BIG BANG NEWS
RESEARCH, TECHNOLOGY, SCIENCE, DIACHRONIC NEWS, COMMENTS, ,SPORTS,MUSIC,SKY AND STARS,AND MUSH MORE.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ. ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ!

                             



                                                                      







Η ψήφος ως πράξη πίστεως


Η παράδοση μας, μας πληροφόρησε ότι είναι δεδομένη η ροπή των ανθρώπων προς το κακό εκ νεότητος. Αυτήν λοιπόν η ροπή χρειάζεται να ανακοπεί από μια άλλη δύναμη. Φυσικά αυτήν η άλλη δύναμη που αλλάζει την πορεία, από το κακό προς το καλό, είναι η δύναμη του Θεού. Αυτό είναι ωραία διατυπωμένο στο αντίφωνο των αναβαθμών «Εκ νεότητός μου, πολλά πολεμεί με πάθη, αλλ' αυτός αντιλαβού και σώσον, Σωτήρ μου».
Φυσικά ο Θεός ως παντοδύναμος, πανταχού παρών και τα πάντα πληρών, μπορεί και ενεργεί μέσα στις καρδιές των ανθρώπων, όταν ο άνθρωπος το θέλει, την μετάνοια. Με αυτήν την κίνηση της διάθεσης, λαμβάνει το πλάσμα από τον πλάστη, ενέργειες και βιώματα που είναι άρρητα ρήματα και προσπαθήσαμε να τα πούμε κάπως με τις λέξεις σωτηρία και αιώνια ζωή. Αυτά υπερβαίνουν τον χώρο και τον χρόνο, ταυτόχρονα όμως λειτουργούνται σε κάποιον τόπο και σε κάποιον χρόνο, γιατί το σχήμα της τωρινής υπάρξεώς μας είναι συνυφασμένο με αυτά.
Στον καιρό μας όμως και στον τόπο μας, είμαστε μάρτυρες αλλότριων και αντίθετων δυνάμεων, καταστροφικών. Όπως οι άγιοι έγιναν φορείς και κοινωνοί του Θεού και της σωτήριας δύναμής του και μας βοήθησαν, έτσι πονηροί άνθρωποι, με το ψέμα, έγιναν κοινωνοί και φορείς της καταστροφής. Γνωρίζοντας την ροπή προς το κακό, έκαναν πολλά για να αποκόψουν τον Ελληνικό λαό, από την ορθόδοξη παράδοση και τον μόνο αληθινό Θεό, που είναι η μόνη ικανή δύναμη να ανατρέψει τα πράγματα και να αναστήσει.
Η αγάπη του Θεού μας έφερε σε σχέση μαζί Του σωτήρια, από την οποία δεν απουσιάζουν οι άλλοι άνθρωποι, γιατί είναι πρόσωπα αγαπημένα και εικόνες του Θεού, αλλά δεν απουσιάζει ούτε και αυτός ο υλικός κόσμος και η δημιουργία η οποία διηγείται δόξα Θεού. Μας ενώνει η πίστη μας αρμονικά με τον δημιουργό και την δημιουργία.
Πως λοιπόν τώρα που βλέπουμε την Ελληνική κοινωνία που είναι δικό μας κομμάτι, που είναι ο πατέρας και η μάνα μας, τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας, η γυναίκα μας, αλλά και ο καθένας, με τον οποίο συγγενεύουμε από τον πατέρα μας τον Ουράνιο, διαλυμένη και εξαθλιωμένη, να ησυχάσουμε; Ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί εξαθλιωθήκαμε.
Είναι λοιπόν καιρός να διώξουμε την άγνοια και να αναγνωρίσουμε ποιοι είναι αυτοί που μας καταστρέφουν και με ποιον τρόπο. Ποιοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή ροπή μας και μας έφεραν σε αυτό το σημείο;
Δεν είναι φανερό φίλοι μου; Είναι οι κυβερνήτες μας. Εκμεταλλεύτηκαν την ανοησία μας, την άγνοιά μας, που τους έδωσε την ευκαιρία να μας διοικούν και να μας εξουσιάζουν. Μας εξαπάτησαν κατάφορα, μας πούλησαν σαν μοσχάρια στους διεθνείς έμπορες των κεντρικών τραπεζών και πλούτισαν. Καιρός να κατανοήσουμε ότι αυτοί οι ιδιώτες έμπορες που ελέγχουν τις αγορές, το εμπόριο και το χρήμα, σχεδιάζουν μια αντίχριστη παγκόσμια δικτατορία. Μια δικτατορία μέσα στην οποία θα χάσουμε κάθε αγαθό πνευματικό και υλικό και ίσως την ίδια την ψυχή μας. Μας μίλησε για αυτά ο Γέροντας Παϊσιος. Μέχρι και τις λεπτομέρειες για το ηλεκτρονικό φακέλωμα μας έδωσε.
Μπορεί να ανατραπεί η πορεία των πραγμάτων στην καταστροφή; Ναι μπορεί!! Όταν αναγνωρίσουμε την αξία της προτροπής του Γέροντα να πιστεύουμε με συνέπεια στα έργα. Όταν διώξουμε τους απατεώνες από την βουλή και ματαιώσουμε την πολιτική τους. Η πολιτική τους εξυπηρετεί στο ακέραιο τα καταστροφικά σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας για την οποία μας μίλησε ο Γέροντας. Είναι η καταστροφή μας.
Το τι ψηφίζουμε λοιπόν φίλοι μου είναι απολύτως συνδεδεμένο με την σωτηρία και την πίστη μας. Αν το καταλάβουμε αυτό υπάρχει ελπίδα. Αν έχουμε χάσει εντελώς το μυαλό μας και συνεχίσουμε να δίνουμε την συγκατάθεση, μέσα από την ψήφο μας, στους ίδιους αντίχριστους που μας έφεραν εδώ, τι να κάνει και ο Θεός. Αφού διαλέγουμε αντί για το καλό το κακό. Ξέρετε ο Θεός μας παρέδωσε και το σώμα και την ψυχή μας στη διάθεσή μας. Μας έδωσε αυτεξούσιο. Αν κάποιος θέλει να φθείρει το σώμα του ή να το καταστρέψει εντελώς και να πεθάνει, με καταχρήσεις και ναρκωτικά και τόσα άλλα, δε θα τον αναγκάσει ο Θεός να σωθεί. Αν κάποιος Θέλει να καταστρέψει την ψυχή του με την αμαρτία, δεν τον σώνει με το ζόρι ο Θεός. Και αυτήν η κτίση παραδόθηκε στη φθορά από την δική μας τρέλα. «Οἴδαμεν γὰρ ὅτι πᾶσα ἡ κτίσις συστενάζει καὶ συνωδίνει ἄχρι τοῦ νῦν· οὐ μόνον δέ, ἀλλὰ καὶ αὐτοὶ τὴν ἀπαρχὴν τοῦ Πνεύματος ἔχοντες καὶ ἡμεῖς αὐτοὶ ἐν ἑαυτοῖς στενάζομεν υἱοθεσίαν ἀπεκδεχόμενοι, τὴν ἀπολύτρωσιν τοῦ σώματος ἡμῶν.» (Ρωμ. Η΄22-23). 
Έτσι ας διαλέξουμε πιστούς και δίκαιους κυβερνήτες που θα αλλάξουν την πολιτική. Ας διαλέξουμε να συμμετέχουμε και να συγκαταθέσουμε στο καλό. Τα πράγματα είναι κρίσιμα και η αναφορά τους στην πίστη σαφής. Είναι να απορεί κανείς πως μπορεί ένας πιστός να γίνεται θύμα της απάτης και να δίνει την δική του δύναμη στους αντίχριστους πολιτικούς. Γνωρίζω ότι τρομοκρατούν και μπερδεύουν με ψέματα, αλλά μετά από τόσο χοντρά γεγονότα, ακόμα δεν καταλαβαίνουμε;
Ελπίζω να μη πιστέψατε το άλλο χοντρό ψέμα ότι δεν υπάρχουν πιστοί πολιτικοί. Υπάρχουν αλλά δεν προβάλλονται. Πόσοι Γνωρίζεται την πολιτική παράταξη ¨ΚΟΙΝΩΝΙΑ¨ ; Γνωρίστε την και ψηφίστε την. Είναι καιρός να διαλύσουμε την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ και να μιλήσουμε ανοιχτά για τα πράγματα και τα πρόσωπα. Να προβάλουμε εμείς αυτούς που απέκλεισε το σύστημα παραπληροφόρησης του λαού. 
Αυτό το «κομμάτι» είναι πολύ σημαντικό. Το ότι δηλαδή έχει οργανωθεί ένα σύστημα παραπληροφόρησης και αποκλεισμού των καλών δυνάμεων, από την εξουσία. Ένα σύστημα που «εκτρέφει» και προωθεί στην εξουσία αυτούς που θέλει. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στους συμμαθητές και συγκάτοικους Γεώργιο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, που είναι αρχηγοί των δύο μεγαλύτερων κομμάτων και συγκυβερνήτες στην παράνομη και αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου. Τυχαία λέτε πως είναι αυτά; Οι εργοδότες αυτών των κατασκευασμένων αρχηγών, έχουν όλο το χρήμα και όλες τις διασυνδέσεις, για να προωθούν την καταστροφή μας. Δίνουν κύρος, πτυχία, θέσεις κλειδιά και βραβεία επίσημα στις μεγαλύτερες ανοησίες και τις πιο καταστρεπτικές αποφάσεις, οι οποίες αποδείχτηκαν και εσκεμμένες. Δεν τιμήθηκε ο Παπανδρέου για την πρωτότυπη σκέψη του; δεν είναι πρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής; Αυτός που διέπραξε εσχάτη προδοσία (έχει μηνυθεί για αυτό) και καταπάτησε το Ελληνικό Σύνταγμα, είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και τιμημένος για τις πράξεις του.
Αυτό είναι το σύστημα για το οποίο σας μιλώ. Πληρώνει μισθοφόρους δημοσιογράφους με αμύθητα ποσά, για να μας λένε με κάθε επισημότητα τα ψέματα που θέλουν. Έχει αναχθεί σε τέχνη που ξεπέρασε και τους σοφιστές του παρελθόντος η παραπληροφόρηση και η δημαγωγία. Σε αυτήν την τέχνη ξέρουν καλά ότι αν δεν προβάλεις καθόλου, ή προβάλεις ελάχιστα τα σημαντικά και ουσιαστικά, ενώ προβάλεις συνεχώς και ωραιοποιημένα τα πονηρά, θα πετύχεις να μπερδέψεις τους ανθρώπους. Ειδικά όταν δεν υπάρχει άλλη πυγή πληροφόρησης εφάμιλλη και ανταγωνιστική. Τι μπορεί να ανταγωνιστεί, στην καθημερινή και μόνιμη προβολή των προδοτών για σωτήρες, την τηλεόραση; Δεν μας το δήλωσε και αυτό η παράδοση μας με τα λόγια του αγίου Κοσμά του Αιτωλού; «Θα έχετε το διάβολο στο σπίτι σας και τα κέρατα στην ταράτσα». Τι προέβαλε η τηλεόραση από τις τόσες αντιδράσεις και καταγγελίες της προδοσίας; Βουλευτές μίλησαν, κάποιοι μητροπολίτες, ο Κασιμάτης, ο δικηγορικός σύλλογος αθηναίων, ντοκιμαντέρ όπως το χρεοκρατία φτιάχτηκαν, άλλα κράτη έδιωξαν τους δανειστές πριν από εμάς, είδατε τίποτα από αυτά στην τηλεόραση; 
;Ίσως και εγώ που σας γράφω τώρα, να μη σας έγραφα, αν δε είχα βγάλει από το σπίτι μου αυτόν τον διάβολο εδώ και χρόνια.
Σας παρακαλώ λοιπόν να προβάλλετε εσείς το καλό και να εμποδίσετε την πλύση εγκεφάλου που γίνεται στο μυαλό του συνανθρώπου μας. Όσοι διαβάζεται αυτό το γράμμα με κάθε μέσο που έχετε, ένα ραδιοφωνικό σταθμό, κάποιο κανάλι τηλεοπτικό, το στόμα σας και τον κύκλο σας. Όπως μπορείτε προβάλλετε το καλό. Διαφορετικά θα μας φάει το σύστημα της παγκόσμιας δικτατορίας.
Είναι απολύτως αναγκαίο να πληροφορείτε ο ελληνικός λαός την αλήθεια. Από εκεί θα γίνει η αλλαγή. Η τηλεόραση δουλεύει χρόνια και σε μόνιμη βάση. Είναι αναγκαίο να βρεθούν τρόποι να φτάσει η φωνή της αλήθειας στον σημερινό Έλληνα, ο οποίος βρίσκεται πραγματικά απομονωμένος και κακοποιημένος από τα μονοπώλια της παγκοσμιοποίησης. Τα μονοπώλια είναι δικτατορία. Όταν η κάλυψη των αναγκών σου εξαρτάται από έναν και μόνο πονηρό κυρίαρχο στην παροχή του αγαθού, αλλοίμονο σου.
Η αλήθεια να τρέχει!!
Χρίστος Τσικούρας 
Θεολόγος


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/03/blog-post_2148.html#ixzz1qVUa4HxL