες του στον κατάλογο των παγκόσμιων τρομοκρατών και οντοτήτων σήμερα. Με τον ορισμό του Μετώπου Αλ Nusrah, το Υπουργείο κάλεσε την ομάδα "ένα νέο ψευδώνυμο" για την αλ Κάιντα στο Ιράκ (AQI), και είπε Al Nusrah είναι υπό τον άμεσο έλεγχο του εμίρη AQI.

"Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει τροποποιηθεί την ξένη τρομοκρατική οργάνωση (FTO) και Εκτελεστικό (ΕΟ) 13224 ονομασίες της Αλ Κάιντα στο Ιράκ (AQI) να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα νέα ψευδώνυμα: Al Nusrah ρεσεψιόν, Jabhat al-Nusrah, Jabhet al-Nusra , The Front Victory, και Al Nusrah Μέτωπο για τους ανθρώπους της Ανατολής, « το σημερινό δελτίο Τύπου ανέφερε .

Κράτος, δήλωσε ότι η Αλ Κάιντα στο εμίρη του Ιράκ, Αμπού Du'a, ή Abu Bakr al Baghdadi al Husseini al Qurshi, "έχει τον έλεγχο και των δύο AQI και Al Nusrah."

Al Nusrah έχει στοιχίσει εκατοντάδες επιθέσεις, να περιλαμβάνει τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, οι στρατιωτικές επιθέσεις, επιθέσεις IED, και δολοφονίες. Η τρομοκρατική ομάδα έχει στοιχίσει τώρα πίστωσης για 42 από τις 51 επιθέσεις αυτοκτονίας που έλαβαν χώρα στη Συρία κατά τους τελευταίους 12 μήνες, σύμφωνα με ψηλά από το μακροχρόνιο πόλεμο Εφημερίδα [βλ. Απειλή Matrix έκθεση, Al Nusrah Front συγκρότημα ξεκινά επίθεση αυτοκτονίας στη Συρία , για έναν κατάλογο των επιθέσεων].

«Μέσα από αυτές τις επιθέσεις, Al Nusrah προσπάθησε να απεικονίσει το ίδιο ως μέρος της νόμιμης συριακής αντιπολίτευσης, ενώ δεν είναι, στην πραγματικότητα, μια προσπάθεια από AQI να επισκιάσουν τους αγώνες του λαού της Συρίας για τη δική κακοήθεις σκοπούς του," κράτος συνέχισε.

Ιράκ, της Συρίας Αλ ηγέτες Nusrah προστεθεί στη λίστα των παγκόσμιων τρομοκρατών

Εκτός από την ονομασία του κράτους του Μετώπου Αλ Nusrah, το Υπουργείο Οικονομικών προσέθεσε δύο ανώτερους ηγέτες του Μετώπου Αλ Nusrah, Maysar Αλί Αμπντάλα αλ Musa Juburi και Anas Χασάν Khattab, στον κατάλογο των παγκόσμιων τρομοκρατών σήμερα.

Al Juburi είναι ένας ιρακινός πολίτης που έχει εμπλακεί στην επίθεση των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ από το 2004 ως τμήμα της Αλ Κάιντα στο Ιράκ. Ο "μετακόμισε από τη Μοσούλη, το Ιράκ στη Συρία στα τέλη του 2011 για να εκμεταλλευτεί πιο ανεκτικό περιβάλλον ασφαλείας της Συρίας με τους στόχους της μεταφοράς ιδεολογία της Αλ Κάιντα στη Συρία και τη διαμόρφωση ομοϊδεάτες τρομοκρατικές ομάδες», δήλωσε Υπουργείο Οικονομικών. Έγινε Al Nusrah του "θρησκευτικού και στρατιωτικού διοικητή" στην ανατολική Συρία και έτρεξε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης.

Anas Χασάν Khattab, άλλο Αλ Κάιντα στο Ιράκ λειτουργικό, χρησιμεύει ως ένα βασικό μέσο διευκόλυνσης μεταξύ AQI και της Αλ Nusrah Μέτωπο. Στα μέσα του-2012, ήταν "που ασχολούνται με τη δημιουργία του Μετώπου Αλ Nusrah για AQI," δήλωσε Υπουργείο Οικονομικών.Επιπλέον, ο "ανακοινώνονται περιοδικώς με την ηγεσία AQI να λαμβάνουν οικονομική και υλική βοήθεια και βοήθησε τη διευκόλυνση της χρηματοδότησης και τα όπλα για Front Al Nusrah," και "συνεργάζεται στενά με διαμεσολαβητές Αλ Κάιντα-που συνδέονται με την παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης για Front Al Nusrah."

Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει προστεθεί Sheikh Abu Muhammad al Julani, ο εμίρης του Μετώπου Αλ Nusrah, στον κατάλογο των παγκόσμιων τρομοκρατών. Nom de guerre του, αλ Julani, δείχνει ότι είναι ένας Συρίας από την επίμαχη περιοχή του Γκολάν νότια Συρία. Το Al Nusrah Μέτωπο δεν έχει αποκαλύψει το πραγματικό του όνομα al Julani του. Το Al Nusrah Μέτωπο φαίνεται να μιμείται Αλ Κάιντα στο Ιράκ, η οποία έχει επισκιάσει την πραγματική ταυτότητα των εμίρηδες του πολιτικό μέτωπο, το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ, από την ίδρυσή της στα τέλη του 2007.

Συνδέσεις μεταξύ Αλ Nusrah και την Αλ Κάιντα ήταν σαφής

Οι δεσμοί μεταξύ της Αλ Nusrah Μετώπου και της Αλ Κάιντα στο Ιράκ ήταν σαφές εδώ και αρκετό καιρό. Τακτικές, οι εργασίες Al Nusrah, και προπαγάνδα είναι σχεδόν ίδιες με εκείνες της Αλ Κάιντα στο Ιράκ. Η συριακή τρομοκρατική ομάδα πραγματοποιεί επιθέσεις αυτοκτονίας συγκρότημα, ενέδρες, επιθέσεις IED, και δολοφονίες. Και ακριβώς όπως η Αλ Κάιντα στο Ιράκ ράγες κατά των Σιιτών, Al Nusrah λέει οι επιθέσεις του κατά της Nusayri, ή Αλαουιτών, εχθρός. Αλεβίτες είναι μια αίρεση του Σιιτικό Ισλάμ, και το καθεστώς του προέδρου Άσαντ υποστηρίζεται από το Ιράν [βλ. Απειλή Matrix έκθεση, Al Nusrah Front κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της εκτέλεσης των στρατιωτών της Συρίας , από τον Οκτώβριο του 2012].

Το Al Nusrah Μέτωπο ανακοίνωσε ότι σχηματισμός σε μια δήλωση βίντεο από το YouTube, το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Ιανουαρίου. Στη δήλωση, η ομάδα υποστήριξε μια επίθεση στο αρχηγείο της ασφάλειας στην Ιντλίμπ και ορκίστηκε να επιτεθεί το καθεστώς του προέδρου Μπασίρ αλ Ασάντ.

Στα μέσα Νοεμβρίου, ο Αλ Nusrah Μέτωπο και 13 άλλες ομάδες τζιχαντιστών που βασίζεται στο Χαλέπι απέρριψε την υποστηριζόμενη από τη Δύση Εθνικός Συνασπισμός της Συρίας Επανάστασης και των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, και αντ 'αυτού ζήτησε την καθιέρωση ενός ισλαμικού κράτους , όπως η Αλ Κάιντα στο Ιράκ, όταν έκαναν αποτελούσε το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ το 2007.

"Δηλώνουμε νόμιμη απόρριψη μας για το τι ήρθε να κληθεί η« εθνική συμμαχία ». Μια συμφωνία έχει επιτευχθεί για τη δημιουργία μιας δίκαιης ισλαμικό κράτος και να απορρίπτει κάθε ξένο έργο, συμμαχίες ή συμβούλια που μας επιβάλλονται στην εγχώρια αγορά από οποιαδήποτε οντότητα, όποια και αν είναι, "Al Nusrah ανακοίνωσε σε δήλωσή του ότι αυτό μεταφράστηκε από του SITE Intelligence Group .

Δίκτυο της Αλ Κάιντα έχει ισχυρές ρίζες στην Συρία, και ήταν καλά ισορροπημένο για να επωφεληθούμε από την αναταραχή στη Συρία. Για χρόνια, η τρομοκρατική ομάδα έχει χρησιμοποιήσει τη Συρία να υποστηρίζει τις εργασίες της μέσα στο Ιράκ. Στα τέλη του 2008, οι ΗΠΑ έλαβαν το ασυνήθιστο βήμα να ξεκινήσει ένα ειδικό επιδρομή επιχειρήσεις εναντίον του δικτύου διευκόλυνση της Αλ Κάιντα στην πόλη της Sukkariya κοντά Αμπού Καμάλ στην ανατολική Συρία, μόλις πέντε μίλια από την ιρακινά σύνορα. αμερικανικά στρατεύματα σκότωσαν Αμπού Ghadiya , ανώτερος Αλ Κάιντα μεσολαβητή, και το ανώτερο προσωπικό του κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2008 επιδρομή. Μέχρι το 2009, η ανατολική Συρία ήταν γνωστό ότι έχουν εξελιχθεί σε μια νέα τρομοκρατική καταφύγιο για την Αλ Κάιντα στο Ιράκ [βλ. LWJ έκθεση, ανατολική Συρία να γίνει ένα νέο καταφύγιο της Αλ Κάιντα ].

Al Nusrah γίνεται κυρίαρχη δύναμη στην εξέγερση της Συρίας

Το Al Nusrah Μέτωπο έχει μακράν αναλάβει ηγετικό ρόλο μεταξύ των ομάδων τζιχάντ κατά την εκτέλεση αυτοκτονίας και άλλες επιθέσεις εναντίον συγκρότημα του συριακού στρατού. Η τρομοκρατική ομάδα είναι γνωστή για τη διεξαγωγή κοινών ενεργειών με άλλες οργανώσεις της Συρίας τζιχάντ.

Μόλις χθες, ο Αλ Nusrah Μέτωπο, σε συνδυασμό με την Μουτζαχεντίν Σούρα Συμβούλιο και την ομάδα Muhajireen, πήρε τον έλεγχο του εξωτερικού σεΐχη Σουλεϊμάν βάση του Χαλεπίου μετά από δύο μήνες-μακρά πολιορκία. Η βάση είναι ύποπτο παίζει ρόλο στο πρόγραμμα χημικών όπλων της Συρίας. Στα μέσα Νοεμβρίου, Al Nusrah ανέφερε ότι επιτέθηκε σε μια βάση Ιντλίμπ μαζί με την Ahrar al Sham Ταξιαρχίες , ακόμα και κατέρριψαν ένα μαχητικό αεροσκάφος της Συρίας MiG.

Το Al Nusrah Μέτωπο είναι επίσης γνωστή για τη διεξαγωγή των κοινών επιχειρήσεων με τη δωρεάν Στρατού της Συρίας, η οποία συχνά δέχθηκε ως το κοσμικό αντίσταση στο καθεστώς του Άσαντ. Στις 11 Οκτωβρίου, Al Nusrah, ο στρατός της Συρίας δωρεάν, και Τσετσένοι μαχητές κατέλαβαν ένα Συρίας αεράμυνας και Scud βάση πυραύλων στο Χαλέπι [βλέπε LWJ έκθεση, Al Nusrah Front διέταξε Δωρεάν μονάδα στρατού της Συρίας, «Τσετσενίας μετανάστες, στην επίθεση εναντίον της Συρίας αεράμυνας βάση ]. Τον Αύγουστο, Al Nusrah είπε ότι μια επίθεση έξω από αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού, μαζί με τον Al Sahaba Τάγμα, μια μονάδα του στρατού της Συρίας Δωρεάν που λειτουργεί στην πρωτεύουσα [βλ. Απειλή Matrix έκθεση, Al Nusrah Front διεξάγει κοινή επιχείρηση με δωρεάν Στρατού της Συρίας ] .

Al Nusrah έχει γίνει πιο ελκυστική για τους αντάρτες της Συρίας, όπως οι μαχητές της ομάδας καλύτερα οργανωμένες και έχουν εμπειρία από Waging τζιχάντ στο Ιράκ και αλλού, και έχουν ενσωματώσει τις δραστηριότητές τους με τη δωρεάν συριακού στρατού.

Εξωτερικών τζιχαντιστές έχουν αρχίσει να χύσει στη Συρία για να εξαπολύσει τζιχάντ κατά του καθεστώτος Άσαντ. Μαχητές από το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, τη Λιβύη , την Αίγυπτο , την Ιορδανία , καθώς και τα Παλαιστινιακά Εδάφη είναι γνωστό ότι έχουν σκοτωθεί στη Συρία. Πρόσφατα, δύο από τα ξαδέρφια Αμπού Μουσάμπ αλ Ζαρκάουι συνελήφθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας της Ιορδανίας μετά τις συγκρούσεις στη Συρία.

Μελών της Τζιχάντ από το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να συρρέουν στο πεδίο της μάχης της Συρίας, καθώς και. Στα μέσα Οκτωβρίου, οι Timesανέφεραν ότι οι αρχές είχαν εντοπίσει μια κάτοικος του Μπαγκλαντές του Λονδίνου ως επικεφαλής μιας ομάδας Βρετανών τζιχαντιστές προσπαθούν να πολεμήσουν στην Συρία. Scotland Yard κατασχέθηκαν υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα από τα μέλη της ομάδας, η οποία αποτελείται κυρίως από τους Λονδρέζους και περιλαμβάνει έμπειρους μαχητές της Τσετσενίας.


Ταλιμπάν επίθεση αυτοκτονίας ομάδα επιτίθεται στο αστυνομικό τμήμα του Πακιστάν

Δημοσιεύτηκε: 11 του Δεκεμβρίου, 2012 7:56 πμ PST


Το Κίνημα των Ταλιμπάν του Πακιστάν ανέλαβαν την ευθύνη για επίθεση αυτοκτονίας σήμερα που στόχο ένα αστυνομικό τμήμα στην περιοχή της Bannu στο βορειοδυτικό Πακιστάν. Ihsanullah Ιχσάν, η πακιστανική εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, δήλωσε ότι η επίθεση εκτελέστηκε για να εκδικηθεί το θάνατο του Ιμπραήμ Μεσούντ, ο ανιψιός του Μπαϊτουλάχ Μεσούντ, ο πρώην εμίρης του Κινήματος των Ταλιμπάν στο Πακιστάν. Ο Ιμπραήμ πυροβολήθηκε στο Bannu επίθεση της αστυνομίας, ενώ στις αρχές Νοεμβρίου [βλ. Απειλή Matrix έκθεση, Ανιψιός του Μπαϊτουλάχ Μεσούντ σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών Bannu ]. Το παρακάτω απόσπασμα για επίθεση σήμερα στην Bannu είναι από Dawn :


ΥΠΔ Bannu, Nisar Tanoli επιβεβαίωσε ότι τρεις αξιωματούχοι της αστυνομίας σκοτώθηκαν, ενώ δύο πολίτες και ένας εκτός υπηρεσίας εξυπηρετούν στρατό-ο άνθρωπος που προσέφεραν προσευχές Fajr στο τζαμί στο εσωτερικό της ένωσης σκοτώθηκαν επίσης στην επίθεση. Τόνισε, επίσης, πρόσθεσε ότι έξι άτομα τραυματίστηκαν στην επίθεση.

Ένοπλοι επιτέθηκαν Κακή αστυνομικό τμήμα, 15 χιλιόμετρα νότια της Bannu, τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς, συμπεριλαμβανομένης της Officer House Station (SHO) σε ανταλλαγή πυρών κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πηγές Dawn.com, στρατός έφτασε στο σημείο της επίθεσης και περιβάλλεται την περιοχή, ενώ οι τοπικοί χωρικοί υποστήριξε, επίσης, το προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Νοσοκομείο πηγές επιβεβαίωσαν την παραλαβή έξι όργανα και αρκετούς τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου του SHO του σταθμού Κακή αστυνομία.

Ενώ μιλάμε για Dawn.com 's ανταποκριτής, πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι δύο μαχητές ανατίναξαν οι ίδιοι μέσα στο αστυνομικό τμήμα, ενώ τρεις τοπικές πολιτών βοηθώντας τις δυνάμεις ασφαλείας σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

Οι μαχητές είχαν καταφύγει σε ένα τζαμί στο εσωτερικό της ένωσης αστυνομικό τμήμα, ώστε οι επιτιθέμενοι να αντισταθεί στις δυνάμεις ασφαλείας και να παρατείνει το όπλο μάχης για τρεις ώρες.




Επιθέσεις σκοτώσει αφγανούς αξιωματούχους σε Λαγκμάν, Nimroz

Δημοσιεύτηκε: 11 του Δεκεμβρίου, 2012 08:02 π.μ. PST


Σε ξεχωριστές επιθέσεις σήμερα, ο επικεφαλής της αστυνομίας για την νοτιοδυτική επαρχία του Nimroz και της προϊσταμένης των υποθέσεων των γυναικών για την ανατολική επαρχία Λαγκμάν και οι δύο δολοφονήθηκαν. Σήμερα επιθέσεις ακολουθούν μια απόπειρα δολοφονίας την περασμένη εβδομάδα κατά την επικεφαλής του οργανισμού κατάσκοπος του Αφγανιστάν στην Καμπούλ, και τη δολοφονία ενός μαθήτρια συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα εμβολιασμού στη γειτονική επαρχία Λαγκμάν της Kapisa.

Η Nimroz επαρχιακό αρχηγός της αστυνομίας, στρατηγός Μοχάμαντ Μούσα Rasuli, έχασαν τη ζωή τους όταν το όχημά του προσέκρουσε σε βόμβα που ταξίδευε από το σπίτι Χεράτ επαρχία, σύμφωνα με το BBC . Η επίθεση, η οποία έλαβε χώρα στην περιοχή Χεράτ Aderskan του, τραυματίστηκαν επίσης ένας από τους σωματοφύλακες του Rasuli, TOLONews ανέφερε .

Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν αργότερα την επίθεση Rasuli. Σύμφωνα με το Associated Press , εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Κάρι Γιούσεφ Αχμάντι είπε ότι η εξέγερση είχε ακολουθήσει και τον στόχο. "Συνεχίζουμε να στοχεύσουν κυβερνητικούς αξιωματούχους," δήλωσε ο Αχμάντι.

Επίσης, σκοτώθηκαν σήμερα ήταν Najia Sediqi, ο αναπληρωτής επικεφαλής των υποθέσεων των γυναικών στην επαρχία Laghman, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι, καθώς περπατούσε στην εργασία στην περιοχή Mazoz, σύμφωνα με TOLONews . Η Laghman επαρχιακό αρχηγός ασφαλείας είπε ότι οι επιτιθέμενοι της ήταν δύο άγνωστοι ένοπλοι ιππασία σε μια μοτοσικλέτα, Khaama Press ανέφερε . Καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση. Ωστόσο, σύμφωνα με Khaama Τύπου , ο σύζυγός της Sediqi "είπε ότι γνωρίζει τις ένοπλοι επιτιθέμενο."

Πέντε μήνες πριν, διευθυντής υποθέσεων των προηγούμενων γυναικών για την επαρχία Laghman, Hanifa Safi, δολοφονήθηκε στην πόλη Mehtarlam. Πέθανε όταν μια βόμβα που συνδέονται με το αυτοκίνητό της εξερράγη? Η έκρηξη τραυματίστηκαν 11 άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, TOLONews σημείωσε.

Επιθέσεις σε γυναίκες στο Αφγανιστάν έχουν αυξηθεί φέτος, Υποθέσεις Γυναικών του Αφγανιστάν ο υπουργός Husn Banu Ghazanfar δήλωσε το Νοέμβριο, σύμφωνα με τους Los Angeles Times . Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο, υπήρξαν από 3.500 αναφερθέντα περιστατικά βίας κατά των γυναικών στο Αφγανιστάν. Η αύξηση των επιθέσεων έρχεται ως συμμαχικές δυνάμεις που απαλλαγούν από την ευθύνη της ασφάλειας για τις μεγάλες περιοχές της χώρας πριν από την ημερομηνία ανάκλησης 2014.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ένα 16-year-old μαθήτρια στη γειτονική επαρχία Kapisa που είχαν προσφερθεί εθελοντικά να βοηθήσει με ένα πρόγραμμα εμβολιασμού πολιομυελίτιδας πυροβολήθηκε από άγνωστους δολοφόνους. Η κυβέρνηση ξεκίνησε μια έρευνα για το θάνατό της, μετά από διαμαρτυρίες από τις ομάδες των γυναικών στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με το Τολό . Πιο πρόσφατα, Kapisa κυβερνήτης Mehrabuddin Safi ισχυρίστηκε ότι το θύμα ήταν ένα 36-year-old γυναίκα που αλιεύονται σε διασταυρούμενα πυρά από μια συμπλοκή, παρά τις αναφορές ότι το θύμα ήταν στην πραγματικότητα μια μαθήτρια που είχε ήδη λάβει απειλές για το έργο της σχετικά με την εκστρατεία εμβολιασμού πολιομυελίτιδας.

Μερικοί ηγέτες των Ταλιμπάν έχουν αντιταχθεί πολιομυελίτιδας εκστρατείες εμβολιασμού , κατηγορώντας τους ότι είναι ένα μέτωπο για τη Δυτική επιχειρήσεις να «αποστειρώσει μουσουλμάνοι," και άλλες εξωφρενικές αξιώσεις. Εξέχουσα θέση μεταξύ αυτών που σε αντίθεση με τα εμβόλια είναι Μουλά Fazlullah, ο οποίος δραστηριοποιείται στο βορειοδυτικό Πακιστάν και το ανατολικό Αφγανιστάν, καθώς επίσης και αντιτίθεται εκπαίδευση για τα κορίτσια. Fazlullah είναι πίσω από την πρόσφατη απόπειρα δολοφονίας του Malala Γιουσαφζάι, το 15-year-old κορίτσι Πακιστάν που είχαν το θάρρος να μιλήσει εναντίον των Ταλιμπάν [βλ. Απειλή Matrix έκθεση, άλλο αντι-Ταλιμπάν ηγέτης δολοφονήθηκε στο βορειοδυτικό Πακιστάν ].

(12-11-12) Jisr al-Shughour | Idlib | (+18) Local Church Freed of Shabih...

Δητε σε μια <<κλειστη>> εκκλησια καπου στην συρια που εγινε πεδιο μαχης το προαυλιο της με νεκρους.
Δυστυχως και οι χριαστιανοι που ειναι ενα σεβαστο ποσο στην συρια δεν γλυτωσαν την λαιλαπα του πολεμου!

NewsIt.gr: Οι απαντήσεις του Καμμένου

Pink Floyd - Sorrow