BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Noah Fouch 2012 LOORS Cup Race

Chinese paratroopers storm island during mass military exercise


Μια πρόσφατη κοινή άσκηση με την κινεζική Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός πιάνεται στη φωτογραφική μηχανή, ως η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη του κόσμου τοποθετεί μια επίδειξη δύναμης σε απάντηση στην αυξανόμενη ένταση με την Ιαπωνία για τα αμφισβητούμενα νησιά. δίκαιη χρήση ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Αυτά τα βίντεο μπορεί να περιέχουν πνευματικά δικαιώματα (©) υλικό το χρήση των οποίων δεν ήταν πάντα ειδικά εξουσιοδοτημένο από τον ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων. Το υλικό διατίθεται να προωθήσει την κατανόηση των οικολογικών, πολιτικών, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την οικονομική, τη δημοκρατία, επιστημονική, ηθική, ηθικά και κοινωνικά θέματα δικαιοσύνης, κλπ. Πιστεύεται ότι αυτό αποτελεί μια «δίκαιη χρήση» της κάθε πνευματικά δικαιώματα τέτοιο υλικό, όπως που προβλέπεται στο τμήμα 107 του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας των ΗΠΑ.Σύμφωνα με τον τίτλο 17 USC τμήμα 107, το υλικό αυτό διανέμεται χωρίς κέρδος σε αυτούς που έχουν εκφράσει πριν γενικό ενδιαφέρον για τη λήψη παρόμοιων πληροφοριών για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.law.cornell.edu/uscode

Cancun's underwater museum

Το Κανκούν είναι μία παραλιακή πόλη στο νοτιοανατολικό Μεξικό. Βρίσκεται στη βορειοανατολική ακτή της χερσονήσου Γιουκατάν, στη πολιτεία Κιντάνα Ρο. Είναι έδρα του δήμου Μπενίτο Χουάρες. Στην απογραφή του 2010 είχε πληθυσμό 628.306 κατοίκους. Βρίσκεται στη Καραϊβική, σε ένα από τα ανατολικότερα σημεία του Μεξικό. Η πολή είναι διεθνώς γνωστό τουριστικό θέρετρο[1] και είναι μέρος της Ριβιέρα Μάγια, μιας ακτής στη Καραϊβική θάλασσα γεμάτη τουριστικά θέρετρα.
Η τουριστική ζώνη της πόλης είναι κτισμένη πάνω σε νησί, μέρος του δεύτερου μεγαλύτερου κοραλιογενή υφάλου. Το ηπειρωτικό τμήμα της πόλης είναι οργανωμένο σε μεγάλα οικοδομικά τετράγωνα, γνωστά ως supermanzanas.[2] Το διεθνές αεροδρόμιο του Κανκούν βρίσκεται 30 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της πολης. Τα περισσότερα κτίρια δεν ξεπερνούν σε ύψος τους τέσσερις ορόφους εξαιτίας του φόβου για τυφώνες όπως ο τυφώνας Γκίλμπερτ που χτύπησε τη πόλη το 1988.

GB Freestyle Snowboard Team in Hintertux 2012

Ma'arit Nu'maan | Idlib | (+18) Massacre, 25 Martyrs, Mostly Body Parts,...

18+ Syria Dictator Suffer Heavy Casualties in Dariya as Freedom Fighters...

TOP GEAR + SKYFALL: Richard Hammond w James Bond - Sneak Peek

Tvísöngur sound sculpture in Seyðisfjörður, East Iceland