BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Video: Cameraman escapes deadly blast in Iraq

In this video a cameraman shot the moment of the second blast following a car bomb attack that killed eight in the flashpoint city of Kirkuk.

At least 44 people were killed in a series of attacks and blasts across Iraq on Sunday, including a car bomb outside a French consular building. In this video a cameraman shot the moment of the second blast following a car bomb attack that killed eight in the flashpoint city of Kirkuk. The attack targeted police recruits lining up for a job at an oil company's office 

US adds Haqqani Network to list of terror groups



Δημοσιεύθηκε: 7 του Σεπτεμβρίου του 2012 11:08 π.μ. PDT
Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το δίκτυο Χακάνι, μια τρομοκρατική οργάνωση που συνδέεται με τους Ταλιμπάν, της Αλ Κάιντα, και των στρατιωτικών του Πακιστάν και των υπηρεσιών πληροφοριών, έχει προστεθεί στον κατάλογο των τρομοκρατικών ομάδων.Η ανακοίνωση έγινε σήμερα σε μια δήλωση με την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Ρόνταμ Κλίντον.
«Σήμερα, έχω στείλει μια έκθεση προς το Κογκρέσο λέγοντας ότι το δίκτυο Χακάνι πληροί τις εκ του νόμου κριτήρια του νόμου περί Μετανάστευσης και Ιθαγένειας (ΙΝΑ) για τον χαρακτηρισμό ως ξένη τρομοκρατική οργάνωση (FTO)," δήλωσε η Κλίντον σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε στην ιστοσελίδα του υπουργείου . "Η ενέργεια αυτή πληροί τις απαιτήσεις του δικτύου Χακάνι Τρομοκρατική πράξη προσδιορισμού του 2012 (PL 112 - 168). Με βάση την εκτίμηση αυτή, που κοινοποιήθηκε από το Κογκρέσο την πρόθεσή μου να ορίσει το δίκτυο Χακάνι ως FTO κάτω από το INA. Σκοπεύω επίσης να ορίσουν η οργάνωση ως Ειδικός Ειδικά παγκόσμια τρομοκρατική οντότητα κάτω από Εκτελεστικού Διατάγματος 13224. "
Κλίντον είπε ότι εκτός από το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων και απαγόρευση της υποστήριξης για την Χακάνι δικτύου, οι ΗΠΑ συνεχίζει «ισχυρή εκστρατεία του διπλωματικών, στρατιωτικών και μυστικών πίεση στο δίκτυο, γεγονός που αποδεικνύει τις Ηνωμένες Πολιτείες 'αποφασίσουμε να υποβαθμίσει την ικανότητα του οργανισμού να εκτελέσει βίαιες επιθέσεις. "
Η ονομασία του δικτύου Χακάνι ως τρομοκρατική ομάδα ελήφθη "στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής μας στο Αφγανιστάν, οι πέντε γραμμές από την προσπάθεια που ο Πρόεδρος Ομπάμα που από όταν ήταν στο Αφγανιστάν Μάιος: αύξηση της ικανότητας των αφγανικών δυνάμεων ασφαλείας για την καταπολέμηση της αντάρτες? μετάβαση στο Αφγανιστάν επικεφαλής της ασφάλειας? οικοδόμηση μια διαρκή συνεργασία με το Αφγανιστάν? επιδιώκουν την ηγεσία του Αφγανιστάν συμφιλίωση?. και βάζοντας μαζί μια διεθνή συναίνεση για την υποστήριξη της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή "
Κλίντον είπε επίσης ότι οι ΗΠΑ «θα συνεχίσουν να εργάζονται με τόσο στο Αφγανιστάν όσο και το Πακιστάν να κινηθεί προς τα εμπρός αυτές τις προσπάθειες και να οικοδομήσουν ένα πιο ειρηνικό και ασφαλές μέλλον." Πακιστάν έχει αρνηθεί να αναλάβει δράση κατά του δικτύου Χακάνι, όμως.
Η ονομασία συνέβη μετά το Κογκρέσο των ΗΠΑ να ασκήσει πίεση για τις κρατικές να ορίσει το δίκτυο Χακάνι. Ομπάμα υπαλλήλων διοίκηση ήλπιζε να φέρει το δίκτυο Χακάνι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί με την ανώτατη ηγεσία του Αφγανιστάν των Ταλιμπάν, αλλά οι προσπάθειες αυτές δεν έχουν καταφέρει. Οι ΗΠΑ επιδιώκουν μια πολιτική «μάχη, μιλάμε, να χτίσουν" με τις Haqqanis Ταλιμπάν και άλλες ομάδες. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είπε ότι συναντήθηκε με τον Ιμπραήμ Χακάνι τον Αύγουστο του 2011, όπως είχε επισκεφθεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σε μια προσπάθεια να μετρήσει την προθυμία του δικτύου Χακάνι να διαπραγματευτεί. Αλλά Siraj Χακάνι έχει δημοσίως είπε ότι η ομάδα δεν θα διαπραγματευτεί ανεξάρτητα με τις ΗΠΑ και θα κάνουν μόνο κάτω από τη σημαία του Ισλαμικού Εμιράτου του Αφγανιστάν, η επίσημη ονομασία του Αφγανιστάν των Ταλιμπάν.
Γενικές πληροφορίες για το δίκτυο Χακάνι
Το δίκτυο Χακάνι είναι ένα ισχυρό υποομάδα των Ταλιμπάν, που δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στις αφγανικές επαρχίες Χοστ, Πακτιά, και Paktika, αλλά έχει επίσης μια εκτενή παρουσία στην Καμπούλ, Logar, Βαρντάκ, Γκαζνί, Ζαμπούλ, Κανταχάρ, και Κουντούζ. Επιπλέον, το δίκτυο έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις μακρινές επαρχίες του Αφγανιστάν και του Μπανταχσάν Faryab.
Η τρομοκρατική ομάδα έχει στενούς δεσμούς με την Αλ Κάιντα, και η σχέση του με την Inter-Services Intelligence υπηρεσία του Πακιστάν (ISI) επέτρεψε το δίκτυο για να επιβιώσουν και να ευδοκιμήσουν σε φρούριο προπύργιο του Βόρειου Ουαζιριστάν, μια φυλετική γραφείο στο Πακιστάν. Το δίκτυο Χακάνι έχει επεκτείνει επίσης την παρουσία της στο Πακιστάν φυλών γραφείο του Kurram.
Το Βόρειο Ουαζιριστάν, το Haqqanis ελέγχουν μεγάλα τμήματα της περιοχής των φυλών και να εκτελέσετε μια παράλληλη χορήγηση με τα δικαστήρια, τα κέντρα στρατολόγησης, εφορίες, και των δυνάμεων ασφαλείας. Επιπλέον, οι Haqqanis έχουν δημιουργήσει πολλά στρατόπεδα εκπαίδευσης και ασφαλή σπίτια που χρησιμοποιούνται από την Αλ Κάιντα ηγέτες και των Ταλιμπάν και από τα πόδια τους στρατιώτες ετοιμάζονται να πολεμήσουν στο Αφγανιστάν.
Το δίκτυο Χακάνι έχει εμπλακεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Αφγανιστάν πρωτεύουσα της Καμπούλ, συμπεριλαμβανομένου του Ιανουαρίου του 2008 επίθεση αυτοκτονίας στο ξενοδοχείο Serena, του Φεβρουαρίου 2009 στο Αφγανιστάν επίθεση υπουργεία, και τον Ιούλιο του 2008 και Οκτωβρίου 2009 επιθέσεις αυτοκτονίας εναντίον η ινδική πρεσβεία.
Η τρομοκρατική ομάδα συνεργάστηκε με στοιχεία των στρατιωτικών του Πακιστάν και της υπηρεσίας πληροφοριών σε τουλάχιστον μία από αυτές τις επιθέσεις. Αμερικανικές υπηρεσίες έχουν αντιμετωπίσει την πακιστανική κυβέρνηση με αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών παρακολουθήσεις, οι οποίες αποδείχθηκαν άμεση εμπλοκή του ISI στην βομβιστική επίθεση 2008 ινδική πρεσβεία. [Βλέπε LWJ έκθεση Τζιχάντ του Πακιστάν και των απειλών Matrix έκθεση Πακιστάν υποστηρίζει τους Ταλιμπάν του Αφγανιστάν για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη συνενοχή της ISI σε επιθέσεις στο Αφγανιστάν και την περιοχή.]
Το περασμένο καλοκαίρι και το φθινόπωρο, οι ΗΠΑ και η αφγανική κυβέρνηση συνδέονται με μυστικές υπηρεσίες του δικτύου Χακάνι και του Πακιστάν με το 28, Ιούνη, 2011 επίθεση στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Καμπούλ και την 13η Σεπτεμβρίου 2011 επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ και της ISAF έδρα. Λίγο μετά την επίθεση Σεπτεμβρίου, Ναύαρχος Michael Mullen, τότε Πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού,κατηγόρησε το δίκτυο Χακάνι ότι είναι ένα από τα πολλά «[ε] xtremist οργανώσεις εξυπηρετούν ως εκπροσώπους της κυβέρνησης του Πακιστάν."
Ο στρατός των ΗΠΑ έχει κυνήγι κορυφή διοικητές Χακάνι δικτύου σε ειδικές λειτουργίες επιδρομές στο Αφγανιστάν ανατολικά, ενώ η CIA έχει στόχο το δίκτυο με μια σειρά από μη επανδρωμένα Predator αεροπορικών επιδρομών στο πρακτορείο φυλών του Πακιστάν Βόρειο Ουαζιριστάν. Τόσο Siraj και Sangeen ήταν οι στόχοι των τελευταίων απεργιών. Mohammed Haqqani, ένα mid-level Δίκτυο Χακάνι στρατιωτικός διοικητής και ο αδελφός του Siraj, σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή Predator τον Φεβρουάριο του 2010 .
Στις 13 Οκτώβρη 2011, οι Predators σκότωσε Ιαν Baz Zadran , ο οποίος θεωρείται ότι είναι η τρίτη του δικτύου Χακάνι στην εντολή, σε μια αεροπορική επιδρομή στην περιοχή Miramshah του Βόρειου Ουαζιριστάν. Ως ανώτατος σύμβουλος στο επιχειρησιακό διοικητή Sirajuddin Haqqani, Ιαν Baz υπηρέτησε ως υλικοτεχνική και οικονομική συντονιστής του δικτύου Χακάνι και απέκτησε επίσης όπλα και πυρομαχικά για το δίκτυο. Είναι πιστεύεται ότι είναι ο πιο ανώτερος ηγέτης δικτύου Χακάνι σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν από τις ΗΠΑ εισέβαλαν στο Αφγανιστάν το 2001.
Κορυφαία ηγέτες του Δικτύου Haqqani έχει οριστεί ως παγκόσμια τρομοκράτες:
Από το 2008, εννέα κορυφαίοι ηγέτες δικτύου Χακάνι έχουν εγγραφεί στον κατάλογο? Έξι από αυτούς είχαν οριστεί το 2011. Όλοι τους έχουν δεσμούς με την Αλ Κάιντα. Αυτά αναφέρονται παρακάτω με τη σειρά με την οποία είχαν οριστεί.
Sirajuddin Haqqani , ο γενικός ηγέτης του δικτύου Χακάνι, καθώς και ο ηγέτης του Miramshah Περιφερειακής των Ταλιμπάν Στρατιωτική Shura, ορίστηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως τρομοκρατική Μάρτιο του 2008? και Μάρτιο 2009, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έβγαλε μια γενναιοδωρία $ 5 εκατ. ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του. Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν πει νοημοσύνη The Long πόλεμο Εφημερίδα Siraj ότι είναι μέλος του συμβουλίου κορυφής της Αλ Κάιντα. Τον Απρίλιο του 2010, Siraj είπε ότι η συνεργασία μεταξύ μαχητών της Αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν »είναι στα υψηλότερα όρια."
Nasiruddin Χακάνι , ένας από τους αδελφούς του Siraj, τοποθετήθηκε σχετικά με την τρομοκρατική λίστα των ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2010.Nasiruddin είναι ένας βασικός χρηματοδότης και «απεσταλμένος» για το δίκτυο Χακάνι, και είναι γνωστό ότι έχουν ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μεταξύ 2004-2009 για να πραγματοποιήσει συγκέντρωση χρημάτων για το δίκτυο Χακάνι, η Αλ Κάιντα και των Ταλιμπάν.
Khalil al Rahman Χακάνι , ο θείος του Siraj, προστέθηκε στον κατάλογο των ΗΠΑ από τρομοκράτες το Φεβρουάριο του 2011. Khalil αποτελεί βασικό έρανο, χρηματοδότης, και λειτουργική διοικητής του Δικτύου Haqqani, και έχει καθοριστική σημασία για την υποβοήθηση και την υποστήριξη της στρατιωτικής της Αλ Κάιντα, η Lashkar al Zil ή σκιά του Στρατού.
Badruddin Χακάνι , ένας άλλος ένας από τους αδελφούς του Siraj, ορίστηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στις 11 Μαΐου του 2011. Badruddin βρίσκεται στην Miramshah Σούρα, είναι ένα επιχειρησιακό διοικητή του δικτύου Χακάνι, και παρέχει υποστήριξη στην Αλ Κάιντα και των συναφών τρομοκρατικών ομάδων. Badruddin πιστεύεται ότι έχουν σκοτωθεί σε επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους τον Αύγουστο του 2012, αλλά η έκθεση δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Fazl Rabi προστέθηκε στον κατάλογο των τρομοκρατών, τον Ιούνιο του 2011. Rabi αποτελεί βασικό οικονομικό επίσημη τόσο για τους Ταλιμπάν και το δίκτυο Χακάνι, ο οποίος βοήθησε επίσης την τρομοκρατική ομάδα κατά την εκτέλεση επιθέσεων αυτοκτονίας στο Αφγανιστάν και έχει ταξιδέψει στις χώρες του Κόλπου για να συγκεντρώσει τα χρήματα για Τζαλαλουντίν και Siraj.
Ahmed Jan Wazir προστέθηκε στον κατάλογο των τρομοκρατών τον Ιούνιο του 2011 μαζί με Fazl Rabi. Wazir χρησιμεύει ως αναπληρωτής, σύμβουλος και εκπρόσωπος Siraj, έχει εκπροσωπήσει το δίκτυο Χακάνι στο Κουέτα Σούρα, και έχει στενούς δεσμούς με το δίκτυο της Αλ Κάιντα στο Ghazni.
Μουλά Sangeen Zadran , ο οποίος υπηρετεί ως ανώτερος υπολοχαγός να Siraj και ως σκιώδης κυβερνήτης των Ταλιμπάν για την επαρχία Paktika στο Αφγανιστάν, προστέθηκε στον κατάλογο των τρομοκρατών στις 16 του Αυγούστου 2011. Αξιωματούχοι του αμερικανικού στρατού είπαν The Long πόλεμο Εφημερίδα Sangeen ότι θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα επιχειρησιακούς διοικητές στο ανατολικό Αφγανιστάν. Sangeen έχει οργανώσει πολλές επιθέσεις στις ΗΠΑ και Αφγανιστάν φυλάκια καταπολέμηση της περιοχής, και κατέχει σήμερα Bergdahl Bowe, ο μόνος Αμερικανός στρατιώτης ο οποίος έχει συλληφθεί ζωντανός στο Αφγανιστάν θέατρο. Sangeen έχει φανερά την υποστήριξή του για την Αλ Κάιντα και πρόσφατα κάλεσε την τουρκική και κουρδική τζιχαντιστές να συμμετάσχουν στον αγώνα στο Αφγανιστάν.
Haji Μάλι Χαν , ο οποίος έχει χαρακτηριστεί από τον στρατό των ΗΠΑ ως "ένα από τα υψηλότερα κατάταξης των μελών του δικτύου Χακάνι και σεβαστός γέροντας της φυλής Χακάνι," προστέθηκε στις 1 Νοεμβρίου 2011. Καν συνελήφθη από τις αμερικανικές ειδικές λειτουργίες δυνάμεις κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στις 27 Σεπτεμβρίου του 2011 στην περιοχή Μούσα Khel στο ανατολικό Αφγανιστάν επαρχία Χοστ.
Και Bakht Γκιουλ , ένα σημαντικό δίκτυο Χακάνι οι επίσημες επικοινωνίες που εργάζεται άμεσα για Badruddin ως επικεφαλής του επιτελείου του, ορίστηκε στις 17 Μάη του 2012. Γκιουλ αναμεταδίδονται λειτουργίας παραγγελίες από Badruddin Haqqani να μαχητές στο Αφγανιστάν, και "ενισχύσεις" του κινήματος των ανταρτών Χακάνι, ξένους μαχητές και όπλα, "και έχει παραδοθεί από κεφάλαια για να ταξιδεύουν διοικητές στο Αφγανιστάν, δήλωσε κράτος.
Τζαλαλουντίν Χακάνι , ο οποίος είναι ο πατέρας του Siraj, Nasiruddin, και Badruddin, αλλά και ο αδελφός του Χαλίλ, δεν έχει προστεθεί στη λίστα των ΗΠΑ από τρομοκράτες, παρά τις στενές σχέσεις του τόσο με τους Ταλιμπάν και την Αλ Κάιντα. Σε συνέντευξή του στο Al Somood , επίσημο περιοδικό των Ταλιμπάν, Τζαλαλουντίν παραδέχθηκε υπηρέτησε στο εκτελεστικό συμβούλιο των Ταλιμπάν, το οποίο είναι γνωστό ως Κουέτα Σούρα της.
Δημοσιεύθηκε: 7 του Σεπτεμβρίου του 2012 11:35 π.μ. PDT
Ο Όμιλος SITE Intelligence εξέδωσε μια ενδιαφέρουσα έκθεση σχετικά με την κυκλοφορία ενός βίντεο που δείχνει την επίθεση σε βάση στην κοιλάδα Charbaran σε Paktika επαρχία του Αφγανιστάν. Η περίληψη της έκθεσης παρατίθεται κατωτέρω? Το βίντεο είναι ορατή από τους συνδρομητές SITE:
Μια μονάδα μέσα του Αφγανιστάν των Ταλιμπάν που ονομάζεται «Αλ Τζιχάντ Muhajir Studio" κυκλοφόρησε σε δύο μέρη, Πάστο γλώσσα βίντεο εστιάζοντας σε μια επιχείρηση κατά την βάση του εχθρού στην Κοιλάδα του Charbaran Paktika επαρχία στο ανατολικό Αφγανιστάν. Η συνδυασμένη 41 λεπτά, 16 δευτερόλεπτα βίντεο είναι το πρώτο επεισόδιο σε μια σειρά που ονομάζεται "Καραβάνι της Badr," και δημοσιεύτηκε στο Jamia Hafsa Φόρμα Ουρντού (JHUF) στις 4 Σεπτεμβρίου του 2012. Ο χρήστης που το δημοσίευσε είπε ότι έλαβε από ένα "φίλο" που εργάζεται σε Paktika. Πλάνα δείχνουν μαχητές λαμβάνουν οδηγίες σχετικά με το σχέδιο της επίθεσης και στη συνέχεια, προσεύχεται, τότε δείχνει την επίθεση στη βάση και των μαχητών που εισέρχονται αυτό και η εμφάνιση του εξοπλισμού και των εργαλείων που λαμβάνονται ως λάφυρα.
Αυτό που είναι ενδιαφέρον σχετικά με αυτή την έκθεση είναι το όνομα της μονάδας των Ταλιμπάν μέσα ενημέρωσης - Αλ Τζιχάντ Muhajir Studio. "Al Muhajir" μεταφράζεται σε "ταξιδιώτη", και ο όρος χρησιμοποιείται από τους τζιχαντιστές να αναφερθώ σε μαχητές έξω από την περιοχή, ή «ξένοι μαχητές», όπως συχνά αποκαλείται.
Ένας υπάλληλος υπηρεσίας πληροφοριών των ΗΠΑ δήλωσε The Long πόλεμο Εφημερίδα ότι η Αλ Τζιχάντ Muhajir Studio είναι ένα "ανεπίσημο κανάλι προπαγάνδας των Ταλιμπάν» (ένα από τα πολλά) που είναι σχεδόν βέβαιο ότι συνδέεται με το δίκτυο Χακάνι, η υποομάδα των Ταλιμπάν που λειτουργεί στο ανατολικό Αφγανιστάν.
Ένας αριθμός των ομάδων Αλ Κάιντα που συνδέονται από το εξωτερικό το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, επίσης, συρρέουν στην περιοχή, και είναι γνωστό για να πολεμήσουν στο πλευρό του δικτύου Χακάνι. Μεταξύ αυτών των ομάδων είναι το Ισλαμικό Κίνημα του Ουζμπεκιστάν και παρακλάδι της, η Ισλαμική Ένωση Τζιχάντ? Μουτζαχεντίν του Καυκάσου στην Khorasan? Τζαντ αλ Khilafah? Και το Τουρκεστάν Ισλαμικό Κόμμα. Μόλις πρόσφατα, Μουλάς Sangeen Zadran, ένας κορυφαίος ηγέτης του Δικτύου Haqqani, κάλεσε τους Τούρκους και Κούρδους να διεξάγουν τζιχάντ στο Αφγανιστάν .
Ένας άλλος λόγος για τον οποίο Αλ Τζιχάντ Studio Muhajir είναι πολύ πιθανό να συνδέεται με το δίκτυο Χακάνι είναι η θέση της επίθεσης φαίνεται στο βίντεο:. Η Charbaran Valley σε Paktika επαρχία, που συνορεύει με το Πακιστάν Το New York Times έκθεση, από τον Οκτώβριο του 2011, περιγράφει ως Charbaran ένα δίκτυο Χακάνι σημείο διέλευσης:
Η Charbaran Valley έχει γίνει μία από τις κύριες οδούς για Χακάνι μαχητές να εισέλθουν στο Αφγανιστάν. Συνήθως έρχονται σε με τα πόδια, λένε αμερικανικές αξιωματικοί, και στη συνέχεια, μετά διανυκτερεύσεις σε ασφαλή σπίτια και στρατόπεδα σκηνή, να συνεχίσουν την πορεία τους προς την Καμπούλ ή άλλες περιοχές όπου έχουν σταλεί να πολεμήσει.
Mid-επίπεδο ηγετών Χακάνι, επίσης, συναντώνται σε χωριά της κοιλάδας, δήλωσε Αμερικανός αξιωματικοί, συμπεριλαμβανομένων κοντά σε ένα εγκαταλελειμμένο σχολείο και τα ερείπια του κέντρου της κυβέρνησης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χτίστηκε στις αρχές του πολέμου, αλλά ότι οι τοπικές μαχητές είχαν καταστραφεί μέχρι το 2008.
Μια επιπλέον παρατήρηση: Η Αλ Τζιχάντ Muhajir βίντεο Studio, η οποία είναι χωρίς ημερομηνία, παρουσιάζει τους μαχητές σε αυτό που είναι αναγνωρίσιμο ένα Συνασπισμού-χτισμένα βάση. Υπάρχουν Hesco εμπόδια, πύργους, τα κτίρια, και άλλα τέτοια χαρακτηριστικά που σαφώς έχουν βάλει μαζί με δυτικές μηχανικούς. Παρά το γεγονός ότι οι Ταλιμπάν ισχυρίστηκαν ότι κατέλαβαν τη βάση, φαίνεται να έχουν εγκαταλειφθεί πριν από τους Ταλιμπάν "επίθεση". Αν διαβάσετε ολόκληρο το New York Times, αναφέρουν συνδέονται παραπάνω, θα δείτε ότι το φθινόπωρο του 2011 οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν ταξιαρχίας λειτουργία για να σαρώσει την κοιλάδα. Αν η βάση του βίντεο έχει εγκαταλειφθεί από τότε (και πάλι, δεν είναι σαφές πότε το βίντεο γυρίστηκε), τότε οι προσπάθειες των ΗΠΑ και του Αφγανιστάν για να οδηγήσει το δίκτυο Χακάνι από την περιοχή και να δημιουργήσουν μια μόνιμη παρουσία για την απαγόρευση της βαθμιδόσχοινο πλοίου του εχθρού από το Πακιστάν έχουν είχε μικρό αποτέλεσμα.

Chadwick Bell Spring/Summer 2013 Runway Show | New York Fashion Week NYF...


NEW YORK - Fashion is taking a clean and pure turn with desert colors popping out and spiritual pieces being embraced by the audience. That was certainly the vibe at Chadwick Bell Spring/Summer 2013 during New York Fashion Week. The collection included natural colors such as ivory, nude, chalk white, forest green and camel. Designer Chadwick Bell's inspiration came from Southwestern culture and he combined jersey dresses and skirts with leather belts and sexy geometric shaped wedges. Models opened the show in strong tulle and leather details along with classic 1950s shapes like swing jackets, khaki blazers, loose fitting pants and silk conservative blouses. Sex appeal was not forgotten, as Bell showed off plenty of exposed necklines, cut out backs and reinforced hems. Heavy U-shaped necklaces added more of a bohemian style to the Americana collection. Bell's girl may be simple, but she's on the right route. 

'Creating the Spectacle!' Online - Part 1 - Finding Freedom.


Creating the Spectacle!' Online - Part 1 - Finding Freedom.
'Creating the Spectacle!' is a ground breaking series of live art and film events that record an underwater wheelchair as it flies through the water with its human occupant. 
In this Online event, Freewheeling will present a series of films in the lead up to live events in the swimming pool at Osprey Leisure Centre on Portland, Dorset (2'9th August - 1st September), ICCI 360 Arena, Weymouth, Dorset (29th August) and the Unlimited Festival at the Royal Festival Hall, London (30th August - 9th September). This work is supported by LOCOG and the Arts Council through an Unlimited Commission
In 'Part 1 - Finding Freedom', The underwater wheelchair enables Sue Austin to go on a gentle, dream like exploration of an exotic underwater world. 
Through unexpected juxtapositions, this work aims to excite and inspire by creating images that transform preconceptions.
You can find out more at www.wearefreewheeling.org.uk